abyss no to je ono zavolaj mu a popýtaj sa ja som spokojný fakt a v kombinácii koža-alkantara to vobec nevrzga jak celokoža....
Kozene sedacky a ich presitie
-
22:21:54 15.6.2012
-
14:50:36 13.6.2012tak hladal som na nete a nasiel som toto: http://www.atypm.weblahko.sk/Autosedacky---precalu nenie.html NAsiel som to spravne? Ak ano tak sa ozvy pokial co najskor.
-
20:43:42 12.6.2012je to v trenčinskych stankovciach autočalúdnictvo číselko nemam zrovna pri sebe ale to najdes na nete ....
-
14:36:08 11.6.2012Kapscha
tak ak je pravda to ze ta vysli obe sedacky cca 300 eur tak mi posli adresu kam si to dal sit. Alebo telefon ze tam zavolam.... -
20:51:51 9.6.2012Abyss sorry zabudol som povedat že som daval precalúdnit len predny pár sedaciek lebo zadný je jako novy a este dôležite je obvolat vela čalúdnictiev
-
19:30:03 9.6.2012suhlasim s Turokom. JA som sa tiez pytal ze kolko by chcel aspon za to zasitie. Odpovedal mi na to ze mu tu mam nechat na hodinku auto a za 15-20 eur mi to urobi. Stym ze to zasije skrytym stehom ale dole sato moze roztrhnut takze bez zaruky. NO je to zlozite kazdopadne a lacne to urcite nieje.
-
18:19:47 9.6.2012Ja jsem měl obě přední sedačky prasklé ve švu, nechal jsem šef opravit a vyšlo mě to asi na 500kc :)
-
14:24:02 9.6.2012zalezi od kraja, ale cca 7 eur na hodinu vo vlastnej dielni mi nepride vela...ved brigadnik, ktory sa zasiva dostava niekde 3-4 eura na hodinu
-
11:35:52 9.6.2012tak to co napisal kapscha ma povzbudilo ze to bude zrejme lacne. Ale ak som si to overil osobne tak to lacne teda nebude. Trha sa mi ten sev dalej a vyzera to otrasne. Preto zvazujem ze kupim zachovale od niekho kto predava coupe na diely... Nova vec je nova vec to je jasne kazdemu no myslim si aj tak ze 1000 eur za kozene sedacky je privelka palka vzhladom nato ze platim len za kozu a robotu. To dolozim este 300 stovky a mozem si kupit celokozenu sedaciu supravu 1,2,3. A tiez sa to neusilo samo. Je to dost od veci fakt zobrat si nejakych 350 eur za 50 hodin roboty. Ked nie este menej...
-
10:33:06 9.6.2012Abbys: myslim, ze si natrafil na normalnu komercnu cenu, u inych autocalunikov to nebude ine
-
01:09:21 9.6.2012Takze vec sa ma takto. Bol som vcera u calunika osobne aj s coupe. Vysvetlil som mu situaciu a pozrel sa na to. Povedal ze su 2 druhy koze (bavime sa o pravej kozi) a to: klasicka a autokoza. Klasicka vyjde 60eur/m2 a autokoza 80eur/m2. Tak ako nato pozeral tak mi povedal vyslednu sumu. Za jednu sedacku chcel cca 500eur! Ked som to pocul tak mi spadla sanka dobre ze som neurval spetak. Cize 1000eur za obe a za komplet 1700eur. Takze volim variantu druha ruka. Ak sa mi nieco podari najst v dobrom stave samozrejme. Takze kapscha bud to je galakticky blud co si napisal alebo to nieje prava koza alebo ten co to robil sa okradol alebo ja som nasiel draheho calunika. Neviem no ale jedna vec je ista ak mate v plane ist presit kozu tak sa pripravte na poriadny sok ak mi neverite. Inak by som sa tu nerozpisoval. Vraj je tam vela sitia a bla bla bla nejake uchytne trubicky atd. Ale dal by mi to za 400ak by som si to odstrojil sam. Cele sedadlo+ koza down:-)
-
14:30:03 8.6.2012lacne to veru nie je
-
22:57:31 7.6.2012Takze jedna sedacka by ma mala vyjst potom cca na 80eur. A myslis ze je mozne aby ju upravil na styl recaro? Nie uplne ale chcem tam mat strmejsie bocne vediene...
-
20:36:28 7.6.2012no normalna hladka-ta drahšia koža s kombináciov alcantara plus vyšitie na sedacku su fakt popiči perfekt a ani to nebolo po známosti...
-
23:03:19 6.6.2012300eky komplet? Taak to je pecka. Ale to mas origo kozu? Lebo cas nieje problem. Koľko 2 tyzdne? Som z popradu. Teraz sa chcem ist pytat do calunictva kolko by to vyslo. Tak sa ozvy. A to ti robili po znamosti alebo normal zakaznik. Dik
-
20:53:47 6.6.2012no počuj ja som dal nedavno prečaludnit komplet sedacky na 20Vt Le do čiernej kože a červenej alkantary a vyslo to necelych 300 eu a to som tam este daval ornamentovym písmom napis len problem bude v tom že to strastne dlho trva az ti to niekdo spraví ps. od kial si?
-
12:30:36 6.6.2012Mam v coupe kozene sedacky a niesu uz zrovna v tom najlepsom stave. Aby este nemali malo tak som im vcera riadne pridal na krase. Oprel som sa kolenom o spolujazcovu sedackua zaznel ten najhnusnejsi zvuk ktory nema vela ludi rad. Prasknutie. Pozrel som sa dole a praskol sev na spodnej casti. ISlo ma je*** od nervoch. Nejako sa mi to podarilo zasit po 1 hodine trapenia ale ziadna slava. praska to dalej. Preto chcem dat sedacky presit do calunictva. A rovno tam dat aj vyhrievacie podlozky lebo mozem ich za dobru cenu zohnat od jedneho znameho. Neviete niekto kolko by stalo presite oboch takychto sedaciek do normalne pravej koze??? Len predne. zmestim sa do sumy 10 000SK alebo mam zvolit kupu staronovych. Ked uz hovorim o vyhrievani tak pokial viem aj do coupe sa montovali taketo sedacky. Neviete kde mali ten ovladaci mechanizmus? Foto by bola tiez fajn lebo nic take som na nete nenasiel. Dik