-
13:43:15 9.9.2012
No já si myslím že je to sice pravda ale na letišti to je na vlastní nebezpečí. A je to hlídaný jejich lidmi poldové akorát dávali u výjezdu dejchat.podle mě sednout za volnt bez řidičáku na téhle akci je v pořádku. Zase z toho nedělejte takovou aférku.že si jde takovejhle člověk zajezdit. Alespon kde může to jsou prostě autaři. Vem autaroj volant a kola a uvidíš.ale tady by se to nelíbilo rozhodně nikomu.Poněvač by jsme tu všeci měli být autaři tak si představte jeho situaci kdyby byla i vaše .Dnes bohatě stačí upadlá spz a jste v maléru ani to nemusí být vaší vinou.Sakra všeci tu jste autaři měli by ste si pomáhat né kritizovat nadáváte všeci sto pro že vás utlačuje stát ,ale někdo to děláte taky.A jestli někdo fotí jeho tak to zase, on má sví autorský práva bez jeho soulasu může i téhoš člověka potrestat jako autorská práva nikdo by správně bez soulasu neměl to foto použít jinde než pro sebe a je to tady co ted.Sprayer snad ví co činí. Luxor dík že si nás a možná Sprayera poučil o tom co se může stát.Ale pozor i kdyby řídil sprayer tak určitě by nejel sám tím myslím že každí slušný autař by mu pomohl jel by v roji aut a bez typu by si jeho auta stejně nevšimly.
-
22:50:30 8.9.2012
2 Sprayer: Např. zadržení řidičského průkazu policistou a mezidobí než rozhodne soud či správní orgán... (trestní nebo přestupkové řízení dle okolností).
Na takovéto akci je výhoda, že policie nemá pravomoc kontrolovat dodržování pravidel silničního provozu platných na pozemních komunikacích (nemůže po Tobě chtít řidičský průkaz). To neznamená že nemůže chtít občanku a využít svoje pravomoce Policie ČR k tomu aby Tě "prověřila". :-)
Ty máš tedy zřejmě udělen "zákaz řízení motorových vozidel" co jsem pochopil, pokud je to např. za vybodování tak od 1.1.2012 je to cos teď udělal trestným činem "Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání" podle § 337 odst. 1 písm. a) trestního zákoníku, za který hrozí trest odnětí svobody až na tři léta.
Ještě sem hoď video ze dneška ať je to do spisu komplet :-)
Nevím kdo kdy kde přišel na to, že zákaz řízení motorového vozidla platí jen na pozemních komunikacích. Asi nějaká odvozenina z toho, že k tomu zákazu řízení většinou došlo na základě přestupku popř. tr. činu na pozemní komunikaci. Ale je snad v samotném zákazu řízení motorových vozidel obsažena nějaká zmínka o pozemní komunikaci? :-)
Pokud se Ti to nezdá, ověř si to v autoškole nebo u právníka... ne tady-takovou zásadní věc-jestli můžu poradit :-)))
Když Tě nějakej dobrák nenatočí za volantem a nedá to floydům (jsou i takový!!!) tak si představ že někoho nedejbože na akci nabereš... místo podmínky to dostaneš třeba natvrdo díky bonusu maření :-) nedělej zběsilý kraviny... !!!
-
19:57:15 8.9.2012
1
-
19:56:03 8.9.2012
Tak to bylo super.jsem moc spokojený. To byla jízda Ještě že Sprayer 20 VT plus napsal o tomhle srazu.pjekně tam ty naše coupéčka lámali rekordy hned po tom červeným LE ale 410 kobyl jěště fakt nemám.byla to krása to musíme zopáknout.Dokonce se i sjednotili. Byl jsem spokojen.Dokonce jsem jen pjetktát na sprintech zajel nejhorší místo druhý ze 4 to je slušný.pořád jinak první dokonce i tu lehačku jsem pondal.ale ta motokára a ty motorky to se nedalo.
-
08:46:45 7.9.2012
Oproti tomu mazleni s pritelkyni je trosku levnjsi :-) tel. je 736 255 605
-
07:13:43 7.9.2012
Krásná kára.Vymazlená.Hod mi sem kdyžtak telefoní číslo. Aby jsme se tam vůbec našli, kamaráde.
-
23:50:55 6.9.2012
Na lesteni mam celej zitrek jsem rad ze to konecne jezdi jak se slusi a patri ten seznam dodelavek me v tuto chvili vubec netrapi pac to jede jak kopnuty do prdele :-) uz se tesim jak malej Jarda...
-
20:46:42 6.9.2012
Jedu též v Sobotu ráno po noční.Už se těším doufám že se tam najdeme.
-
20:44:05 6.9.2012
Tak hoši já jedu též volný sprinty začněte pulírovat ty sví káry uděláme menší klubovku coupé co vy nato? ;)
-
11:30:39 6.9.2012
jel bych, ale coupé ještě nebude asi hotové :(
-
07:51:02 6.9.2012
Tak to se tam snad potkame, pojedu tam jen na sobotu asi hlavne na volny sprinty a pak na cumendu kdyz uz tam budu
Luxor: jak jinak by koumaku clovek prisel o ridicky prukaz nez tak ze ma zakaz rizeni ;-)
-
00:04:45 6.9.2012
já jedu no...
a když se tam jezdí i s auty co je možno přepravit jedině na podvalu, tak jakou roli potom hraje vlastnění ŘP? :D
-
21:01:50 5.9.2012
2 Sprayer: pokud nemáš zákaz řízení tak ano
-
14:19:35 4.9.2012
To bude ted ? Tak já jedu na 100%
-
05:34:08 4.9.2012
pokud to není v nějakejhc propozicích tak teoreticky ano..
-
23:09:46 3.9.2012
Btw na tuningové akce se nevztahujou silniční zákony, takže se tam teoreticky může jezdit i když člověk o řidičský průkaz přišel?