3000 GT mitsubishi coupé, co na něj říkáte?

• Alejandro
    hezký,dobrý parametry
  • ZdenysM.L.
    Právě proto píšu díly z USA .Příklad Opel Sintra ložisko kola zde v Oplu 12 500kč z USA i s dopravou a clem a dph 5000kč originál v Oplu žádná druhovýroba!!!!!!!!!!!jooo kde soudruzi dělají chybu???
  • Jelo
    Toto je Dodge, ve zlatých 90-týxh jsem v rom nějaký čas jezdil. Na tu dobu nezapomenu-bylo to super. Tohle auto už má hodně za sebou. Pokud nemáš peníze tak o tom vůbec neuvažuj. Jen se podívej do nějakýho e-shopu : tlumiče,rozvody,jakýkoliv kus výfuku.
    Je to opravdu pro fandu který si to auto nechá hodně dlouho. Nebo pro hlupáka který ho doždíme a pak bude říkat jaký to jsou plečky. Však takové známe i mezi Coupaři.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jednoho dne si řekneš nejhorší odpověď na nejhorší otázku na světě :-D posralo se mi turbo? a odpověď jenže nevím které :-D

ne teď vážně. Kámoš má 3000GT ale atmo verzi a zatím dobrý. jezdí cca rok bez potíží.
  • ZdenysM.L.
    Dnes už jsou firmy co přivezou díly z USA za ceny normální .Jde o to najít vhodnej kousek.Servisu bych se nebál.Spíš ta spotřeba odhaduju 12-20litrů pojistka.
  • Tommy Angelo
    už jenom ten motor vypadá že bude mít dost zasebou našleháno...
  • JP
    Před 7 lety než jsem koupil Coupé jsem o 3000GT přemejšlel, ale ten servis se ukázal fakt obtížně (a draze) zajistitelnej. Mít tohle auto, to chce buď hodně peněz na servisní výlety za hranice, nebo druhej kus na zahradě na náhradní díly...
  • Avalloc
    Nadpis jsem mel teda spis dat Dodge stealth s napodobeninou mitsubishi 3000GT :D
  • Jimmy
    je to to samé ale 3000gt vypadá (podle mě) pěknější:D
  • Jimmy
    Není to 3000gt ale je to dodge stealth jinak auto suprové dokud se nepokazí...:D a i na ten výkon je ta váha trochu větší:)
  • Džanek
    no jak se pise v inzeratu: "pro fandu znacky":)
    20let stary auto, twinturbo, 4x4...
  • Avalloc
    http://www.sauto.cz/osobni/detail/mitsubishi/3000- gt/9975340?goFrom=list
  • Avalloc
    Vím, že jste srdcaři Itálie, ale co říkáte na tenhle kousek s 221 kw? :D Podle fota mi motor moc udržovanej nepříjde, ale vzhledově docela pěkný kousek, kdyby se na něj hodil nový lak tak super :) Myslím si, že by se za ním taky dost lidí poohlédlo :)

Já vlastnil necelé tři roky mitsubishi galant, mělo to najeto přes 240 000km a už se začal srát motor a pravdou je, že japonce typu mitsubishi mi v našem okrese neuměl nikdo opravit, tak šel nakonec chudák na sešrotování... s fiatem jsem na tom o trochu lépe, co se týče servisních středisek :D