Speciální křídlo :D

• von Raven
    když už je takhle tak mohlo být až na plech do ztracena a otvírat to u okraju kufru středem... jinak já když čepuju tak kufr otvírám :)
  • Johny
    Tiež mam na aute nehomologovaný výfuk za 1200€ a šajze plastové krídlo bez certifikatu, dufam že to poriešim a zoženiem nejaký ten certifikát. Bohužial nežijeme v Amerike ale vo Feudálnych štátoch europskych takže tu to slobodnej osobnej individualizácii nepraje. Kecy ako že krídlo nieje certifikované to je proste nemý úžas, hlavne že na aute môžete mať legálne aj dva bicikle, na zahradke možete prenášať hoc aj ocelové kopie a na prívese aj odstrojenú kosačku. Autá bez nárazníkov ako Ariel Atom, KTM a podobne su bez problémov homologizované a splňaju najprísnejší štandart v ochrane chodcov a podobne :-) Ale hovorím to furt, ludia su tu spokojný, žili tu 1000rokov ako otroci alebo podaný , je jasné že 100rokov nemôže tak rýchlo zmeniť myslenie stáda oviec, ovce musia prežiť pár generacii aby sa vyvinuli, niektorým jedincom to trvá rýchlejšie iným pomalšie to je príroda. Hádam sa raz deti mojich detí dočkaju toho že to bude demokracia a nie šliapane po slobodných práv ludí na základe udržiavania umelo vytvorených pracovných miest uradníkov, rozhodovanie sa podľa uplatených pravidiel od konzorcii, nadnárodných lobistov a mega firiem. To si ešte vela desaťročí počkame kým nam prestanú vladnuť tí hore a začnú pre nás robiť, To ale vela vela ludí stale nechápe. Sorry za dlhí preslov, ale však čitať ste to nemuseli :-)
  • Jelo
    Tak to já jsem už viděl i horší na Coupe. Tohle je na 2.místě a ten co dal Sebo je na 3.
  • Honza
    v německu cokoliv co chceš nechat zapsat, tak musí mít homologaci TUV.. což tyhle lopaty (MHCčka..) nemaj a nikdy mít nebudou..

to smaý platí i tady v čr - cokoliv co chceš nechat zapsat do TP, musí mít homologaci a schválení pro použití na daným vozidle.. jinak pápá... a to je problém většiny low end šajze věcí... ono taky nechat si něco ověřit zkušebnou a zapsat něco stojí.. ale ten kdo už tohle řeší má v autě na úpravách trochu víc než jen nějaký zběsilý lamino a koncák z číny..
  • Avalloc
    Tohle křídlo taky nevypadá špatně, ale řekl bych že by to bylo první, po čem by policajti šli :D V Německu není problém schválit jakékoliv křídlo a tady jsou kolem toho takové obstrukce, především s ATESTY...
  • sebo 1.8 16V
    Hm asi fakt každý mame iný vkus Najhoršie čo som na zadku FC videl
    Mne sa páči toto
  • Avalloc
    Už vidim prodavače benzínky jak čumí na řidiče coupéčka a říká si v duchu, proč jenom ten debil leje ten beznín do kufru? :D Nevim mně to příjde docela nepraktický otevírat kufr aby jsis mohl natankovat...
  • Warhol
    otevre kufr?
  • Avalloc
    To křídlo vypadá celkem stylově, jenom by mě zajímalo, jak se otevírá víko od nádrže :D Nejspíš soudruzi někde udělali chybu :D