Tak jsem se konečně dočkal: 20VT

• beky
    Jo tot ono Od jičína soulas jičín byl psanej ale bylo to 7 km od jičína Kněžnice.
  • Scoupe
    to je to od Jicina?:)
  • beky
    2
  • beky
    1
  • beky
    Čauves no tohle auto je v česku teprv týden na čaských papírech je dotažený z německa po repasu motoru noví kuličkoví turbo garnetr Tohle coupé ještě nevidělo sníh měl ho podnikatel z německa a věř nebo né jediná závada co jsem našel tak byla prasklá manžeta na pravím předním kloubu u kola jo a i cena otpovídala 89 000
  • Turok
    beky tak to poznas casem, jak se zacne sypat :) coupe neni poruchove kdyz s nim nejezdis :D a pokud nějaké koupíš tak do něj stejně nasypeš. Moc aut, keré někdo opečovával a sou na prodej moc není.
  • beky
    Tak to doufám že zase né já platím na obě dohromady ročně 6489 .Servis doufám že když se zachází s coupečkem slušně tak doufám něco vydrží aby fungovaly .Jako se o ně stará jejich majitel Jinak doufám že coupé není zase až tak poruchoví vždy se něco vysralo jen mou vinou jinak v pohodě.
  • Turok
    Tak to good luck jenom servis a pojistka tě sedře z kůže.
  • beky
    Ahoj Turok Chci si udělat menší sbírku. Ještě chci nějákýho krásnýho žlutýho a nejlíp 20VT A ještě chci vymyslet nějákou vlastní barvu neoriginál.tak že ještě 3 coupečka a to bude stačit ještě chci to 20VT LE
  • beky
    To já dávám do servisu červenýho dábla na kompletní generálku motoru za 32 000 ty prachy jednou mě ty auta sedřou z kůže.
  • beky
    Náhodou ta barva je moc hezká mě se zamlouvá jako fajn barva.Ad ti slouží rok výroby 2000 určitě to je na tý kárě znát doufám že se sejdeme na srazu.
  • mrkinHGT
    feki : byl jsem to já, dáme sraz to je jasné. Jen jsem rozbil tel, tak nemám číslo, Hoď mi ho prosím do mailu.

Dávám pozor nebojte, čekám mě řada investic než se pořádně svezu!
    Zatím odpočívá a připravuje se na servis :)
  • beky
    3
  • beky
    O to bylo drahý
  • Turok
    co budeš dělat se dvěma?
  • beky
    2
  • beky
    1
  • beky
    4auves pro tohle jsem měl jet jsem koukal že zmizloz bazoše tak jsem si koupil jiný 20VT též z bazoše.jinak je moc pjekný taky se mi líbylo.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    20vt je famózní sporťáček,škoda jen že tomu nedali lepší podvozek,to je obrovská škoda. držim palec a bacha na smyk od zadku v zatáčkách při deceleraci!
  • Feki
    takze jsi to byl ty..:)
    no my se vraceli,slejvak jak hovado tam..:/ Jinak rikas trosku mi udelat chute jo..:) muzem,Pavlista nebo tak to jisti..;)
  • mrkinHGT
    čau feki, včera jsme jeli do brodu no, ale asi jsem si te vubec nevšiml :D
    JJ HGT je ještě moje, než se prodá :)
    Dáme sraz někdy :ú)
  • Feki
    Ale tak tebe jsem asi videl vcera jet na Zeleznej Brod..? :) nebo ne? mavam jak zbesilej ze 406 coupe...
    kazdopadne konecne budu po Jbc taky potkavat coupe..;)
    to Jablonecky snizeny HGT s tim oranzovo-cernym pruhovynim pod naraznikem je tvoje?;)
  • Rascal1.816V
    Moc pekne auticko. Koukal jsem na nej hned jak ho tam dali porve, ale druhy den bylo hned pryc...pak se tam ukazalo zase, ale uz za jiny penize. Ale i tak super cena jestli je v pohode.
  • Kapscha
    no hlavne ho dobre vyservisuj a poriadnu udržbu inak vela stastných km a davaj bacha aby si to nerozbyl...
  • Ladas 20VT
    Jo taky jsem na nej koukal kdyby jsi ho nekoupil tak jsem pro nej mel ject tak hodne stesti
  • mrkinHGT
    Auto je z němec, barvu jsem zatím nikdy při koupi auta neřešil :D :D
    Jsem nadšený, šťastný, konečně jsem si splnil sen!!! Ještě k tomu plusko, ouuu opravdu paráda :):)

Jen mi je líto Hágétéčka, páč jsem si ho vymazlil k obrazu svému.. Dva pětihrnky ale asi neuživím. :)
  • Turok
    mrkin odkud je to auto dotažené? vypadá pěkně, dobrý kauf akorát já bych asi tu barvu nepřekousnul.
  • Scoupe
    jo an tohle sem koukal za ty penize to byl super kup....
  • mrkinHGT
    No a nakonec mé již třetí HGT, asi nejlepší co jsem měl.. Holt srdcem Ital :)
  • mrkinHGT
    interiér je opravdu jako nový, no co Vám budu povídat, jsem nadšený :)
  • mrkinHGT
    :)
  • mrkinHGT
    omlouvám se, vůbec nestíhám.. vkládám foto ještě od původního majitele :)

Kdyby jste náhodou věděli o někom, kdo by scháněl HGT, tak jednoho krasavce doma mám a je opravdu v plné formě.

Jinak co se týče toho turba asi tedy budu hledat nové, nevíte kde?

• sebo 1.8 16V
    presne tak žiaden repas turba našetri na nove
  • Scoupe
    nahod fotky..:), repas bych si nelajznul, nikomu nevydrzel, takze jedine nove...
  • mrkinHGT
    tentokrát jsem si ho už utéct nenechal.. :)
    Je jasné že pár věcí se udělat musí, ale jinak je to paráde :)

kdo mi pomůže ohledně turba? repas, nebo nové?

děkuji :)
  • Belma LE
    K 20VT též gratuluju :-)
  • miro20vt
    Taky gratuluji a hlavne opatrne na zaciatku:)
  • Carlos 20vt
    Jesi to je to tmave modre tak to sem chtěl taky. Ale ten cos to od něho koupil mi ho sprostě vyfouknul:-D
  • Turok
    taky gratulace at ti dělá radost :)
  • amadeus69
    Gratuluju! Ať funguje vše jak má a jezdi opatrně :)
    a fotky hoď určitě
  • Scoupe
    neni tmave modre?:)
  • mrkinHGT
    foto večer :)
  • mrkinHGT
    Ahoj, tak už konečně mezi Vás patřím.
    Včera jsem pořídil coupe 20vt plus. Auto bylo za slušné peníze a je potřeba doladit pár věcí. Budu rád když mi občas poradíte co a jak.