Voucher na ferrari F430

• Mertix
    jo kámo, tak to si mě dlouho neviděl :) tu fotku na fcb musim stáhnout, ted je to naopak :)
  • Feki
    jak si tu kluci vjeli do vlasu...:) to me zase rozesmalo..:) teda v pripade Leose do kuze na hlave..:)
  • HARIBO
    Prodano,. muzete smaznout :)
  • Luxor
    Alejandro: určitě... není to žádný podvod (z hlediska toho, že by si ten kdo si koupí jízdu si ji pak neodjel)... vydělává se na tom jinak aby se to vyplatilo provozovat, takže z tohodle hlediska nemusíš mít principielně obavy...
  • Alejandro
    a už se někdo skutečně svezl na podobný voucher tím Ferrari? kámoš si jeden koupil a měli furt plno a plno a pak byla zima...a v zimě s enejezdilo:)
  • Luxor
    taky jsem to začistil trošku po sobě... teď ještě promazat ty Zdeněčkovi hemzy :-)
  • Mertix
    Radek-to kolem 20 bylo na mě, ale už sem si to promazal tady, ať ten Voucher prodá :)
  • Luxor
    nikde jsem nic nevyčetl, aby ses z toho nepokadil, tady nejsme ve škole takže nemusím psát nic odborně... mě teda kolem 20ti není, zato ty seš asi už důchodce nebo minimálně stejně otravej jak důchodce tejden před důchodem...
  • Zdeněk
    Mertix máš pravdu já jsem jen reagoval na to F430 Luxor tady nedávno psal nesmysly ohledně slabších aut než 220 koní tak jsem ze srandy tady napsal věděl jsem že se toho chytne vidím že píše pořád stejný voloviny Mertix není to nic proti tobě měj se dobře.
  • Zdeněk
    Další do party budu hádat machr kolem dvaceti s čerstvým řidičákem
  • Zdeněk
    Luxor to popsal jak Fernando Alonzo tomu se musím jen smát ty odborné názvy máš z vlastní hlavy nebo to někde vyčetls.
  • Jan Paukovic20VT
    Zdenku taky nechapu proc zrovinka ja bych mel byt ten pirat silnic cos tim cos napsal takto chapu.Mam rad rychlou jizdu ale vseho s myrou a rozumem predevsim.
  • Zdeněk
    Protože na to nikdy nebudeš mít tak je Fiat za 50 000 lepší tomu rozumím.
  • Luis
    Není to moc drahé? Viděl jsem nabídku za 999 kč na slevových serverech...ale bůh ví jaká je kvalita, nebyl jsem tam..
  • Zdeněk
    Toho využijí určitě odborníci Luxor a nebo Jan Paukovic ti se rádi s někým honí po silnici. Luxor to by bylo auto na lítání po Praze nedávno psal že auto pod 220 koní nemá v Praze cenu nedá se tam slabším autem jezdit tak tohle má ještě víc to by byla jiná káva.
  • HARIBO
    Cus,.

kamaradka prodava voucher na 30min jizdy na letisti ve Dlouhé Lhotě s F430. Termin je 15.4 11hod.

Cena 2000,-