Zhasinajici svetla :( !!!

• nocarret
    jestli máš nějaký obyč tak to budou balasty v háji
  • HARIBO
    Tak problem zhasinajicich svetel je tu znova,.. :(
    Vymenil jsme ty relatka,. ale nepomohlo to,..
    Takze to bude asi xenonama :(
  • Jelo
    Na auto nesmíš dát nic co není pro daný typ homologováno. To snad ví každý. Když je tam dáš,tak
    riskuješ buzeraci na cestách :)
  • Feki
    2 Filky: pokec ~> dnes 8 ~> tam si sjed pod fotky od Pietra a řešilo se to tam..;)
  • HARIBO
    2:wejwy to mas pravdu jsou to relatka na skodovku Fuj tajxl :)
  • wejwy
    Kdyby si byl někde poblíž MB, tak ti klidně to relátko daruju. Jinak ty relátka jsou stejný snad ve všech autech od dob favoritů ;-)
  • Luxor
    E11 tlumená
    E12 hlavní
    E13 obrysovky
  • Feki
    Nn E2 budou blinkry..Sry fake
  • HARIBO
    Jako to jedno relatko stoji 70 kacek!
  • HARIBO
    Aby to nemelo neco spolecneho s obrysovkama,...
  • Feki
    Relé blinkru...?zeby..
  • HARIBO
    Hale a co je E13?
  • HARIBO
    Ahoj kluci moc vam dekuji za napady. O vikendu se na to podivam,...A dam vedet!
  • Luxor
    http://www.polak.ch/coupemanual/

jako první zkus vyměnit E11, E12...
  • Luxor
    podsvětlení palubky + levý zadní světlo + pravá přední obrysovka jsou na jiném obvodu tak když nevypadávají znamená to že nebude problém v páčce světel ani ovládání podsvícení :-))) takže problém bude buďto v kontaktu u kabeláže nebo spíš vadné relé. Relé je už zřejmě slabé a neudrží to sepnuté po ráně... Takže vyměnit relé světel.
  • Feki
    Jeej tak jsem to myslel..vada na kable..;)
  • Simarik
    zkrat by mu vyrazil pojistku, zkus ještě projít kontakty (kolem svetel, relatek a pacek)
  • Feki
    Nebo zkratovanej kabl..
  • Simarik
    hádal bych relé světel
  • HARIBO
    Obcas se mi stane, ze mi zhasnou svetla.
    Byva to nejcasteji kdyz vezmu pricnou diru obouma kolama. Bum,. a Je zhasnuto komplet! :( Palubka sviti dal,..
    Nevite, kde mam zacit hladat? Nejake napady? Nebo nemate nejake schema zapojeni?