Nejde mi proud na cerpadlo

• Feki
    Na 5v atmosfere je to rele u ridice zboku,ale to uyz jsem menil poprvy jak jsem mel ten problem,uz jezdim..ALE! Dali mi cerpadlo,ze je v prdeli-otec ho vycistil vsechno prozkousel a na nahradnim zdroji slo v pohode..Odvezl ho tam,at ho nestvou,ze cerpadlem to neni.Oni ho prozkouseli a rekli ze se omlouvaj,ze to tim neni.Nakonec vada na kabelazi-rozvrtali pul auta aby nasli zkrat a 3200,-jsem tam nechal..Nejlepsi je,ze poprve jsem
    Vymenil senzor faze-2300novej+prace na rozvodech 5400...Pak rele..A ted mi reknou ze si myslej ze uz poprve to mela za vinu tahle chyba zkratem,takze senzor faze atd zbytecne..Ale co,aspon je to novy;)
  • Coupe73
    Měl jsem stejný problém, bylo to (relé, čidlo...nevím co to přesně je ale vypadá to jako scart a je umístěný v motorovým prostoru, na levé straně u spolujezdce hned pod oknem, po výměně tohoto dílu všechny trable odstraněny.
  • von Raven
    nj tak tim olejem se trosku situace meni :( to by mohlo mit souvislost
  • Feki
    Novinky: Otocim klickem-vstriky nesviti,zkusim nastartovat-nic a rozsviti se vstriky..Nejvic podel-koukal jsem na olej a neni tam ani kapka.Merku ocistim do sucha a zas ji uplne suchou vytahnu...!Pred 14dny jsem kontroloval a vse ok a ted tohle..Fakt tam neni ani kapka..Jestli jsem zadrel tak jsem v p*ci
  • von Raven
    jj kdyz natlaci tak vypne a kdzy je natlaceno melo by startnout, co kdyz je natlaceno od cerpadla po ucpany palivovy filtr?
  • Feki
    Hele proud na cerpadlo asi pujde pac kdyz jsem ho zkousel nastartovat tak to nic nedalo ale kdyz jsem kouknul na cerpadlo a odpojil vystup tak byl nahonenej tak ze to na me vystriklo a tim padem kdyz uz je beno natlaceny tak cerpadlo ani nespina uz..Takze to nepoznam jesi jde,jedine ze bych nechal vsechno nahoneny beno odtyct..Volal jsem tipkovi co mi delal ten senzor faze s rozvodama a rikal ze to mam privizt v pondeli..Uvidime..Jinak se ptejte na priznaky-ja vam budu odpovidat co to dela nebo nedela..
  • von Raven
    jak vis ze ti ten proud na cerpadlo sel? to ze jsi ho spravil neznamena ze to funguje i ted. slysel jsi ho pistet kdyz jsi otocil klickem nebo zase ne? to vypada ze nesel benzin na motor
  • Feki
    Tak a mame to tu zas..:( Prijedu z Trebice,druhej den odjedu 5km na benzinku,zastavim,chcipnu to a uz nenastartuju..Motor ma snahu se roztocit,ale jakoby nebyl benzin-(kterej jsem ovsem bral a v aute je)..Proste startuju,starter toci,motor ma snahu naskocit ale neudrzi se.Proud na cerpadlo mi jde a vstriky nesvitej tak nevim..
