Tak jsem dojezdil...

• Jakub
    Jojo bývám tam každé pondělí,středu a čtvrtek, když nemám náladu na MHD:), chodím totiž na PEFku ) .
  • makys1.8
    Jakube, teď koukám na ty fotky-že jsi s ním byl minulý týden(myslím že středa) na parkovišti ČZU?:o)
  • Invi
    :-D Tak tady máme jsou holky na úrovni vašich dětí, ovšem neříkají "mami, ferraríí" ale spíše "ty vole čum na to auto" :-D
  • JP
    No počkej, 2-3 letá A6 je samozřejmě jinde, ale moje Audi je stará vrána stejně jako Coupé, cenově to nejsou nesrovnatelný auta... V Coupé se za mnou otáčely nejvíc děti, to bylo pořád slyšet "jéé mami, ferári!":D
  • Tommy Angelo
    tak to můžu Invi potvrdit holky se jen otáčejí a mávají :)
  • Invi
    :-DD Tak to je skvělé že Audi je na holky lepší, jako bych to nevěděl. Hlavně mě nenapadlo, že to Coupátko začnete porovnávat s takovýma "brkama" :-D A teda nevím jak u vás, ale tady na Ostravsku se Coupe holkám líbí, fakt že jo ;-)
  • JP
    jj, můžu potvrdit, Audi na tohle funguje mnohem líp, blbky se na něj lepěj spolehlivě, s Coupé se mi to nikdy nestalo:D
  • Johny
    to sa kde daju baliť baby na coupe? :-) asi sa tam musím prestahovať, u nas sa daju uloviť tak na autá ako Audi A6 max 2-3ročne a podobne :-)

Najgenialnejšie auto všetkých čias je prave ta TDi 81 KW, najlepší motor v historii ludstva, nezmar čo nabeha 500tis km ani nevieš ako, dobre taha a spotreba 5,5litra v meste, fakt taký malý zazrak. A ked je to ešte aj v nadčasovom golfe 4 ktorý preskočil dobu tak o jedno desaťročie tak dopodovi. Potom to vo fabrike pochopili a niekto dostal riadneho zjeba asi že čo to stváraju :-) že auto ma byť tak na 3-4 roky a musí sa kupiť nové hehe
  • Invi
    Ségra má rok TDi Octavku I 2000 81kw, koupila ji s tachometrem 230 000km, motor šlape jak hodinky, udělala údržbu (náplně, rozvody a brzdy), nechala to čipnout a od té doby se toho auta nikdo nedotkl, denně jezdí do práce a k tomu k rodičům jednou i dvakrát týdně (50km). Motor jede pořád stejně a na palubáku má 4,5 - 4,8 l/100km.

Kámoš má necelý rok Oktávku TDi 2001 81kw, tachometr 210 000km, tahal za všechny drátky, zjišťoval všechno přes viny, opravdu precizně vybíral co koupí. Dnes je dost zklamaný, protože do něj dal zhruba dalších 40 000kč. Od motorových dílů, přes brzdy až po elektroniku v interieru...

Mám hodně dobrého kamaráda, který má snad 20 let vlastní malý autoservis, nikdy nedal dopustit na jedinou Oktávku I. Loni mu ji někdo zrušil na křižovatce, tak si koupil Oktávku II a za dva měsíce ji prodal, šrot.

O jedničkových je všeobecně známo, že jsou to přímo zázračné držáky s parádním výkonem a příjemnou spotřebou a jsou to auta na ježdění do práce, na dovolenou. Proto se mi nelíbí jak to každý tuní, viděl jsem dementy co tam dávali HKS BOV, všude s tím machrují jaké je to živé a já nevím co všechno.

Coupe je auto pro zábavu, na machrování, balení holek, lidi na něj koukaj když projíždí, je krásné, má zvuk a je to auto pro lidi, kteří mají rádi auta. Takže vy co řešíte jízdní náklady Coupe vzdejte to, nemůžete nikdy vyhrát, je to stylovka.

Sorry za odbočení od tématu, ale měl jsem potřebu k tomu něco napsat.
  • JP
    Nechápu proč máte potřebu si sami před sebou nesmyslně omlouvat ty náklady, koně prostě chtěj nažrat a nemá smysl se tvářit že to neni pravda. S 3.0 V6 jsem se nikdy ani na dálky nedostal pod 10l, s Coupé 16VT nejspíš taky ne (tam jsem to ani nepočítal).

