-
21:19:12 9.8.2012
jeden kluk od nás si koupil ojetou Lancii Dedru v kombíku a je úplně vyvalenej že kromě benzinu to nich nechce. předtim jezdil staršíma převážně německejma autama a byl zvyklej furt něco opravovat. v ND stejně jako za benzin :-) Ital dělá dobrý auta,jen se t musí umět udržovat.
-
10:50:09 9.8.2012
Já mám coupe několik let ,jezdím léto ,zima denně a jediná závada co byla vůle na ventilu snadno odstranitelná novou podložkou .Jinak žádné problémy a nedám na něj dopustit.
Edrigu ,Puma at slouží a třeba se potkáme na Ford clubu
-
10:42:00 9.8.2012
Ono je to tak že kazia sa všetky autá ale iba fiat a ford dokážu prekvapiť takými vecami čo by človek nečakal, v tesnom závese renault, značky ktore keby neboli servisy by asi skrachovali ;-)
-
06:45:08 9.8.2012
jj mam ještě pořát Mareu která ted slouží jako špinavé auto.Tahám za ní vozejk s materiálem na stavbu,dokonce už dávám materiál i dovnitř a pořát to jezdí.Stojí venku,nikdo se o to auto nestará krom běžné kontroly a ono to pořát funguje.Hrozné auto :-)
-
23:43:39 8.8.2012
Zlí jazykové tvrdí, že všechna špatná auto jsou od "F": Fiat, Ford a fšecky francouzský (já dodávám ještě Felicie a Fabie).
Nedávno jsem viděl Pumu s údajně zaručenými 150000 km a vypadala hůře než Fiat po 250000.
Tak hodně štěstí Edrigu.
Osobně nesouhlasím s tvrzenín, že FC 1,8 je exotické a rozmaznané auto. Mechanicky (motor, převodovka a podvozek) je to v podstatě velmi jednoduché auto, stejné jako Brava nebo Marea. Motor se používal později i v Puntu nebo Stilu.
Mechanické věci by měl umět opravit každý slušný servis.
PS
Víte proč se v Německu vyrábí Opel?
Aby tam Ford nebyl nejhorší.
-
22:50:09 8.8.2012
Už je znova na prodej:-D a za 6ti násobnou cenu:-D
-
22:36:39 8.8.2012
Edrigu přeji hodně štěstí. S autem i v osobním životě. Ráda jsem tě poznala:-)
-
09:42:02 8.8.2012
Fiat coupe je rozmaznane auto kde si ho kúpi ze ho bude za všetko dávať do servisu tak vyjde viac ako kúpiť nove .Druha vec je kvalita servisu .či je ale práve puma Tým pravým spoľahlivejším starším autom neviem ale prajem tiež nech slúži
-
01:19:11 8.8.2012
obecně platí, že největší problémy generuje špatnej servis protože ital je v ČR tak trochu exot. Já si dělám většinu sám,snažím se dávat kvalitní dílce a nemám s italama trable.
-
00:48:37 8.8.2012
Ono staci kolikrát čerpadlo,brzdy,chladič nebo jina vec na kterou díky nedostatku nářadí neni moznost nejaky opravy...:/
Pred rokem jsme byli v chorvatech s kamosem co mel Volvo z asi 82r,sestival diesel kterej byl v paradnim stavu a jezdil po ČR bez problému..V CH prasklo lanko od spojky,ktery kupodivu bylo k dostání v místním servisu a při ceste z5 praskl krcek od chladice. Takze po solidnim Top Gearu jsme ale dojeli v pohode domu..:)
...to jen takova vsuvka..:)
Edrigu hodne stastnejch km s Pumou,at slouží..!;)
Pokud vim,opousti nás náš nejstarší člen,ne?
-
17:36:57 7.8.2012
Co s těma autama provádíte? Já pořád jenom jezdim a měnim spotřebák, už 7 let s italama... I když teda narozdíl od Coupé mi Alfa občas cosi nespotřebního naznačuje, ale všechno to zatim padá na vrub prasáckejch servisáků a zanedbaný údržby předchozího majitele:(. Je pravda že s těma autama najedu ročně jen +- 15tkm, ale stát jsem teda nikde nikdy nezůstal, po takový zradě bych to asi hodil ze skály s ohledem na to jak ty auta opečovávám:). Fakt by mě zajímalo jaká nenadálá závada kompletně odstaví z provozu 1.8, když nepočítám fatální věci typu selhání rozvodu, výlet ojnice mimo blok apod.
-
16:10:05 7.8.2012
Edrigu, není to moc potěšující, ale pravda je, že když mojí 1.8 naložím tak každý rok spálím aspoň 1 cívku a domů bublám na 3 válce, ikdyž vozím sebou náhradní a umím najít a vyměnit... jinak se mi jednou vysypala spojka a jednou nešlo okno nahoru :) další větší závady jsem za těch asi 7 roků nevypozoroval.
.......
Tak ať fordík jezdí dobře, ale zrovna můj soused říkal, že to je "auto snů" ... jako že si můžeš nechat zdát že někam dojedeš :D
-
15:42:13 7.8.2012
Zdravím kupátkáře a zároveň se loučím.Prodal jsem své Coupé 1,8 a mohu říci,že jsem si oddechl.Od svého prvního vozu Minora v roce 1961 bylo Coupé moje 18 auto.Ale se žádným jsem se tak nenatrápil jako s tímto.Přestože bylo velmi zachovalé,následovala jedna závada za druhou.Nechalo mne na holičkách v Chorvatsku a několikrát i u nás,kdy jsem byl dost daleko od domova.Teď jsem si pořídil Ford Pumu a jsem plně spokojen.Parametry má obdobné a zatím nezlobí.Všude se vleze a spotřeba je podstatně nižší.Ryhlost stená jako Fiat a zrychlení rovněž.Na Coupé mi zůstaly jen hořké vzpomínky.Závěrem chci popřát všem kupátkářům mnoho kilometrů ujetých v pohodě a bez nehod.