xenon + bixenon + daylight + smd led .... :-)

• LWQ
    Spis aby ti policajti stihli remcat :-D aby jim to nevypalilo oci :-D
  • Johny
    Tak ten predok funguje ako normalny fiat, hmlovkami predsa nemusím svietiť, ale preto som urobil to video aby ste videli ako pekne sa to da spraviť a ako super sa da orezať to hmlové svetlo ked mate bixenon čočku, svieti v 2/3 výšky zo stretavacích takže oslňovať nemajú šancu, ja na tom nabehám minimum kilometrov nemam to na každý deň takže si trošku dovolujem viac. Ale bola by (bude) sranda ak budem svietit so stretávačkami + hmlovkami a niekto oproti mi pustí z princípu dialkáče tak sa mu odvďačím dialkovým + xenon stretávacím + preklopeným bixenonom na dialkový režím :-) ale sviňa nebudem tak veci neriešim, som zvedavý ako to bude v noci svietiť, už sa teším.
  • sebo 1.8 16V
    mno do tých hmloviek a zapnúť jedine keď je na prd vidno
  • Jozef16VT
    Čo policajti, ale protiidúci vodiči aký budú nadšený :-)
  • miro20vt
    Tie xenony namiesto hmloviek bomba
  • Missicka
    Krása! ;o) V noci se s tím pojede jak ve dne, super. Akorát zas policajti budou remcat. :o/
  • LWQ
    Ty zadni svetla jsou zajimave, ale predek nic moc ... ale na pokutu dobry :-D
  • Johny
    [url=http://youtu.be/4IZpeHUkMvM]video of complete rebulid fiat coupe lights front / rear[/url]

trošku som sa pozabával :-) videl som tu nejaku diskusiu že Pokuta za xenony tak trošku prilejem vody do hrnca :-D