Kamarád jezdí tágo po Praze s OII TDI 77kW a při neustálym cukání po Praze se nedostane přes 7l (teď neberu údaj z palubáku), běžně jezdí spíš pod 6l. Já se s Busso po Praze nedostanu pod 12 ani kdybych se rozkrájel. Jestli s TDI 1.9 77 někdo jel dálku na Slovensko za 7 tak musel jet jak strašný prase nebo to bylo rozbitý, fakt to neni schopný žrát moc ani když se s tim jede na plnej knedlík. Ty čísla znamenaj, že na 10tkm je TDI ve výhodě jen na spotřebě o nějakejch +- 20.000,- Kč. Co se týče údržby, ten kamarád s tim najede něco do 70tkm ročně (po Praze) a tak jednou za rok mu na motoru odejde něco dražšího jako turbo nebo dvouhmota, nicméně na Busso stojej třeba jen kompletní rozvody 20tkč+ a neni vhodný na ně najet víc jak 60tkm, takže i když se tam zrovna nic nevysere, tak je to stejně už i na údržbu dražší než ten vocet ftédéíčku přestože "se sype". Kdyby neměl TDI ale Busso, tak ho to vyjde o nějakejch 140tkč ročně dráž jen na spotřebě. Takovej rozdíl se "nesetře" ani kdyby kupoval každý dva měsíce jinej motor.

Jestli si někdo myslí že má doma V6 Busso nebo Coupé s libovolnou motorizací (i když atmosféry uměj jet za málo) a stojí ho to stejně jako kdyby měl rozumnou(!) turbonaftu (tzn. třeba ta 1.9 77kW), tak si lže do kapsy a žije úplně mimo realitu. Auta typu Coupé Turbo nebo libovolný Alfy s V6 Busso absolutně nejsou o ekonomický přepravě, ale o jízdních zážitcích. Blábolit něco v tom smyslu, že tam proti TDI 77kW finančně skoro neni rozdíl je stejně úsměvný jako blábolit o tom, že jízda s 1.9TDI je úžasnej sportovní zážitek a proti 2x tak výkonnýmu benzínu tam neni v jízdních výkonech skoro žádnej rozdíl.

Já mam rád zážehový motory a zemědělskou techniku do který se leje nafta bych si asi koupil jenom v největší nouzi, ale rozumný chrochtadlo je prostě nákladama na 1km MNOHEM levnější a nechápu proč to má někdo potřebu popírat.
  • ZdenysM.L.
    Krisz:zamopínáš na servisní položky u nafty.Jednou špatně natankuješ a v háji je čerpadlo nebo vstřiky.Potom se výhodnot stírá.
  • Tommy Angelo
    Doufám že už parkuješ někde v garáži nebo aspoň u někoho na zahradě po tvé zkušenosti...
  • krisz
    Fabia rok 2006 1.9tdi 74kw do nemecka a zpatky cca.600km,5 lidi,ztoho dvaja 120kg,ja mam 90kg,a dvaja cca.80kg,plny kufor,na dalnici priemerne 140km/h,tak 30% mesto 5.6l ukazoval pocitac priemerne...S coupe 16VT ta trasa 4lidi prazdny kufor cca.9-10l ale na dalnici kde sa dalo tak 200+km/h...Rozdil medzi benzin a diesel neni tak strasny ale na dilanici a v meste to citit,s dislom da sa jazdit aj 4.5l kludne a v meste za 6l ale s benzinom trosku je ina kava...Ale benzin je benzin,ovela lepsia zabava :DD
  • Honza
    pro zajímavost... v létě sme jeli slovensko se slavnejma 1.9 TDI (66 a 77kW) spotřeba u obou (plně naložený auta-passat a octa II, normální jízda..) 7l

táta se teĎ vrátil ze stejnýho místa, jel stejnou trasu, taky plně naložen:) a hle průměrna spotřeba s tamníma couračkama u 2,5 V6 bussa upravenýho ke 220PS necelejch 9l což je rozdíl 000 prd:) když se pak člověk koukne na nutný úkony a servis je Busso či jakejkoliv velkej motor oproti našponovaný malorážce/sazometu jasná volba:) ani já se stiloušem bych asi nejel za méně...i kdžy rekord lomncie- trutnov a Z5 sme zvládnul za 4,5l s druhým motorem v kufru

