V rodině sme měli 1x 20vt a 2x16vt a s oběma nebyl problém. U 20vt je rizikové turbo a u 16vt je problém s mazáním..
Každopádně kdybych si měl vybrat tak je jasné že beru 20vt..ten motor je prostě s stupěn výš..
Fiat coupe 20VT, 16VT
-
10:58:28 9.4.2012
-
09:01:49 9.4.2012Dívej se spíš tady na klubu, to co tady prodávají členové je aspoň trochu známé, takže ti dokážou říct, co s tím autem bylo. I když ani to není záruka, ale není to aspoň jak kupovat auto z AAA. Teď se třeba prodává jedno 20VT žluté a 16VT modré, obě jsou od známých členů.
Nic nového jsem asi neporadil co:) -
23:01:33 8.4.2012Zdravim chlapci,da se sehnat nejaky rozumny fiatek? Ja mel dva o oba skoncily ne moc dobre:( jsem fanda italu lepsi auta proste nejsou jak vykonem tak zivelnosti motoru. Prvi coupe bylo smoula nabiral jsem ho z mlade boleslavy ten byl docela v dobrem stavu az na vahu vzduchu poloosy lambdu a pozdeji volnobeh :-D ale to bylo hned vyreseny ale po tristvrte roce odeslo turbo nic noveho u tb28 :-D no a to druhe to bylo od totalniho zmrda z Usti nad labem, barvy zlute bral ho pak na dily scoupe ale tomu jsem samozrejme rekl co to je zac atd nejsem podelavac jak nekteri. No kazdopadne to bylo slozene na rychlo a na prodej nacancany atd takze vypadalo dobre ale po prijezdu domu odeslo turbo tak jsem mu volal tak se jeste semnou baliv a poslal mi jine turbo samozrejme dalsi mrdku pak se posrali tlumice a od te doby cislo neexistuje behem 3mesicu odeslo vsechno nakonec jak si pro neho prijel scoupe tak odesel i imobilizer a neslo ani nastartovat. Takze nevite o necem peknem a zda je lepsi 20VT ci 16VT diky chlapi moc za vase nazory a zkusenosti.