dotaz-pro všechny FCC...

• krosmen20VTPLUS
    proto řikám každej máme jinou hranici do který zálohy neberem.Je to prostě trochu i odhad jestli zálohu brít či ne o ničem jinym to neni.a ano pokud se bavíme o desítkách tisíc,beru zálohu vždycky!!
  • Brano20VT
    nemám problém dat zálohu akurát by som potreboval vediet či je to spolahlivá firma , autodoplnky.cz tam funguje v pohode aj na zálohu , ale mk-racing nemám skusenosti preto sa pýtam
  • nocarret
    kotouče snad nestojej 60 litrů kua
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    nocarret, dělám obchodníka, a flešku nebo kompa ti objednám, ale na server za 60tis si taky vezmu zálohu... pokud to někdo nezvládne jako Patrik, tak beda mu.. ale zálohy mají smysl, jen se nesmí zneužívat...
  • nocarret
    To je prostě riziko podnikání, přesně takhle vznikaj ty situace ve který je paťas a mam pocit že neni sám tady že...buďto na to mam nebo na to kašlu
  • krosmen20VTPLUS
    na druhou stranu jak já mám mít jistotu že když si ode mě něco objednáš že si to taky vezmeš a mě se v tom mají válet moje peníze...ono je to těřké a vždy je to o nějaké domluvě,já si beru zálohu na díly standartně to bych pak měl statisíce jen v dílech který vyúčtuju až je danej projekt hotovej to je přece nesmysl...teď se nebavim o nějakejch věcech do pěti tisíc,ale o větších částkách,turba a podobně,ale jinak to nejde,ten zákazník musí nést svoji část odpovědnosti byť třeba tisícovkou...ať je zaintersován....
  • HARIBO
    Nevim jak mk-racing, ale kdyz das zalohu, tak s tebou muzou pak vyjebavat,.. taky jsem jednou kupoval sedacky mely prijit do mesice misto toho asi az 2,5 mesice. Co se vlece neutece,.. A to jsme jim musel si 5x volat,..:(
    Kdyz zalohu tak malou,.
  • nocarret
    já bych jim tak akorát víš co .-)) to by pak mohl podnikat každej idiot
  • Brano20VT
    má niekto z vás skusenosti s MK-RACING , chcem objednávat nové kotuče a chcu tam pomne 50% zálohu , tak aby som sa nenapálil
  • Marcel
    Jsem tady nový. Sice coupé nemám ale do budoucna o něm uvažuji, takže jsem taky pro ;)
  • turbo
    Jo na náhradní díly by to bylo fajn.potřeboval sem hafo věcí ,ale dost vázla komunikace,takže sem bral jinde a myslím,že je to škoda.Je fajn mít adresu kde si pomůžeš.Proto sem pro.
  • Innocento
    Já taky ANO
  • Mertix
    HARIBO hustě, nějakej navrh ceny kapoty:)a jak to zatim vypada, klidně mi to hod do mailu, at zbytečně nekupuju laminat.)děkujiii
  • HARIBO
    Mertix na karbonu se pracuje :)
  • Mertix
    a lamino výroba taky good...přidal bych i karbon kapoty a tak:)
  • Fugasik
    Sem pro i když servis bych taky nevyužil:o)
  • Elkar
    rozhodně... pro člověka je vždy nej když má vše na jednom místě. i když je to 180 km
  • Honza
    já jako aleš...
  • ales
    za sebe píšu,že to nevyužiju :o)
  • Aljaška
    Myslím, že si to Patrik nerozmyslí. Je zaměstnaný od PO-PÁ od rána do večera a má rodinu s dětmi, tak nemůže trávit víkendy pryč. Nemá už kdy to dělat.
  • Mertix
    hergot, to už si tam nebudu moc dělat na autě a ani občas brigádky:( snad si to Patrik rozmyslí...nejen kvuli tomu, co sem ted psal...
  • Jelo
    Určitě ano, A co se vlastně děje s Patrikem ?
  • nocarret
    co myslíš že ti tady lidi řeknou asi....hlavně si na to udělej čas ať tu za rok neřešíme kdo má auto u krosmena .-)
  • manny
    fakt je to tak, když mi to Dave říkal, myslel jsem, že jen vtipkuje...

jednoznačně pokračovat, i když jsou čekací doby dlouhé, vždycky tam rád jezdím

a Patrikovi přeju jen dobré, chtělo by to zapít nebo tak něco...
  • jarik22
    take souhlasim..
  • Syky
    yes
  • JardaITC
    také ano
  • MINI
    já jsem taky pro! a jelikož chystam přestup na alfici, tak bych vítal i rozšíření nabídky na díly AR
  • marcin
    ja som tiez za ANO
  • Lenoš20VTLE
    určiťe ano
  • Aladin
    určitě bude fajn tyto služby zachovat,kdyby tu nebyl Patrik tak by mi na stříbrné Coupé chyběla ještě do ted půlka věcí za což jsem mu vděčen...
  • Coupe73
    ja bych to taky uvital. urcite je fajn vědět,na koho se obratit a Patrik uz toho moc nezvladne.
  • krosmen20VTPLUS
    Vlastně teď já nabízím kompletní servis,dokončujeme lakovací box a klempířinu sme už dělali doteť.Chtěl bych nabídnout kompletní služby servisu+navíc pokračovat v patrikem nastolenému prodeji použitých dílů a nových se zachováním jeho cen ....
  • Janinka 2.0.16VT
    Pokud to Patrik prodá a Ty koupíš,tak budu dál pro díly jezdit.Já tam pořídila vždy co jsem potřebovala.
  • Simarik
    ohledně dílů určitě, nebylo to jen o Coupátkách ale i ostatní modely. A protože máme místní servisy se super přístupem a kvalitou práce (např. případ Gooda) tak sem ti říkal proč radši počkat a jet 150km než to dát velký hubě a pak zabrečet ! od Patrika sem bral díly už před 2 rokama a vždycky sem byl rád že sem pořídil... za mě ANO
  • Aljaška
    mno já využívala možnosti nákupu dílů a byla bych ráda, kdyby tato "služba" zůstala, ještě můžeš začít dělat Alfy:-)
  • Lutro aka Likvidátor16VT + Mafl!k1.8
    Na tohle je jasná odpověď :-))) Pokud jde o mě, vždy budu rád, pokud bude dostupný servis, zaměřený především na Fiat Coupe a podobné italy... než dávat auto někomu kdo tohle auto vidí poprvé, radši ho svěřím tam. Pokud se tedy jen nejedná o zachování garáže(jde o personál) pokud zůstanou šikovní lidé, ať zůstane i tato služba.
  • krosmen20VTPLUS
    Řeším odkup coupelandu a zajímá mě Váš názor-zákazníků,je tady dostatečně veliká poptávka po tom s čím Patrik začal?Měli by ste Vy zákazníci zájem o takovou službu na trhu?A teď nemyslím problémy posledních měsíců,ale to co Patrik začal , v tom pokračovat dál?????