volant

• von Raven
    Jj Feki to bylo akční téma :)

Johny opravdu za normalní a rychlejší jízdy ten menší volant jde ovládat daleko líp jak to normální kolco a ručkovat s tím naším posilovačem se dá tak snad jedině na sněhu když blbneš a nebo jak sem psal při rozjezdu do pravoúhlé zatáčky, jinak se to řídilo suprově

Coupe2OVT jj věřím, když to malému děcku dokáže urazit hlavu tak fólie opravdu není problém
  • Feki
    Raven: pamatuju a jestli si dobre vzpominam tak mimo kritiky byla v tom tematu taky spousta dobrejch hlasek..:)
    Btw potahoval jsem uchopy na volantu FC,vypadalo to super a prace to taky nebyla az tak tezka..;)
  • Johny
    inak ten super športový volant môže dať do auta iba totálny nevodič, pri riešení krízovky alebo hoci aj nakladačke na kopci si to absolutne neviem predstaviť ako by sa s tým dalo ovládať vozidlo :-(
  • Coupe20VT PLUS :-D
    vybouchlej bag dokáže rozpertlit dveře na autě... zkoušeli jsme to kdysi na nějakejch starejch dveřích... takže i kdyby si měl folii v kuse a znak třeba přinejtovanej, tak ten bag to bez problému rozerve...
  • von Raven
    LUKE nevím :) ale počítám, že to nezjistím a jestli jo, tak jak jebne, tak dokáže rozervat celý ten plast volantu co ho kryje a fólii jsem v tom místě trhání rozřízl a znak přilepil jen horní částí, takže jako by tam nic nebylo. Jinak fólie se dá lehce roztrhnout.
  • LUKE 1.8 H8C
    to Raven : Ten airbag funguje, nebo ti vlítné do rypáku karbonová folie ? :-))))
  • von Raven
    Za jízdy máš ostré ovládání a s tím se řídilo perfektně, jenom jak sem psal pokud jsi stál v křižovatce a potřeboval odbočit v pravém úhlu při rozjezdu, tak to už bylo třeba ručkovat
    Tady to má malý průměr a ten taky docela pomůže a když ten volat otočíš vzhůru nohama, tak ti nahoře chybí jen kousíček a tam přímo nahoře ani svůj kulatý volant často nechytáš, takže fakt jen při jízdě krokem za roh to bylo trochu blbé
    Jediný důvod proč sem si ho nenechal byl, že většina policajtů mi říkala, že mám v techničáku normální a s bagem, možná by za to stálo zajít na přepis a zkusit udělat změnu :)
    Ikdyž teď jsem ten můj obalil do fólie a vypadá jako nový, tak to moje torzo i s momo nábou leží doma
  • sebo 1.8 16V
    toto by sa hodilo jedine keby malo FC tak ostré ovládanie aby si "nerúčkoval"Original volant sa mi serie ta koženka budem musieť dat asi natiahnuť
  • von Raven
    to že je tam nálepka fiat neznamená lautr nic, potřebuješ nábu a dobrou výmluvu pro benga, proč tam máš plecháč a ne bag. Minule sem trefil na takové pankáče, co si to fotili už jenom proto, že tam místo nálepky fiat mám abarth :D kdyby viděli teď tu karbonovou verzi, nebo ještě líp ten knipl z letadla co sem tam měl kdysi, tak si spolehlivě káknou. Měl jsem tam toto, zabalené v kůži. Jen sem to myslím otočil o 180°. Jezdilo se s tím normálně bombasticky, jedině když jsi jel pomalu do křižovatky co měla pravé úhly tak se krapet hůř ručkovalo, ale za jízdy šupa. Mnozí pamětníci si ještě vzpomenou :D Mám to furt doma i s nábou.
  • sebo 1.8 16V
    pôjde to na originál Coupe alebo treba aj nejakú redukciu ?
    http://www.ebay.de/itm/Sportlenkrad-Rot-320mm-Lenk rad-Fiat-Panda-Bravo-Punto-Stilo-500-124-126-128-/ 150827908034?pt=DE_Autoteile&fits=Make%3AFiat|Model%3ACoupe&hash=item231e0b3bc2