Regulator tlaku turba (mbc)

• Kuba
    Fakt ja ti verim tak uvidime:-)
  • Invi
    Ale notáááák Kubo, je to tak jednoduché, to zvládneš ;)
  • Kuba
    nemate nekdo nejaky planek jak zapojit mbc o vikendu bych se chtel na to vrhnoiut :-)
  • Morris_3nec
    Přesně tak, taky se přikláním k hodnotě 1.2bar, víc už je risk. Já mám celkově pořád bohatou směs, kat jsem ěl rozřezaný a pořád byl plně průchozí, ani jedno pole nebylo ucpané ale stát se to asi může, kat mám odložený pouze pro STK účely, co není nutné je zbytečné :)
  • Invi
    S Phobem jsem si o tomto psal, nakonec jsme došli k výsledku 1,2baru na seriových mapách je bezpečné, větší tlak už je každého rozhodnutí.

Doporučuji koupit/vyrobit de-cat, kamarád je momentálně vyřezává na svém audi, kde mu po čipu po 5000km odešlo turbo - přicpaný katalyzátor ;-)
  • Kuba
    A v pohode jo:-) to mas taky temer v serii ne? zadne velke upravy ?
  • Morris_3nec
    serie 0.85bar , overboostje tusim 1.15 nebo 1.2. Moje turbo foukalo 1.7 bezproblemu ale uz to strihala jednotka, toho uz bych se bal. Normalne to mam nastavene na 1.25, vic bych mel strach z chude smesi
  • Kuba
    A kolik tlaci normalne turbo v serii u coupe?
  • Alejandro
    nevadí...jinak u těch malých serioých turb mužeš na maximum,mně 20VT zvládl 1,5 a víc to turbo neumělo fouknout
  • Kuba
    Oukej a nevadi ze mam seriovy blow of ne?
  • Morris_3nec
    aby vydrzelo ti nikdo nezaruci, i kdyz nastavis stejny tlak jako na serii tak bude dostavat vic nafrak, protoze nebude pridavat tlak plynule jako prez pierburg ale pojede hned na "plny" tlak ktery nastavis. Ale pokud se nepletu 1.25 by melo 16vt zvladat protoze pro tenhle tlak ma jeste RJ nastavene palivove mapy. Tak uvidis jestli ti to nebude ustrihavat jednotka
  • Kuba
    chlapy na kolik muzu nastavit maximalni tlak turba aby to coupe vydrzelo se seriovym turbem?