Zraz v Piestanoch

• Kapscha
    Johny no ja som s Phobom telefonoval a vravel mi ze zrovna roby neake auto zo slovenska tak to si bol ty teda : ) no kua 370 koní a 490 nm je fakt uz pekne skoda ze sa neuvydíme bo ja idem vo stvrtok do piestan je tam slalom tak idem zajazdit..... inak nech sa dari a nech auto vydrží... daj potom vediet ako si dopadol.... č
  • Dolph
    Tak to pojedeme asi ve společné kategorii, co? Nebo ty jezdíš Profi?
  • miro20vt
    Kapscha cip tam zatial nieje ale uz je doma ,zatial tam je manualny regulator tlaku a fuka 1,4bar.Na vrchy chodievam tiez ale len ako divak mozno sa tam niekedy stretneme.
  • Johny
    Ok dáme teda duel :-) ja tam budem už od utorka, večer su aj volne jazdy. Phob mi to odladil na 370 poníkov a 490 krúton metrov :-)
  • Dolph
    Pokud všechno půjde tak jak má, tak určitě dorazím... :-) V autě mám nový chip, tak uvidíme jak se mi bude s novým nastavením jezdit.
  • Johny
    Takže sa vidime na Slovakiaringu vo štvrtok?
  • Dolph
    Dík, auto jelo dobře, ale nebylo to uplně ono...finalové jízdy už byly okolo 13s, ale furt tam byla min 0,3s rezerva. Snad se to na dalším kole mistrovství podaří zajet.
  • Kapscha
    miro20vt no ja chodim casto a chodievam aj na slalomy a aj na preteky do vrchu-baba, jankov vrsok sa idem dost casto pozriet no sedacky su koža-alcantara s napisom Coupe lim. ed. s poradovým číslom... inak mas aj neaky chip v motore?
  • miro20vt
    Kapscha no par zmien sa udialo ale neni kedy to nafotit .Tie tvoje sedacky som si vsimol cervena alkantara alebo nieco take a neaky napis na operadle velmy pekne ja tiez ciham po RECARACH ale je to dost tazke asi kupim s DELTY a dam ich precalunit.Skoda ze sme viac nepokecali konecne som sa dostal na vecsi zras aj s coupe po 3rokoch:)
  • Kapscha
    Miro20vt aaaaa tak to si bol ty tu mas este staré fotky preto som to auto nespoznal : ) no ako celkom pekne si to porobil : ) skoda ze sme nemohly pokecat dlhsie sme si mohly auta blyzsie pozriet by som ti ukázal ako mam precaludnene sedaccky...
  • miro20vt
    Ja som ten ktoreho si stretol ked si isiel na slalomy a spravyli sme tam kolonu strieborny s F1 naraznikom :-)
  • Kapscha
    miro 20vt no a ty si nebol na aute ci?
  • miro20vt
    No mne sa podarilo vydiet Dolpha s ciernym LE,teba,tiez zelene a strieborne,ciernu 1,8 a cierny matny 16vt s bielimy pasmy
  • Kapscha
    Miro20vt na slalome no bola zábava ako bez slikov neni sanca na umiestnenie isiel som tam len pre zábavku sak uz z trencina mam pohar tak v pn som siel len tak zabavit sa trochu inak boli tam este 3 chalani z čiech zelene coupecko z bielov strechov strieborne a este som tam jedno videl.....
  • miro20vt
    Caute bolo super trocha bolenie hlavy po piatku ale inak pohoda .Dolph slape ti to paradne sanka dole,Kapscha ako sa darilo na slalomoch?Skoda ze som sa nestretol s viacerimi coupeckarmy snad niekedy inokedy.
  • Kapscha
    johny no ja som bol len na slalome ale pred tým týzden som bol v Trenčíne aj sprintovat a tak malicko cez 14s a bol tam aj Dolph a ten zajazdil pekne 13s so slikami druhe miestcko vybojoval a keby vo finale nehodil miesto 5-ky 3-ku tak by mozno aj vyhral....inak bolo super aj v Tn aj v Pn a ty co si nebol.....
  • Johny
    ake časy ste zajazdili ?
  • Kapscha
    chalani co ako sa vám pačilo? počasie vyslo v daka bohu....