Výkon mého Coupé 20VT

• Dolph
    Dík...auto jede fakt skvěle. Doufám, že to vydrží :-)
  • Kapscha
    Dolph no pekne gratulujem ! tak to sa ja budem musiet zmierit z druhym miestom : )) inak M3-ky a imprezy teda dostaly na frak ešte raz gratulujem.
  • Johny
    uffff nieee :-) super čas, no je na čase z mojej strany kopnúť do vrtule konečne. držím ti palce skvela robota.
  • Dolph
    V Trenčíně jsem byl první s časem 12,75...
  • Kapscha
    nazdar Dolph co ako sa ti darilo v Trenčíne? dofam že si si odniesol aj neaký pohar....
  • Johny
    www.zrychlenie.sk tu máte zoznam kedy a kde sa jazdi na profi drag časomiere a máte pokoj a 100% nespochybniteľný výsledok na zameranej 1/4milovej trati bez prevýšenia a podobne, Jazdia sa hlavne Piešťany a Trenčín, tak to máte na skok cez hranice a na obidvoch miestach je špičkový povrch.
  • Wali 16vt
    Peto taky si myslim že ten čas co si tam zajel tak je nereálnej, Lenoš tam zajel 13 rovnejch a měl o skoro 100 koní navrch. Jinak Dolph ten čas měl dobrej, ostatní borci měli časy podobný s tim, co jezděj v Mimoni a Hoškovicích...
  • Scoupe
    AAA Jirik zase vsechno zkazi, jinak v krajkove sem zajel 13.6 a tam byl povrch silenej same kaminky hrabal sem silene dlouho a roztrhal tam sliky.. a co vstrik s walbrem uz je na ceste??
  • PhoB
    Jo ted asi jo, mrknul jsem na video v jakem miste byl cca start + cil a dal to do mapy :) http://www.mapy.cz/#x=16.444176&y=49.203040&z=16&l=15&t=r&rp=m&m=9l7MQxTv1xgyVfZJ
  • Dolph
    Phobe no tentokrát Brno myslím bylo co s týče vzdálenosti v pořádku (vzhledem k časům ostatních aut). Jinak ten čas 13,01 muselo zajet bud coupe s výkonem dost přes 300 ps nebo je to chyba časomíry jak píšeš...
  • PhoB
    Peto proc si to nechces priznat, ze to byla jen chyba casomiry, ktera ten den jak vis mela problemy. Casy prepisoval dedula casomeric rucne a rychlost v cily nefungovala vubec.
    Staci se podivat na ostatnich 6 jizd, vsechny v rozmezi 14.2-13.8sec. Ale uz jsme se o tom bavili.

Na druhou stranu, v brne se casto jezdilo spise na 350m nez 400, kvuli kratke draze.
    Poste to je to porovnatelne +- autobus, bohuzel.
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    s trochu poladěným 20vt se seriovým turbem na seriových gumách jsem v Mimoni zajel špetičku přez 14,líp to nešlo

