Benzín za 40 kč

• kisik
    Včera Shell V-Power Nitro+ 95 oktanů za 42,30kč . Jelo to pěkně a spotřeba normální .
  • _ACE_
    A já zkouším "alternativní paliva"
  • Honza
    jako Elkar...

• beky
    A já už rač do práce na kole, pomalu pořád už mě štvou s tou daní.Vjedí co maj zdražit poněvač to lidi používají každý den.
  • Elkar
    cenu benzinu nesleduju, prostě natanku a jezdím.
  • amadeus69
    Livigno - Itálie, je to městečko cca 30km od Švýcarska. Mají výjimku že se tam na veškeré zboží nevztahuje spotřební daň :)
  • krisz
    Kde si bral za taku cenu na ukraine?Tam stoji tolko palivo...
  • amadeus69
    Včera jsem bral benzín za 1,12€ a nafta byla za 0.99€ :)
    bohužel to nebylo v ČR :(
  • krisz
    Ja som taky rozmyslal ze prerobim na ethanol,za 5000kc uz je hotovo a ethanol stoji v plzni 23.5kc,benzin 36.5 to je velky rozdiel...Ale ked rocne najazdim len 10000km tak sa neoplati LPG,radsej na ethanol...Ja som inak to urobil,kupil som druhe auto od kolegy za 10000kc :D fiat bravo 1.9jtd gt rok 2000,plna vybava,zere v meste 5.5l,mimo mesto 4.5l som uplne spokojny :)))Coupecko bude jazdit len v lete a len cez vykend :)))
  • Jan Paukovic20VT
    LPG stale vede.
  • Alejandro
    a co ethanol předělávka za 7000,-?
  • ZdenysM.L.
    Xtryme: kapotu nedám:-))
  • von Raven
    já nevím ale myslím, že Shellky u nás byly kolem 40 už dávno, ale teď byla nějaká akce že za jejich časopis za 20,- tam byly dva kupóny a v-pover byl pak každý litr o 3,- levnější když se vzalo aspoň 20 litrů, tak jsem koupil dva časáky a vypotřeboval.
    Jěšte pořád jsou nějaké podobné akce že když se koupí nákup tuším za 500 a výs a teď nevím jestli u lídlu nebo kde, tak u Shellky je ben o 2,- levnější na litru
    .....
    Pro šetřílky experimentátory mám dobrý trik, když zvednete o 5 setin odtrh na svíčkách, lehce snížíte spotřebu. Když o desetinu tak ještě víc, ale už to začne ztrácet tah a začnou se namáhat cívky :D
    Pro vysmáte LPGčkáře - ideální odtrh je přesně 1mm tam jede plyn i ben, při 1,1 jede líp plyn a žere úplně nejmíň, ale ben začíná být mrtvý.
  • xtryme
    Zdendo budeš střílet tu kapotku? kdyžtak za kolik dík :)sice mám mojí ok ale jen ze zvědavosti =)
  • Jan Paukovic20VT
    Je treba presedlat na LPG
  • krisz
    V plzni na shell,omv,benzina este stale 35.9diesel,36.9benzin...40kc 100okt.omv
  • Abyss
    treba si zvykat, u nas je to bezne uz nejaky ten piatok, cize 1,60eur/l. To je este lacne ma sa to vysplhat az na 1,75 cize nejakych 43kc/l naturalu 95. dementi....
  • ZdenysM.L.
    A je to tady benzín za 40kč dorazil i do naší vesnice.Přesedlam na skutr:-))