Krádež??

• Alejandro
    to je dobrá ochcávka ekologické daně....třeba uvest pronájem na 15 let a za tu dobu se většina aut rozpadne tady:)no ale nechodili ti třeba domů jeho pokuty?:))
  • Džanek
    vypovez smlouvu a pozaduj vraceni auta, pripadne pohroz pravnim rizenim tomu komu si auto pronajal treba ho zastrasi. Jinak bych se poradil na dopravnim pripadne s nejakym pravnikem jak takovou situaci nejlepe resit.

Boze co je to za trubku, ze proda auto, ktere na nej neni napsane? a co za troubu takove auto koupi? Zasnu jaka individua, ktery uplne serou na nejaky zavazny normy se tu mezi nama pohybujou:(
  • kisik
    Kuwa a to může někdo používat cizí věc ? A pokud bude chtít dokázat ,že je jeho ,tak vytáhne smlouvu se mnou ,ale tím se prokáže ,že povinné měl platit on .
  • kisik
    Smlouva o pronájmu auta
    Pan:_________________________
    Bytem:__________________________________________
    (dále jen jako pronajímatel)
    a
    Pan:_________________________
    Bytem:___________________________________________
    (dále jen jako nájemník)
    Uzavřeli níže uvedeného dne,měsíce a roku tuto
    Smlouvu o pronájmu automobilu
    1.
    pronajímatel pronajímá dnešním dnem panu ___________________________________ osobní
    automobil__________________,Barva_____________,SPZ_______________
    č.karoserie_______________________ ve stavu způsobilém k řádnému užívaní.
    2.
    Nájemník podpisem této smlouvy převzetí automobilu potvrzuje.Nájemník po dobu této smlouvy
    nese veškeré náklady na provoz automobilu a veškeré souvysejicí poplatky.
    3.
    Vypůjčka je sjednaná na dobu neurčitou.
    4.
    Tato smouva je sepsána ve dvou vyhotoveních,po jednom pro každého z účastníků.Na důkaz svého
    souhlasu s celým obsahem smlouvy připojují smluvní strany své podpisy.
    V ___________________
    Pronajímatel Nájemník
  • Džanek
    Proc by jako "fyzicka osoba" nemohl pronajmout vlastni auto?
  • Scoupe
    Prahu 6 mam kousek...
  • JP
    Proč jsi proboha zničil smlouvu? Bez tý první smlouvy se toho bez spolupráce jednoho z těch dvou nejspíš legálně nezbavíš... Asi bych to bejt tebou odhlásil na toho komu jsem to prodal a TP mu poslal.
  • kisik
    nebo- Mladá Boleslav smetanová1089
  • kisik
    Kdyby jste bydlel někdo blízko - Praha 6 K Chotolu 502 252 62 Horoměřice č.p 103
  • kisik
    Čaute,potřeboval bych poradit ,než to vybalím na Policii. Prodal jsem auto formou pronájmu ,aby se neplatila ekodan . Nový majitel ho prodal dál.Zbyl mi velký TP protože mi visí ještě nějaké kč. Nikdo neplatí povinné ručení na tom autě a slyšel jsem ,že už je ve šrotu. Smlouvu jsem zničil a novou poslal poslednímu majiteli,bohužel mi ji neposlal podepsanou zpátky .

Že je to moje blbost to vím,ale co s tím? Je to užívání cizí věci?

Mám kontakt na toho posledního,ale nekomunikuje a když už ,tak lže . Je to přes celou ČR .