• JP
    Hmm, jak je vidět, šlo to napsat i krátce:DD
  • nocarret
    no proč takovej motor? to je jednoduchý, přece pro radost ne .-)
  • JP
    Neurazil jsi mě, ale nepochopil jsem proč to řešíš, když máš sám auto který žere 2x tolik než jiný s odpovídající užitnou hodnotou (kromě toho že jede hůř). A8 nežere 20, to s tim ten člověk neumí jezdit, má to rozbitý, nebo jezdí pořád se studenym motorem a má na tom nějaký těžký 19" kola. Na dálku to žere 10-11, po městě 15 a se studenym motorem po městě 17. Úžasný pohodlí, ticho a kvalita zpracování, quattro se na zimu hodí, to všechno za směšnou cenovku. Nenajedu tim za zimu 50tkm abych musel řešit spotřebu o 2-3l vyšší než u mýho předchozího "zimního" auta.

Jestli se to nějak šeredně nesesype a nezklame mě to, na příští zimu si klidně koupim šestilitrovej dvanáctiválec když na to budu mít náladu:)
  • Elkar
    Presne jak si napsal, kdyz nevydelavas tolik penez tak tohle nepochopis.

Kdyby si nikdo nekupoal nebo nemohl dovolit velky motory tak Ferrari nikdo nemá.

nehledě na to že 400PS z coupe vytahnu ale nebude tot akový jaký když to udělám z 4 litrovyho agregatu.
  • krisz
    Tak prepac ked som ta urazil stym commentem,ale fakt preco kupi clovek auto s takym motorom?(mozna ja nemozem to pochopit,pretoze nezarobim mesacne min.40000kc a ani rodicov nemam bohatych)Ale notak 2.0 nezerie tolko ako 4.2 v8,mozna ked ma 400+ps tak zerie ako svina :DDD Jo a aj tdi mam chvala bohu :P
  • JP
    Ty vole naco take auto s motorom 2.0 to žere ako sviňa, měl sis koupit TDI a jezdit za polovic, když ti na tom tak záleží:)
  • krisz
    Ty vole naco take auto s motorom 4.2 v8 to zerie ako svina,kamos ma A8 94-ku,tu v plzni pod 20l neide ked jazdi do prace,mesacne tankuje za 5000kc a nejazdi stym tak vela...Pekne,pohodlne auta,ale ta spotreba...
  • Jakub
    Takže na zimu budeš teď jezdit Audinkou jo? Tak to tichá závist ) taky jsem koukal po tech 4.2 )
  • JP
    No, Coupé mi žralo běžně něco kolem 10-11l (přesně jsem to nepočítal, ale tak nějak to bylo), Alfa žere 12-14l a A8 4.2 Quattro si bere 15-17l (na dálku je to výrazně míň, ale dálky teď moc nejezdim)...
  • sebo 1.8 16V
    Niekto chváli spotrebu FC wooow :)
  • JP
    jo jo, Alfa je od května plně v kondici:). Ale pomalu už půjde do garáže. Mam na tuhle zimu slušnou osmiválcovou náhradu, takže mě ten přicházející mráz ani neštve tolik jako obvykle:D. Jenom ta spotřeba u všeho čim jezdim je odstrašující, Coupé bylo zlatý:D
  • Jakub
    Jojo dám, Alfička už je ready?Někdy se můžem jet projet. )
  • JP
    Super:-). Dej vědět kdybys jel někam na sraz:)
  • Jakub
    Haháá tak Coupé opraveno a naleštěno :)
    Více foto jak je opraveno na:
    http://imageshack.us/g/222/20120910150915.jpg/

Jinak lak jsem moc nerešil, stejně by to chtělo celolak, ale na ten teď nejsou finance.
    Díky Scoupému a dárci skel!

