fiatcoupe.sk

• GeriX
    OK, diky. Ak budem mať cestu tam, tak si nahodím do kufra jeden disk, resp. ak bude lepšie počasie skočím s Coupe.
  • Johny
    Banská bystrica, www.redzone.sk ak xceš možeš skusiť
  • GeriX
    Nazdar! Potrebujem niekoho z okolia Rimavskej Soboty resp. zo stredného Slovenska, kto by mal 20VT s brembami. Potrebujem napasovať moje disky na bremba, aby som vedel či sa mi to tam zmestí. Mail mám v profile. Diky!
  • Johny
    Suma k uhrade: 19,92 Eur
    Variabilny symbol: 61166286

Nase bankove ucty:
    2623805672/1100, Tatra banka, a.s.
    0284860757/0900, Slovenska sporitelna, a.s.
    2273177855/0200, Vseobecna uverova banka, a.s.

Mam pocit že do 15teho je registrovana, potom termine neviem či sa to bude dať alebo kolko to bude stáť.
  • sebo 1.8 16V
    o jednom by som vedel:))))))))
  • Shaman
    Johny-čislo učtu kde to mám kešnuť.
  • Johny
    Jane v pohode. Shamane a čo si mal na srdci? zatial mi žiadny mail neprišiel.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak se omlouvam byly to odemne blaboly sory kluci.
  • Shaman
    Ani ja som to nepochopil. Ja som len žartoval.
  • Johny
    Jane Paukovič ako kde tu vidiš medzistatni nevraživost??? trošku som to nepochopil.
  • Jan Paukovic20VT
    Notak chlapci tady nepjestujem mezistatni nevrazivost to tu nedelejte tady se vase problemy mohou tykat jen Coupe.
  • Johny
    ja som madar, to nemalo xybu :-)
  • sebo 1.8 16V
    Sponzor wooooooow tak to sa tak často nevidí držím palce "teraz to myslím vážne"
  • Shaman
    Nie nechcem to vziať. Až tak sa do toho nerozumiem. Ale zaplatim a on to bude spravovať. Len aby sme mali aj mi slovaci. / ja som madar / aj ked tam vela ludi nechodí ale časom sa to zlepši. Ja tomu verím.
  • Johny
    Tu som, ak nejaký dotaz tak na redzone@redzone.sk ale nemyslím že je to na našu malinkatu komunitu na slovensku potrebné, som si mylne myslel ked je napr bravo klub sk tak rozšírený že možno aj nás coupečkárov bude ak hadov :-)
  • sebo 1.8 16V
    chceš to od neho zobrať? Myslim ze to ma Johny
  • Shaman
    Hladam spravcu slovenskej stranky www.fiat coupe.sk