www.zrychlenie.sk tu máte zoznam kedy a kde sa jazdi na profi drag časomiere a máte pokoj a 100% nespochybniteľný výsledok na zameranej 1/4milovej trati bez prevýšenia a podobne, Jazdia sa hlavne Piešťany a Trenčín, tak to máte na skok cez hranice a na obidvoch miestach je špičkový povrch.
Peto taky si myslim že ten čas co si tam zajel tak je nereálnej, Lenoš tam zajel 13 rovnejch a měl o skoro 100 koní navrch. Jinak Dolph ten čas měl dobrej, ostatní borci měli časy podobný s tim, co jezděj v Mimoni a Hoškovicích...
AAA Jirik zase vsechno zkazi, jinak v krajkove sem zajel 13.6 a tam byl povrch silenej same kaminky hrabal sem silene dlouho a roztrhal tam sliky.. a co vstrik s walbrem uz je na ceste??
Jo ted asi jo, mrknul jsem na video v jakem miste byl cca start + cil a dal to do mapy :) http://www.mapy.cz/#x=16.444176&y=49.203040&z=16&l=15&t=r&rp=m&m=9l7MQxTv1xgyVfZJ
Phobe no tentokrát Brno myslím bylo co s týče vzdálenosti v pořádku (vzhledem k časům ostatních aut). Jinak ten čas 13,01 muselo zajet bud coupe s výkonem dost přes 300 ps nebo je to chyba časomíry jak píšeš...
Peto proc si to nechces priznat, ze to byla jen chyba casomiry, ktera ten den jak vis mela problemy. Casy prepisoval dedula casomeric rucne a rychlost v cily nefungovala vubec.
Staci se podivat na ostatnich 6 jizd, vsechny v rozmezi 14.2-13.8sec. Ale uz jsme se o tom bavili.
Na druhou stranu, v brne se casto jezdilo spise na 350m nez 400, kvuli kratke draze.
Poste to je to porovnatelne +- autobus, bohuzel.
Kapscha: myslím že o moc lepší už to nebude já mám gt28r a plný tlačí až ve 3500, průběh se dá zlepšit pořádným dolazením softu. Pokud chceš aby ti to tlačilo od dvou tak sis měl fakt pořídit naftu :)))
tak to jestli bude pršet,to bych ti možná mohl ujet když budeš mít slicky :) aby jsi neskončil jako marat před dvěma roky v bariéře když to na konci na slickách a na vlhku neubrzdil :) ale snad bude aspoň trošku hezky
Dolph ale to turbo neni až take velké aby to slo az tak neskoro bo si myslim že plny tlak niekde až pri 4700-4800 ot je az moc neskoro... možna by to chcelo postavyt hybridne turbo kamos to ma a plny tlak uz pri 2800 ot.
No myslím, že s tím nic neuděláme. Známý mi radil omotat celou výfukouvou soustavu termo páskou, že by se to mělo zlepšit... Ale u větších turb, to bude vždycky tahat až nahoře
Přesný typ turba co mám je Garrett GT2871R. Jinak co koukám na graf (bohužel mám ho jen vytisknutý) tak třeba ve 4tis ot. mám výkon 185 koní a v 5tis už mám přes 330 koní... Takže nástup tam je brutální. Ale mám to vesměs stejné jako ty...do 4tis nic a pak peklo... :-)
Dolph nazdar počuj mám jednu otázku na teba mam to isté turbo ako ty a chcel by som sa ta spýtat kedy resp. od akých otáčok ti začína tlacit no skrátka aký to má nábeh lebo u mna sa do 4000 ot vobec nist nedeje a az kolem 4700 začne dávat plný tlak tj. 1.4 baru= 301 ps jako je to u teba?
Johny - Na výkon okolo 350 koní ti OMP lamela stačit určitě nebude. Já ji tam měl taky a při výkonu 360 ps a 440 nm vydržela cca 500 km - navíc se s tím fakt špatně jezdilo. Pedal se zasekával atd. Ted tam mam celý set včetně setrváku upravený od Phoba a drží a spojka funguje skvěle... Jinak popis úprav najdeš na www.dolph-racing.cz
Pekné čisielka. môžeš sa trošku rozpísať o spojke čo si s ňou porobil, mam velke obavy či mi bude stačiť OMP lamela s novým Sachs seriovým pritláčákom :-(