Jak jsem se málem posral

• JP
    Co má bejt na tom druhym videu zajímavýho? Jsem právě ztratil 2 minuty života... Ten první s BMW tě až tak zaujal že jsi kvůli tomu dal video na youtube?:D Mě se teda každej den na silnici stávaj horší věci...
  • sebo 1.8 16V
    nebude dlho trvať a bude mat každé auto čiernu skrinku zo záznamom :)
  • Thor

Lepší neriskovat.
  • Thor
    Moc místa mi za tou zatačkou ten pitomec v černé pixle nenechal.
  • Thor

• Kefalín 20V
    Vzhledem k tomu, že jako řidič musíš vystoupit směrem do silnice a nemusíš to v panice stihnout, protože než se rozmyslíš jestli zastavit a vylézt tak ti uběhnou 3 vteřiny, tak si myslím, že zůstat v autě je nejlepší varianta. Navíc při dněsním provozu a s debilama co dnes jezdí, tak bys utíkal do lesa každých 10km.
  • Honza
    3s maj na opuštění kokpitu při předsezoních a zdravotních testech jezdci F1 a to je teprv tělocvik:) z auta stojícího na kolech to je chvíle mžiku a za 10s jseš ze sedačky 50m od auta...
  • JP
    Za 10 sekund z auta vystoupí snad i invalida na vozíku, zdravýmu člověku na expresní opuštění stojícího auta stačej 3 vteřiny i s odpoutáním (vyzkoušeno). Zastavení z 50km/h i s reakční dobou je na 4s, takže máš ještě 3 vteřiny na běh, za který uběhneš 15-20m (nebo skoro 40 když seš Usain Bolt:D), což už je docela nadějná vzdálenost k opuštění silnice, ukrytí za strom apod.. 10s je fakt hodně času... řekl bych že to v Tvém případě bylo míň:). Ale je jasný že první co tě v takovou chvíli napadne určitě neni zastavit, vystoupit a utéct, byl to jen pokus o vtip:)
  • sebo 1.8 16V
    ľudia sú rôzny na takejto ceste je niekto schopný isť 200km/h a výsledok 3 mŕtvi v protismere šiel Nákladiak
  • Tommy Angelo
    otočka zaním a trubka jdeme na to audinaříku na první křižovatce sním ven!
  • Shaman
    Horši ako ti dementi su podla mna tie mlade dievčence na velkych luxusákoch
    od ktorých ani nevieš čo očakávať.
  • Coupe73
    Měl sis opsat SPZtku a pak řešit. Dementi vy**rvený
  • Janinka 2.0.16VT
    To jsi měl sakra kliku,gratuji ,že to tak dopadlo.Někteří řidiči-dementi jsou fakt hovada
  • ZdenysM.L.
    cca 10:-))vidíš jak se řítí dement do dvou zatáček a nebrzdí za tou druhou jsem byl a jel cca 50-60km/h.Ale jak se zachovat?Dement se snaží jet ve svojí stopě ,ale vyneseho to do protisměru .Když to strhneš do pravého příkopu nemáš jistotu ,že tě nevezme sebou pokud se mu to utrhne.PS: za 10sec. nevystoupíš leda oknem:-))
  • JP
    10 sekund? To bych asi zastavil, vystoupil a utekl:D
  • Shaman
    Gratulujem k novým narodeninám. (((((-:
  • ZdenysM.L.
    Jedeme si takhle s kámošem v klidu kecáme o životě na tachači 80-90km/h mezi obcí Teplá a Bochov.Blížíme se k malému esíčku a v dálce vidím Audi jak valí cca 150-170km/h.Oba se blížíme k esíčku.Je mi jasné ,že bude průser brzdím na cca 50km/h a mám cca 10sec. na rozmyšenou co ted.Jedu ke krajnici připraven šoupnout Coupe do příkopu .Zmetek jen tak tak prolítne esíčka mám moc práce s volentem , auto trošku ulítává do protisměru ,vidím jak se na nás řítí a v poslední chvilce před srážkou stačí auto srovnat do svého směru.Kámoš řval jak pominutej.Ty vole mohli jsme být mrtví já mám dceru má 3 roky.Vyskočil z auta klepal se jak ratlík.Já byl uplně vedle.Pokud by nastal čelní střet všichni by jsme mrtví.