Světla

• Elf 20VT
    Po dobré osobní zkušenosti sděluji adresu pána, který umí skvěle opravovat "slepé" paraboly. František Nepokoj, U cihelny 604, 517 73 Opočno, 605 489 708. Ceny jsou velmi příznivé (dle mého soudu) obě za obě potkávací sem platil kolem 250kč.
    Výsledek renovace skvělý . Plocha perfektní,nový nános hliníku krytá ochrannou vrstvou laku. Je asi dobré paraboly předem očistit a zbavit co nejlépe případné rzi. Nebo se předem tel. domluvit na stupni rozsahu přípravy z vaší strany.
  • xtryme
    No jo to řekni policajtum že tu ve městě jezdí jen moje a ještě jedno coupé ,jezdí tu fáábie ze zrcadlovkama a svítí jim to modře jak kráva rádoby tuneři v golfech a ve starejch fordech xenony modré jako nebe jeden típek co má z města alfu gtv jedninej je dostal také za ně flastr prostě policajti jsou kokoti řídí se zákonem a ne tím že já pak howno vidím vživotě to nikoho neoslňovalo nic no prostě no coment =D
  • Hendrych
    ...to auto "nesvítí"...je jedno jestli jsou čočky OK nebo KO. Xenony jsou podle mne nutností, pokud má být "svítivost" na úrovni současných modelů aut od jakékoliv značky...Pokud můžu porovnat se Stilem, tak Coupé s xenony, svítí zhruba stejně (v jiném odstínu) jako Stilo se slušnými H7...
  • amadeus69
    Vypálené čočky to ti čisté plexi jsou k ničemu, zkus je otočit vypáleným dolu, nebo sehnat jiné zachovalé.

http://www.bixenony.com/repase-svetel/
  • bubAk_
    jasne dej vedet kamo :) rad se kouknu :)
    btw pokud to mas vylestene ty svetla tak ze prej tam staci nejaka silnejsi zarovka kdosi tu kdysi psal :) kdyz je cocka ok :)
  • xtryme
    bubAk_ : už mě snad tendle týden přijdou ty ledky :D takže pak ti čeknu foto jak jsem to zvládl bo naopak =DD
  • xtryme
    xenony do mlhovek jsem ani nezkoušl plexi mám čištěné a pořád to prostě nesvítí tak jak bych chtěl =)
  • sebo 1.8 16V
    asi najlepšie dat xenony do hmloviek ako Jonny
  • bubAk_
    nwm kamo mam xenony porad :) jel sem i za fizlama a nic :)
  • xtryme
    Také vám moc nesvítí světla měl jsem xenony za ty pokuta, teď žárovky philips Diamond vision a večer musím mít i mlhovky zaplé abych něco viděl a stejně je to na ho**o =) když sednu do fábie tak ta svítí 100x víc jak coupátko =) vždy přijedu a červené oči =) Nemá někdo nějaké Rady bo obevy =)