• Pegas77
    ta motor se nakonec opravil, repase hlavy, srovnani, vymena ventili, zabrouseni sedel, novy guferka, nova vodni pumpa, rozvody (to pry byl nejvetsi problem protoze podle kodu motoru nic nepasovalo - spodek motoru je z Cromy ale pry ve velice dobrym stavu no celkem me to vyslo na 22000 , kolisa ale volnobeh a stale sviti vstriky coz pred potkanim motoru nedelalo,
  • von Raven
    To je hnus, ale je fakt že kopa lidí si myslí kdo ví jaký nejsi zbohatlík a závist je svině a přitom blbci mají doma 2x dražší auto a ani neví.
    Tipuju to ale na nějaké zmrdečky co se ukazují když jdou ožralí v sobotu v noci dom.
    Ale taky vzhledem k tomu jak je to vysklené to není jedna rána šutrem, ale musel tam u toho někdo strávit víc času s nějakou baseballkou.
  • Jakub
    Policie bude vyslýchat sousedy, tak jsem zvedavy. :D
  • Alejandro
    jakub: strašný pohled, zkus se optat sousedů, jestli někoho neviděli...
  • sebo 1.8 16V
    Pegas77
    je to vec pohľadu na vec ty vieš presnejšie v akom stave je to auto ci sa oplatí račej rozpredať na diely a zaviesť zbytok na likvidáciu Alebo zohnať motor ak by bol zbytok zachovalý
  • Scoupe
    motor tad mam najeto ani ne 100 000kc muzu ho hodit i do auta pumpa a ni rozvody neni treba delat maji najeto cca 30 000km
  • Pegas77
    sebo 1.8 16V: no otazkou je co jsou slusne penize, vim o 2 motorech a za 15tisic s tim ze na to stejne budu davat novy rozvody, vodni pumpu a dalsi veci tak uz moc slusny neni, to se dostanu nekam na 25tis s praci a kdovi v jake kondici to bude a jak dlouho to vydrzi
  • sebo 1.8 16V
    Pegas77
    motor sa dá zohnať za slušne peniaze .Ide o to ci človeka dlhodobo baví "opravovať"
  • Pegas77
    hmm tak ja dojezdil uplne, na mem zlutakovy odesel motor a to tak ze nema cenu opravovat, zustaly dobre jen 2 ventily , jinak vse v pr.... , vodni pumpa rok a kkousek stara najeto tak 5000 km a kousla se , i neco v ulozeni kliky je rozmlaceny , takze zadny sraz a mozna uplny konec
  • Jakub
    Tak dík moc, ozvu se na mail. )
  • Jakub
    2:maik-x to by bylo uzasny, ale zase prece jenom by jsi za to dostal naky penize, tak je mi blby si to brat jen tak ), ale kdyby sis svoji nabidku nerozmyslel, tak bych bych byl moc rad ) a odkad jsi ?
    Dík, K.
  • kuci
    Zmrdi ...

Já měl coupe první den, postavil sem ho přes den na 2hod za barák, přijdu k autu a na přední kapotě 50cm rejha od klíče.
  • Jakub
    Kez bych nekomu pichal :D Coupe je asi dosti pro lidi provokativni vzhledem, protoze moje druhe auto (Punto) nechali napokoji :)
  • Džanek
    vzdycky kdyz vidim vysledek "prace" takovych dementu, mam chut s tim autem radeji ani nevyjizdet po zime z garaze:( Boze kam ta nase spolecnost dospela? Dneska ve zpravach: okradenej chlapek vystavi na net obrazek zlodeje a musi zaplatit pokutu za to ze nemel svoleni od toho zlodeje.
    Diky te fotce se ho ale paradoxne podarilo dopadnout.. tohle neni normalni.
    achjo....
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    nepícháš někomu buchtu?

už dááávno jsem zvažoval že si přez celé zadní okno dám samolepku "neničte prosím toto auto,je to pouhý fiat coupe a kdejaká octavia je 2x až 20x dražší"

