-
18:21:56 10.11.2014
Až to rozděláš, tak dáš stejně celou sadu novou, protože se ti nevyplatí riskovat že do roka odejde zbytek a budeš to zase půlit celý.
-
21:55:33 6.8.2014
Na zdravie :)
-
21:32:27 6.8.2014
pokud ti huci to spojkovy lozisko , tak nemusis,ja ho mel taky vybuchane dlouho a tsejne budes menit komplet spojkovou sadu :), me po ty dobe sral uz hodne ten zvuk pac to hucelo jak krava, ale spojka neprokluzovala a dolehalo to normalne az na huceni :) pockej si na sveho mechanika az nebude mit alkoholicke obdobi :)
-
20:39:01 6.8.2014
takze se nemam bat? a jezdit?
-
17:24:46 6.8.2014
asi tak oddy :)
-
06:37:28 6.8.2014
Mě to také hučelo, po roce jsem měnil celou spojkovou sadu(jak navrhuje Lukáš) ale jen z důvodu, že mi už vadil ten zvuk:)
-
22:13:06 5.8.2014
cau vyletniku :) me hucelo spojkovy lozisko asi 2 roky a po sleze sem ho tedka vymenil co uz se mi to nechtelo poslouchat, takze asi tak, a to sem ho mel vymlacene hodne :) pokud se ti ozyva takovy huceni kdyz ji seslapnes tak spojkovy lozisko. respektive ja sem vymenil celou spojkovou sadu, pac jen lozisko vymenit se neoplati :) tedka si z toho vyber v cem syn mechanika asi keca :) pac kdyby se to melo vysrat co to zacne hucet tak se to vysere do chvilky a ne aby to trvalo dva roky ne-li vic :) kup celou spojkovou sadu :) ale servis ti neporadim :)
-
21:31:28 5.8.2014
při sešláputí spojky se začne ozývat nepříjemný zvuk, podle všeho spojkový ložisko, syn mechanika kam chodim s autem říkal že najedu max 50km a odejde a vezme sebou přítlačák, je to opravdu tak?
sám opravit nezvládnu , je někdo v Brně kdo to umí a levně (práce) a spolehlive? tam kde chodím je teď problém že má pan mechanik své alkoholické období