Klíče - CODE

• Abyss
    Ano, za cca 45eur v kluciarstve (samozrejme co robi aj autokluce) a za 150milionov vo fiate.
  • sebo 1.8 16V
    Takže sto ho vínového urobím kópiu?
  • Abyss
    ten modry na fotke je len dorabka nieje to origo. MAster som k autu nedostal ten obsahuje cca 7 kodov z ktorych sa daju nakopirovat dalsie kluce. Kody su samozrejme aj v RJ. Modry a striebornomodry maju jeden pevny kod ktory sa da skopirovat a urobit z neho kopia. V kluciarstve ma poslali dopc ze musim mat Master lebo oni to nevedia nakopirovat zo strieborneho. Tak som poslal dopc cely system a teraz startujem s piatimi klucmi a ani jeden nema v sebe imo :)
  • Honza
    vínovej/hnědej (=tzv. master) - s ním máš průsery týkajicí se imobilizéru a tvorby novejch klíčů levnější:)

modrej- normální co můžeš používat v provozu

a ještě měl bejt jeden hliníkovej...
  • sebo 1.8 16V
    keď je tu tato téma sa pripojím .Keď som kúpil svoje FC dostal som len 2 kľúče ale žiaden "modrý" .Dá sa urobiť "kopia"aj z hnedého?
  • Abyss
    ja len aby si vedel ze sa to da :) Bez toho aby si musel menit kody a kluce.
  • Kefalín 20V
    O to mi šlo, vyměnit mechanické části a kody abych nemusel měnit aby se to nějak neposralo. Ale zatím nový klíč funguje tak snad to bude OK.
  • Abyss
    vymen celu spinacku a vlozky zamkov prehod. a nemusis menit ziadne imo. Alebo len premaz spinacku:)
  • Kefalín 20V
    Začal jsem včera používat nový klíč, co jsem měl jako náhradní a zatím to funguje. Ale nechci to zakřiknout, takže uvidíme.
  • JardaITC
    Nechte si udělat nový klíč, stojí cca litr i s imo. Udělají to všude, kde prodávají klíče a zámky.
  • Alex
    kafalin 20V: mam to uplne stejne jako ty, klicek otocim minimalne na po treti, super je to kdyz chvatas no..
  • Kefalín 20V
    Mám podobný problém, nějak se mi zasekává klíč v zapalování (někdy jde těžko otočit abych mohl nastartovat) a chtěl bych udělat výměnu mechanické části, ale neměnit kodování. Jde vyměnit zámek a potom nějak vyndat čip z klíče a dát ho do klíče z nového zámku? Není nějaký kód i v zámku? Nebo jenom vysílá kod z immo? Čip se teda dostane ven tím, že se vytáhne zoubkatá část z klíče a někde pod tím je čip? Já si vždy myslel, že čip je někde v té modré plastové části.
    Díky za rady
  • Phoboss 1,8 16V
    hups:)
  • Simarik
    hele kucíí a přečetli ste si vůbec co sem napsal ???

MODRÝ KLÍČ !!! :-D

jak z něj bez poškození dostanu immo ???
    jinak další klíč je kopie takže tam chip samo půůjde dodatečně ale další kopii se mi nechce nechávat dělat....
  • Phoboss 1,8 16V
    Jj jde to lehce... chytnes do sveraku za cast se kterou odemykas (fcni cast) a tu hlinikovou nejak opatrne sklepnes a mas rozebrano:) pak jen vymenis chip a naklepnes :)
  • Luxor
    Klíč můžeš rozebrat a nacpat tam jiný """chip""". :-)
  • von Raven
    jj Feki urcite jde do jednotky nahrat novy klic aby to immo vzalo a taky jde naopak vyrobit klic podle kodu, ale asi ten zapis na klic je nemazatelny na rozdil od jednotky
  • Feki
    Zkus se zeptat tady,tam takový ptákoviny delaji tak to třeba umi..;)
    http://www.tachometry.eu/imobilizery.php
    Ale myslím ze prehrat kód v klici nejde,do imo ale jde nahrát novy kód klice ne?
  • von Raven
    tipuju ze ne, podle me je tam mozny jenom jeden zapis z vyroby a nelze premazavat a davat libovolne, ale az zjistis jak to je tak napis, taky by me to zajimalo
  • Simarik
    Ahoj,
    mám dotaz,lze v origo modrém klíči změnit kód imobilizeru nebo je to napevno ? dík