coupe už nemám tak jsem to neudělal
  • Jakub
    btw. zítra du na policii, tak jsem zvědavej jestli neco vykoumali, nebo jestli umeji jenom davat pokuty za rychlost...
  • Jakub
    Coupé jsem už dnes zbavil střepů, bohužel ten kretén když prohzoval cihlu oknem tak vzal i volant, takže je poškozena i kůže na volantu, jako kdyz me v dve hodiny rano probudili a rekli ze Coupe je vymlaceny namaderu, tak jsem fakt nemel slov, jenom jsem koukal a vubec jsem to nemohl zpracovat až teď mi to dochází že asi někoho musíme asi hodně srát. Coupé fakt namaděru a kamarád BMW r.v. 2004 530D kapota v prdeli, bud nás tady proste nekdo videl ze se tady projizdime a zavidi nebo si to nedovedu vysvětlit, ale je to prasárna nejvetsiho kalibru a nenecham to jen tak, protože to musel bejt nekdo kdo nas zna a vi kde bydlíme.Podle me je jenom otazka času než se pochlubí před někym nepravym a donese se to ke me a bude zle.Jinak Coupé je schovaný v garáži u kamaráda kde to můžu zatím nechat na dobu neurčitou a je tam v bezpečí než se to nevyřeší.Nejvíc k nasraní bylo že jsem v pátek přivezl Coupé po rozvodech atd. od Petra, připravený na sezónu a ještě ten den škrtnu bok kvůli náký krávě a druhej den se probudim beze skel...no co budu vyprávět sem pekelně vytočenej a doufám že se to co nejdřív vyřeší a že ten chudáček co to udělal mi jestě rád zaplatí opravy a celolak k tomu!
  • JP
    Jinak kdybys to sem chtěl hodit tak tady samo můžeme uklidit to sklo v interiéru, zajet k někomu pro okna a vyměnit alespoň ty boční u mě doma (na přední a zadní si netroufám). Upozorňuju že ze dveří bude potřeba sundat tlumení (hodí se horkovzdušná pistole). Za všechno co nabízim samo nic nechci (kdyby tě nedejbože napadl opak). Je mi líto že sis skoro nezajezdil a už máš takový trable:(
  • JP
    Jinak tohle Coupé jsem nikdy nikde venku přes noc nenechával a před tou srážkou s prasatama kdy bylo vážně v top stavu jsem neměl klidný svědomí ani přes den když jsem šel třeba jen nakoupit (stejně mi někdo hned na začátku drbnul klíčem kapotu), ale to druhý 1.8 co jsem prodal bráchovi si taky zažilo svoje - přechozímu majiteli se po tom někdo přes noc proběhl, skákal na tom a rozkopal víko kufru, bráchovi ho pak nějakej cikán ukradl a když se našlo, tak mu za rok a kousek na štědrej den nějakej další duševní potrat ukopl zrcátko. Prostě mít něco hezkýho (byť to třeba stojí desetinu toho co vedle stojící tuctovej koncern) a nechat to na ulici je v tomhle státě plnym polodementních závistivejch frustrátů průšvih:(
  • JP
    Do psí prdele, to snad neni možný, je mi do breku:(. Kdybys neměl rychle garáž tak vůbec neváhej a můžeš to hodit ke mě domu, jsem v Polsku ale zejtra večer se vracim domu a Alfu vezu v úterý do servisu na rozvody, podvozek apod., takže tam nějakou dobu bude a garáž bude volná, mohl bys ho tam nechat klidně pár tejdnů nebo jak dlouho bys potřeboval. Zpátky bych tě odvezl. Doma je pořád někdo, takže bys k němu měl přístup skoro kdykoliv. Nesnesu myšlenku že to takhle stojí na ulici přes noc:(.
  • Coupe73
    To jsou fakt hovada. Tak jak ti Petr nabízí skla za hubičku, tak já ti nabízím opravu plechařiny. Také za symbolickou cenu. Pokud budeš mít zájem samozřejmě. Bydlím kousek od Petra.
  • Jakub
    Tak nahoda to nebyla, kamaradovi taky rozbili auto, sice ne tolik, ale prece (kamen prez plot na haubnu).Tim se vyber lidi kdo to mohl udelat dost zuzuje, protoze nas musi oba dobre znat.To mi dava sanci ze toho cloveka spis najedeme...Cili opravy se odkladaji az bude vse vyreseno )
  • Avalloc
    Bohužel lidi jsou a vždycky budou svině :( Dělat na tom opravy jen v případě, že budeš mít auto zajištěný proti takovému vandalství, jinak to je vyhazování peněz oknem...
  • xtryme
    NJ lidi jsou už takový, předchozí majitel mého coupé si ho nechal dovézt z Itálie (milána) stálo mu první den před panelákem a už tam někdo vzal jednu stranu klíčema, a nejspíš do něj aj bouchal od té doby má mé coupé ze strany škrábanec naštěstí na té stříbrné to nejde tolik vidět.A na lak celého auta také nemám ... Prostě lidi už jsou takový.
  • Luis
    Jakube tohle je prasárna, ale nevěš hlavu a kupéčko si nech opravit, pokud by se to opakovalo. zajistíme do auta kameru a on se čůráček chytne sám...
  • Jakub
    V mym případě jela slečna vesele dál, asi si ani nevšimla že udělala neco špatně, no pojistku jsem mel si zaridit, ale tohle jsem opravdu necekal...
  • Ravel
    Minulý týden (jel jsem zrovna na prohlídku kvůli havarijnímu pojištění) mě frajer v teréňáku vytlačil půlkou auta na autobusovou zastávku. Viděl jsem rudě, ale chlap se hrozně omlouval že mě neviděl. Naštěstí tam byl nízký obrubník a tak to kola neodnesla. Akorát ta paní, co tam chvíli před tím stála, byla dost v šoku.
    Když to tak vidím, tak jsem rád, že jsem kupátko pojistil.
  • Pegas77
    za to bych asi vraždil,

