BMW

• Honza
    tohle je červený:) a jak jsme psal 325 na 270PS:)
  • Feki
    a ty kola jsou teda 17 zimni, 18 letni nevim proc jsem tam fouk 16...
  • Feki
    Jelikoz nejsi z Pardubic tak se asi nebavime o stejnym..
    Jinak je to tmave zelena,mracitka ve stylu Apexi, Angel eyes, sibr atd...
  • Honza
    feki - barva toho bmw aby sme se náhodou nebavily o 2 různejch autech... tohle bmw o kterým píšu stojí u souseda v garáži...
  • sebo 1.8 16V
    6 000 euro je moc to už zachovalé 20VT za 4000 Aj keď neznevažujem úpravy na tom BMW
  • Feki
    Goodovo auto na prodej
    328i, uprava od Kramskyho, M3 packet a spousta veci z M3 performance (podvozek,brzdy), 210PS na prdeli, palubni PC s navi, xenony, kola zimni 16, Titanovy kola na leto 18tky AC Schnitzer a zimaky hlinik 17 atd...cena 140 tis
  • sebo 1.8 16V
    Ďik všetkým
  • Feki
    Jo Goodak prodava svoje... Ale kdyz je rec o Kramskym tak to uz tu odinzeroval asi Honza...
  • Luigi 16VT
    Jj, E36 2.0 jsem svého času jezdil .. bezproblémové .. na běžné cestování .. proč ne. Ale zázraky nečekej ...
  • Dr.Ravic
    Honzo dej pak jen tak pro zajímavost za kolik to doopravdy prodal... jsem starej zvědavec
  • Johny
    Tak veru 2liter zabudni na drift, mal som e30 2,5 to už bolo lepšie ale to bolo davno a teraz nieje problem dať 3,5 prípadne 4liter do e30 alebo e36
  • Honza
    tds je cesta do pekel..

320 dobrá volba pokud nechceš "driftovat" pouze na sněhu...

jo jinak tahle generace už celkem festovně hnije... viděl sem už kousky schnilý víc jak lecjaký uno..

mimochodem pokud bys měl zájem vím o e36 325i - lehká designová úprava (ale je znát že už je to minimálěn 12 let po úpravě), úprava podvozku a motoru by krámský. Motor má obržděných 270PS, jede to jak soudobá M3, v určitých režimech dokonce líp.. cenová představa je kolem 140000,-
  • Warhol
    to radsi tds
  • Luxor
    jak může být 20let staré auto "lacnější"? :-) to bude většinou stát raketu :-) jinak 110kw je málo na aspoň trochu driftování, to chce 2,5min nebo 3litr, dvoulitr je jen o pocitu "mám zadokolku" a zvuku (asi jako koupit coupé bez turba -> zase si nepomůžeš a budeš pak přemýšlet co koupit jinýho lepšího jak teď :-)) Za mě tedy jdi alespoň do 2,5 když už (lepší bez vanosu kvůli budoucí úspoře) nebo nevymýšlej hovadiny a kompromisy a došetři na m3, to můžeš pak brát hodně nadneseně i jako "investici" :-)
  • sebo 1.8 16V
    http://www.autobazar.sk/inzerat/293377/bmw-rad-3-c oupe-320-i/
    jazdil niekto niekedy na takom? Ja viem je to staré auto ale asi lacnejšia zadokolka + 6 valec
    Dik