Jak nasedáte do fiatu coupé?

• encore
    Ja mam 190cm, sice nemam coupe ale bravo, ktore je znizene o 35mm a sedacku mam uplne dole a celkom srandovne vyzera hlavne vystupovanie z auta :D. Dost casto parkujem na tesnotku, tak vtedy to este len je haluz pri tych dlhych dverach nastupit :D
  • LWQ
    NO ja mam taky skoro dva metry a nastupovani neni problem, bez nejakych ochmatavani A sloupku ... Vystupovani resi brisni svaly (s to hubenej nejsem) a volant o ktery se opru kapku :-)

Jo a kdyz nekdo "chytre" vedle zaparkuje, tak se nastupovani/vystupovani promeni na soukani se :-D ale, prave diky tomu jak je to nizko, tak je mistooo :-) nemam problema ...
  • Edrig
    Tak to jsi asi ještě neseděl v pořádném sporťáku.
  • Coupe73
    HARIBO jojojo :-D
  • HARIBO
    Ja vedel ze tohle tema zaujme :)

Coupe73 - mas pravdu horsi nez nastupovani je vystupovani :) Kdyz se jdes projet, tak jsi tam hned,. ale kdyz se vratis, tak se nechces pustit volantu vid,.. :D
  • Coupe73
    Tak pánové já mám taky skoro 2 metry a nastupuju v pohodě, spíš mě trápí vystupování :-)
  • Syky
    a co ma rikat Timo....
  • Alejandro
    nesmáš tolik pít před jízdou:P ale ted vážně, já mám skoro dva metry a vždy se mi blbě zasouvá za volant,nějak tam musím dostat vždy nohu a pak dobrý:))
  • miro20vt
    Ja mam cez 2 metry stihli nejsem a nastupuje sa my dobre inak ten A stlpik dost pomaha ale nestazujem si je to v poho.
  • Warhol
    vymem auto, fiat 600, mista dostatek a muzes v nem sedet i s kloboukem na hlave, a nebo si vyrob neco co te nalozi a vylozi z auta a jeste vyhrejvanej podprdelnik....
  • sebo 1.8 16V
    Syky
    ja mam 173cm a vystupujem podobne :) ale divne ze ľudia 200cm používajú toto auto pretože mne "vlasy" drú o strop pri šoférovaní tak neviem ako šoférujú 200cm
  • Syky
    ja mam 2 metry a jeste snizeny...lezu z tama jak hovno z potrubi.ale nevadi mi to :D
  • krisz
    Ked neni tam sportovy podvozok(-40mm) tak uplne normalne tan naseda ako napr do felicie...neviem kde je ten problem,asi si 2m vysoky :DD
  • Syky
    a to nemas dva metry...
  • JP
    Nesmysl, do Coupé se leze skoro jak do normálního auta, to i GTV je v tomhle horší/nižší. Zkus třeba Opel Speedster jestli myslíš že je ta sedačka nízko:D. Často asi lidem pomáhá když se při nastupování chytěj A sloupku, protože jsem ho u spolujezdce míval ohmatanej a když jsem zrovna měl čerstvě navoskovaný auto, tak jsem kvůli tomu všem nadával:)
  • Luxor
    vyměnit auto nebo řidiče... a nebo minimálně provést nějaké úpravy - na straně řidiče (úprava jídelníčku a pohybovníčku) nebo auta (pružiny +200mm, +psí dečky) :-)))
  • Pegas77
    tak to není autem ale stářím řidiče :-)

tak pravda do Tipa se nastupuje pohodlneji ale zase Coupe je nizky sportak
  • HARIBO
    Mám problém blbě se mi nasedá na sedačku, je nízko a zdá se mi že je čím dál víc studená,. :(