jak mi teď odešel motor tak jsem auto postavil do jedne vedlejší uličky a bylo tam tyden a kousek a už mám proraženou SPZ a zlomeny rámeček pod SPZ od koule dodávky syna majitele baraku před kterým to stálo, podle mě zcela úmyslně, jsme národ mamrdů nebo co :(
  • Jakub
    Nastesti prijel rozumnej clovek z stanice kousek od nas (má alfu GTV), tak se mnou soucitil, ale pochybuju ze neco vypatraji..
  • _ACE_
    To je tedy zvířeckost.Tohle na náhodu nevypadá někdo tě nemá asi rád.A policie není to samý jako v TV nebuď naivní.V tu naši už jsem ztratil veškerou důvěru ti jsou schopný vybírat pokuty od nás slušnejch,lumpové se jim vysmějou a pošlou je někam.Viděl a slyšel jsem to na vlastní oči a uši.
  • Jakub
    Jenom sracove sahnout cloveku na auto, kdyz se zrovna nekouka..V aute jsem nasel cihlu, tak nevim jestli mam volat znova policii, aby vzali otisky nebo tak (ale mozna se moc koukam na kriminalku Las Vegas)...
  • Scoupe
    kazdopadne to je svinstvo ..:/
  • Jakub
    Dal jsem tam kartony a igelity, aby dovnitř nepršelo, on dnes snad kamarád přijede z chalupy, a pučí mi jeho garáž která je tady kousek, páč s tím takhle daleko nedojedu.Co mám Coupé, tak mě nikdo ani nevytroubil, natož aby věděl kde parkuju, bohužel v naší ulici chybí(, je tady na nejbližsí křižovatce a snad vidí kdo vchází do naší ulice, policie mi slibila ze proveri zaznam, ale podle me najdou stejne prd..
  • Scoupe
    a to ho nechas stat venku aby do nej prseo? :O aspon to uklid nekomu do garaze.. jinak nenastval si nekoho behem jizdy? nejake nebezpecne predjizdeni ci ohrozeni? v ulici nemate nekde nejakou kameru?
  • Jakub
    No, tadyten víkend byl pro Coupe devastující ((, dík za nabídku, ale nejdřív potřebuju zjistit kdo to byl, abych věděl že to neopravím a za týden se nestane to samé.Protože to vypadá že mě fakt nemá někdo rád (jediné auto v ulici rozmlácené a nic neukradené, nejhorší je že absolutně nevím kdo a proč by to dělal..)
  • Jakub
    "Jenom" vymlacena skla + se strefil do strechy a kapoty, gps zustala v kastliku, tipoval bych to na zakomplexovanyho zavistivyho blbecka, jinak si to neumim vysvetlit..Ty dveře to je taky třešnička, to jsem získal den předtím díky slečně která jela veprostřed silnice a já to musel strhnout do svodidel....
  • Scoupe
    Kubo to si delas srandu ne? :O to eni normalni.. kdyz budes mit chut to daat do kupy tak dj vedet, skla tady mam, udelam ti nejakou lidovku.. :/
  • Suvis 1.8 16V
    To jenom někdo rozbil? Neukradl nic? To asi budou takové ty návraty z hospody, kdy se jeden blbeček snaží něco dokázat před jinýma...
  • Denis 1,9 JTD:(
    Lidi jsou hovada...pokud to jsou jen skla, rychle se to opraví a jede se dál! Ty dveře poškrábané jsou ve směru od chodníku?
  • Jakub
    22.4 v 2:30 ráno mě probudila policie, fotky říkají vše...žárlivou bejvalku ani nepřátele nemám, za každý info o pachateli budu vděčnej, tohle je na me fakt moc...
    JP: promiň, ale dělal jsem všechno co jsem mohl abych se o Coupéčko dobře postaral.
    Už jsem vypsal odměnu 5 000kč za ukázání na zmrda co to udělal.
    http://imgur.com/0Ugvc,RgNC0,UI87V,iWMoG,rDzKv,mfLRC#1