  • Feki
    Tak mam news..Proud na cerpadlo uz ok,byla chyba v rele u ridice.Ale svinka chvilku sla a pak ende..Chytla pak dycky tak napotreti..Prej jasnej senzor faze..Dal jsem ji tipkovi co dela rozvody na fiat a ten po 2dnech prisel na to,ze nakej okurek co to delal prede mnou blbe poskladal zpatky ty rozvody,ae tak neni to prd*l no..Takze bacha na to,mohlo mi to tu prdel taky pekne nakopat nekde na dalnici ve 180ti..Ted jeste diagnostika ae uz po 110 km to vypada ok.Ae uz mesic stojim no a jeste ani nevim jak dopadne kalkulace..:(Ae snad uz do toho sednu a uz me holka nezradi..:)
    P.S.: Asi bych mel prestat psat takovy romany co..?:DDD
  • von Raven
    tak jak pisou vsichni... prvni se mrni na oxidaci nebo uhniti kontaktu u cerpadla, pak na pojistky, ktere sou u spolujezdce v palubovce, pak na narazovou pojistku u ridice, pak patrej na cerpadlu
  • Denis 1,9 JTD:(
    Feki strašně mě ser*š, já už nejezdím dva měsíce a čím víc se blíží ta chvíle, tím jsem napjatější. Jenom se bojím, že to peněženka neutáhne:)
  • Feki
    Imobilizer asi ne,zkouseli jsme vsechny klice-i kodovaci a nic..Jedine ze by byl v haji ale to je asi malo pravdepodobny..Tipek co jsem to od nej kupoval tak psal ze je v haji Phasensenzor-senzor faze..Tak budu spolyhat na tohle.Jeste to asi projistotu napichnem na dia ale myslim ze bude zakopanej pes v senzoru.Ale neni to prd*l pac novej stoji 3000 a pak aby to nebylo ono..Uvidime co to udela az ho vymenime..Kluci diky,ani nevite jak uz ho chci zase slyset zpivat,jak touzim aby se mnou zase prastil do sedacky a jak nebudu moct dospat rana abych se zase projel..:)
  • ZdenysM.L.
    A co třeba imobilizér .Ten blokuje co?Soused měl v háji imob. a jen to točilo a žádný náznak chytnutí.
  • Petr613
    Senzor fáze je umístěn mezi rozvodovými koly a jednotka pomocí něho určuje počátek vstřiku paliva jednotlivých válců.Pokud jednotka nedostane správný signál neumožní nastartování motoru.
  • Feki
    Tak sme vyresili ten proud-bylo to relatko ale jak sme ji nakoply tak bezela 2minuty a chcipla..:( Prej nema jiskru ae az tak tomu nerozumim no proste nejede bitchina jedna..Musim na diagnostiku a uvidime..:( Jaaa uz chciii jeeezdiiit!!!:( Tak neim Simi psal ze mel neco podobnyho..Jeste vam muzu rict ze kdyz jsem ji kupoval tak tam blbnul nakej Phasensensor ae zas neim oc jde..:(
  • Simarik
    Feki jak to vypadá ???
  • Horajs
    na staré 1.8 jsem měl ten samý problem,v servise zjistili že jsem měl zaoxydované kontakty na palivovém čerpadle
  • Syky
    pokud pojistky dobre.....tak rele..
  • Simarik
    stejný problém jako u mojí bejvalí 1,8 ! zadřela se pumpa a vzala sebou i kablíci. více po tel.
  • Petr613
    Možná relé u 20vt vpravo pod palubkou nebo nárazová pojistka u řidiče pod palubkou
  • Feki
    pumpa v pohode ae proud do ni nejde..Ty pojistky sme prosli ae zkusime to jeste jednou..PLS piste dal nazory nebo zkusenosti at to odzkousime.Moc diky vsem co pisou..
  • Lenoš20VTLE
    nárazová pojistka je pod palubkou na levý straně,nebo pumpa je ko
  • Feki
    Caute..Tak jsem asi dojezdil..:( Potreboval bych pomoct. Auto mi asi 2dny zpatky nechtelo napoprvy chytnout..Dnes jsem uz nenastartoval vubec..Tata a deda delaj auta tak mi zjistili ze mi nejde do benzinovyho cerpadla proud tim padem nefunguje..:( Ale nevime co s tim.Pojistky jsme zkontrolovali a vsechno vypada v pohode..Proste nechyta-ani neskytne..Co s tim?:(
    Diky
    Lukas