Čištění klimatizace

• Martian 20VT Plus
    Děkuji za příspěvky, zkusil jsem ten ultrazvukový mlhový udělátor... ještě jedu za cca. 14 dní doplnit klimu a znovu vyčistit. Navíc mi mechanik poradil po vypnutí klimy ji vždy nechat půl hodinky odvětrat, vyschnout - pootevřená okna a tak podobně, to se lehko řekne (nemám dvorek za vraty) :-))
  • ZdenysM.L.
    Ono jde taky o to jestli se jedná o čištěni vevnitř nebo zvenku.Pokud smrdí klima cca 15sec. po vypnutí je jasný ,že na výparníku je hniloba a na tu Vám výměna média nestačí.Použil jsem sprey s dlouhou hadičkou a vydrželo to tak 6 měsíců.V návodu bylo napsáno at hadičku prostrčím odkalovací hadičkou až k výparníku.Hadičku jsem ,ale nenašel:-(( tak jsem to fouknul přes mrížky topení co nejdál.
  • Simarik
    já mám vyčištěnou a naplněnou klimu za litr
  • Feki
    Auto Kelly 500,- vycisteni plus naplneni podle letaku..Taky se na to chystam..Teda pokud je rec o tomhle..:)
  • Martian 20VT Plus
    Mají to někde v Ústeckém kraji, je nějaký lepší postup kromě demontáže? Předem díky za rady.
  • Petr613
    Máme to u nás v práci cena 500 kc
  • Martian 20VT Plus
    PŘÍPRAVEK NA ČIŠTĚNÍ KLIMATIZACE WYNN´S AIRCO-CLEAN® ULTRASONIC, díky použití přístroje AIRCOMATIC II je dokonale rozprášen na je mnou páru, která zajistí
    výbornou účinnost na výparníku...
    • ultrazvukové jednotky velmi jemně rozprašují kapalinu(5μm)
    • mlha čistí prostor mezi chladicími žebry
    • je provedeno důkladné vyčištění výparníku
  • Martian 20VT Plus
    Nějaká řešení na kvalitní vyčištění výparníku,bez demontáže celé palubky? Třeba viz. obrázek...