MOTO GP - BRNO CIRCUIT

• von Raven
    125 byly fajne boje ten den sem cucel na vsecko sice v bedne ale prozival sem to jak rallye nebo formule :) asi zkusim i hockey a fuckball
  • lukin20VT
    ... jo jo je to mozny jel jsem tam 2x jendou asi kolem 15h a podruhe v 20h. A jak pises koupit si listek za velky penize tak bych byl hodne nas.....
  • ROSSI 20VT Plus
    oproti Laguně Seca to byla hrozná nuda, chudáka Valeho to nemohlo vůbec bavit a diváky taky ne, po pádu Caseho začali z nudy odcházet. Byl jsem u "Švoncovky" na tom jílovém kopečku za plotem a bylo to naprosto v pohodě, kdybych zaplatil litr, tak bych byl dost zklamaný. Jinak ta cena je strašná. To je tak pro němce a italy. Jo a Lukine, asi jsem tě viděl skrz okno přecpaného autobusu, jak si to hasíš z GP k tunelu v Pisárkách... .
  • lukin20VT
    puvodne sem nemel v planu ale byl sem se taky za plotem nachvilku podivat..... uplne sem zapomel jakej to je hukot !!!! sila....
  • Giallo 1,8
    Ale moc pěknej závod ve 125 a pak ještě úplně poslední RedBull Moto GP Roookie Cup - první dva závodili celých třináct kol kolo na kolo a každej chvilku tahal pilku. Oproti tomu bylo vítězství Rossiho o 16s prd, protože ten ztratil soupeře ve 3. nebo 4. kole :o(
  • Giallo 1,8
    Tak tak, chlapci a děvčata - kvóta splněna - jeden sebou fláknul a druhýmu nejela mašina ;o) Prostě jako vždycky - akorát si někdy prohodí pořadí
  • Innocento
    Já věděl, že o nic nepřijdu, když se nebudu dívat :-)
  • von Raven
    ten lezel ani ke Giallovi nedojel... este ze tam nemaji stromy nebo nejezdi neco v protismeru
  • Innocento
    2 Giallo 1,8 : Tak chytej Abraháma a pak mu dej za uši, určitě sebou zase flákne :-)
  • von Raven
    o jej ti nasi zavodnici nejsou moc extra, no ted uz ale vubec nechapu na co si pak hrajou ti mamlasi na ceste
  • Giallo 1,8
    A jestli tam někdo budete, tak budu na 18ce (za esíčkem ve stoupání) sběrač mrtvých a raněných ;o)
  • ROSSI 20VT Plus
    Ach jo, jsem idiot, chtěl jsem to tady napsat dřív, ale měl jsem toho moc, no nic, budu muset koukat přes plot... . Litr jim za to nedám :-(
  • Giallo 1,8
    Kdybys to napsal před víkendem - byly by. Dneska jsem 2 nabízené odmítl - že to nemám komu dát :o(
  • ROSSI 20VT Plus
    Čau, jdete někdo? Já se koukal po vstupenkách a málem jsem omdlel, nejlevnější na neděli je za 950kč, což je teda síla. Nemáte někdo zdroj levnějších vstupenek, popř. neválí se někomu z vás nějaké doma?