• Scoupe
    podivej se do skupiny na 2000CCM http://t-base.cz/vysledky/drag11v.pdf
  • Dolph
    Koukal jsem na časy z Blatné a nikde jsem tak rychlé coupe nenašel... Teda jestli jsi jezdil do 3500ccm
  • Scoupe
    Dolphe ja sem to zajel v Blatne vic koni tam opravdu nebylo... a jeste sem mel ohoblovanou vacku na jendom valci..
  • Dolph
    Při 260 koních nejde zajet 13,1 - takový výkon jsem měl před úpravou a jezil jsem časy okolo 14,0 s
  • K0K1N 20VT
    slicky mám ale nemám je na co obout :)
  • Scoupe
    odlehceni v zadnem pripade a sliky jsou samozrejme , ne?:)
  • K0K1N 20VT
    to já bych měl mít 270 koní podle měření na jiném coupe se stejnou úpravou a zajel jsem to za 13,991, asi jsi měl slicky nebo odlechčené ne?
  • Scoupe
    to ja jeste pred velkou upravou a turbem sem zajel 13,1... vykon cca 260HP, tak sem zvedav na mereni az doresim vstriky a asi milion zalezitosti.. :D
  • K0K1N 20VT
    v brně měl čas na čtvrt míle 12,779
  • Scoupe
    a kolik si teda zajel ???
  • Johny
    Dnes jazdil v boľkovciach celkom slušne, časy na 1/8 mile cca ako 4kolky STI a EVO, takže velmi dobre, potom by im už uletel keby to bolo na 1/4míle
  • Kapscha
    keby mi to tlacilo plny tlak od 3000--3500 tak som uplne spokojny skusim dat doladit ten soft niekde ....
  • amadeus69
    Kapscha: myslím že o moc lepší už to nebude já mám gt28r a plný tlačí až ve 3500, průběh se dá zlepšit pořádným dolazením softu. Pokud chceš aby ti to tlačilo od dvou tak sis měl fakt pořídit naftu :)))
  • K0K1N 20VT
    tak to jestli bude pršet,to bych ti možná mohl ujet když budeš mít slicky :) aby jsi neskončil jako marat před dvěma roky v bariéře když to na konci na slickách a na vlhku neubrzdil :) ale snad bude aspoň trošku hezky
  • Kapscha
    Dolph ale to turbo neni až take velké aby to slo az tak neskoro bo si myslim že plny tlak niekde až pri 4700-4800 ot je az moc neskoro... možna by to chcelo postavyt hybridne turbo kamos to ma a plny tlak uz pri 2800 ot.
  • Dolph
    No na sprint jsem koupil super měkké slicky, tak uvidíme co na to řekne spojka :-) Ale s mojí váhou ten sprint nebude žádný zázrak...
  • K0K1N 20VT
    do brna se chystám taky, tak to už se těším až se na to podívám, já mám zatím jen 270 koní :) doufám, že se na sprint nepostavíš vedle mě :)
  • Honza
    aby to tahalo odspodu - kup si naftu...
  • Dolph
    No myslím, že s tím nic neuděláme. Známý mi radil omotat celou výfukouvou soustavu termo páskou, že by se to mělo zlepšit... Ale u větších turb, to bude vždycky tahat až nahoře
  • Kapscha
    Dolph počuj a nevies čo by sa s tým dalo urobyt aby to slo lepsie od spodu ja mam turbo Gt 2860 RS a ono mi to taha stale až do 9 tisíc otačok
  • Dolph
    Přesný typ turba co mám je Garrett GT2871R. Jinak co koukám na graf (bohužel mám ho jen vytisknutý) tak třeba ve 4tis ot. mám výkon 185 koní a v 5tis už mám přes 330 koní... Takže nástup tam je brutální. Ale mám to vesměs stejné jako ty...do 4tis nic a pak peklo... :-)
  • Kapscha
    Dolph nazdar počuj mám jednu otázku na teba mam to isté turbo ako ty a chcel by som sa ta spýtat kedy resp. od akých otáčok ti začína tlacit no skrátka aký to má nábeh lebo u mna sa do 4000 ot vobec nist nedeje a az kolem 4700 začne dávat plný tlak tj. 1.4 baru= 301 ps jako je to u teba?
  • Dolph
    Dík, do Brna bych měl dojet, tak se asi potkáme.

Johny - Na výkon okolo 350 koní ti OMP lamela stačit určitě nebude. Já ji tam měl taky a při výkonu 360 ps a 440 nm vydržela cca 500 km - navíc se s tím fakt špatně jezdilo. Pedal se zasekával atd. Ted tam mam celý set včetně setrváku upravený od Phoba a drží a spojka funguje skvěle... Jinak popis úprav najdeš na www.dolph-racing.cz
  • Johny
    Pekné čisielka. môžeš sa trošku rozpísať o spojke čo si s ňou porobil, mam velke obavy či mi bude stačiť OMP lamela s novým Sachs seriovým pritláčákom :-(
  • DooM 20VTLE
    Moc pekny. Jestli dorazis 14.4 do Brna rad toho krasavce omrknu!
  • Syky
    moc pekna kara s moc peknym vykonem....
  • Dolph
    Takže dneska odměřeno Fiat Coupe 20VT s výsledkem. :-)

373 koní a 465 nm

www.dolph-racing.cz