podvozok

• sebo 1.8 16V
    http://www.marcelscars.com/images/20vtmodre/smoula 07_02b.jpg
    Myslel si asi toho však je to robene na zníženie ? Alebo nieje problém naladiť na originál strunu .
  • sebo 1.8 16V
    to by som rad videl dúfam ze číta a dá sem foto
  • Honza
    no repas, z originálu zůstane jen obal a p Hušek do toho vyrobí patronu.. zadky jsou teda celý nový.. někde tu měl lenoš fotky takto předělanejch tlumičů
  • sebo 1.8 16V
    To akože sa dá urobiť "repas"originál tlmičov?
  • Honza
    no hele taky jezdím MTB a vidlice beru od známýho co je tuní. Moje vidle s PC 6tkč a investicí do úprav 4tkč funguje naprosto stejně jako 2-3x tak dražší kousek... otcova Reba je oproti tomu parodie:) známej co má krám a už neco prodal a najezdil nechápe jak mi to funguje a jde do toho samýho co mam já... (a to měl připravenou pevnou karbonku a dosud jezdil maguru za 17...)

proto říkám radši patrony do seriovejch od HP a eibachem... než toto...
  • sebo 1.8 16V
    Luxor máš pravdu v oleji nemám srdcovku kde by som priplácal len tak za to iste o 500 viacej

Čo sa týka podvozku ma na mňa zlý vplyv MTB .Tam račej ako odpruženú vidlicu za 100eur račej pevnú .Naozaj dobra vidlica stoji okolo 300euro a viac kľudne aj 800euro takže mi ten prepočet nepríde zvláštny.Stou otáznou životnosťou súhlasím .Mne skorej príde sprosté a vyhodené peniaze za zníženie o 10cm a pritom mi idú kola do A
  • Honza
    horní uložení tlumiče není problém nechat vyrobit též u HP... nebo dokonce v jakýkoliv lepší kovoobráběčcský dílně kd emaj trochu o autech páru:) na golfa rally sme vyráběli skoro celej podvozek na unibaly.... vč. tohoto horního uložení..
  • Luxor
    pracně ušetřené pětikilo na oleji už není důležité a budeme rozhazovat za předražené neznámé nesmysly desetitisíce? :-))) sory za OT :-)
  • sebo 1.8 16V
    Už nie všetko čina je klasicky "zle" Na začiatku sa to iste hovorilo Taiwane a dnes s tam robí množstvo firiem predávajúcich pod vlastnou "značkou" .Tým nechválim čínske klasické odjebky .Mne sa na tých BC racing paci ten vrch to nastavenie odchýlky geometrie Aj keď priznávam 4 šróbi vyzerá to dosť slabé na upevnenie tlmiča v správnej polohe
  • Honza
    a mam opravdu fungující podvozek za polovinu toho BC racing.. ne jen pozeřinu.
  • Honza
    je cena a cena... každý auto si anjde kupce... já prodával HGT v době když už byly i za 50 za 95 s 270tkm na krku a prodalo se... protže nejsem vůl abych top auto dával za cenu totální sračky...

BC racing, je čína... nemám zkušenost ale radši si koupím eibach pružiny a posadím k tomu tlůumiče od mistra Huška... což je záruka fungujícího a nesmrtelnýho podvozku... pokud ej problém, sundám, odvezu, provede repas a zas jezdím...
  • sebo 1.8 16V
    cena auta je široký pojem už sa lepšie FC kusy míňajú .Ta cena nieje až taka hrozna nato co to ma za nastavenie len neviem aké sú zo životnosťou Ak by som kupoval FC a viem ze ja tam napríklad nove turbo a podvozok tak akceptujem vyššiu cenu jasne ze dokladom k tomu.Som myslel ci to dakto nemá aj na inom voze .Vyzerajú super
  • von Raven
    hmm jako vypadá to dobře, ale má smysl tímhle zdvojnásobit cenu celého auta?
    Já tam na origoš misky hodil nejobyčejnější pružiny V-maxx autosport, což tu někdo říkal, že je bláto, řízl o 3/4 otáčky a už 5 rok je mám a neklesly ani o milimetr, protože cestou do roboty tam mám tak debilní retardér s chodníkem uprostřed, že když mám ojeté gumy, tak ho líznu, když dám nové už ne :)
    11cm k zemi :D
  • sebo 1.8 16V
    ma niekto skúsenosti s týmto?
    http://www.competizione.cz/13/Coupe/1.8%2016V/stav itelny-podvozek-bc-racing-br-ra-1739.html