Celofolie za 9 tisic!

• Miki
    zdar kluci, uz jsem polepil dost dilu a i celych aut a nemuzu na tento typ CAR WRAPPING (celopolep) dopustit. pokud se nedodorzi postup a nekdo nakoupi lacine folie tak je potom jasne ze to nic nevydrzi :-( za mou osobu muzu rici ze stim mam dost kladne zkusenosti.
  • Honza
    italskou trikoloru mam z folie, ze kteýr se dělaj celopolepy na auta..

po 1/4 roce je na většině míst OK jen kapota, kde to je trochu členitější se začíná trhat...
  • Johny
    Rád by som si niekedy pozrel naživo konkretne s človekom čo si za svojou robotou stoji po roku od lepenia a prekonzultoval to s ním priamo na mieste činu :-) Už som videl roboty ktoré boli daleko od hranice 1000€ s najkvalitnejšou možnou foliou ale laku sa to nikdy nikdy nevyrovná, a tie detaily proste nespraviš !!!
  • Syky
    za 9 tis to bude folie na baleni darku jako tapeta....

jak pise luigi...opravdu folie,jakoze folie stoji vic a je mnohem lesi jak lak...i k odolavani kaminku apod...

to je srovnani folie jako alobal za 9 tis stejne,jak lak od profi lakyrnika a mnou co nastrikam sprayem...

ale kazdy at si dela co chce a jak chce ze? :)
  • Luigi 16VT
    Lidi neblázněte .. celopolep se dá udělat kvalitně .. ale chce to kvalitní litou 7-letku a tak 3-4 dny práce v dílně ... vím, co říkám, děláme to. A hlavně zapoměňte na nějakých 9 tisíc .. většinou se pohybujeme okolo 30 :-))
  • von Raven
    bratranec to ma na mersu uz asi 10 let a kdyby to ted vzal sprejem z drogerie tak to ma hezci, detaily taky spatne pospojovani, nekde prelepy, vetsinou doskrkane a otukane dirky od kaminku
    podle me tam je zivotnost tak 5 let, takze s rozvodama i novou folii :D
    ale ty matne jsou pekne
  • Johny
    Videl som vela aut po zrazoch s celolepom, aj lambo, M5, GTR, z metra OK ale pri bližšom pohlade detaily nikdy neurobiš. obzeral som aj BMW 7 po Rytmusovi, spätné zrkadla otras a tak isto všetky rohy a to on dal vraj 2000€. No a všetky tie rádoby polepy na lacnejších tunerských autách, niektore po roku fakt otras. Pozri pokial ti nevadia rohy, velke obluky, sem tam bublinka, pripadne odliepanie sa na vnutorných zahnutiach, chod do toho, ja by som mal z toho nervy keby som to videl na svojom aute.
  • Kamil
    JP: to blednuti mozna bude typem folie, znamy si nechaval davat bilou na superba a ma k tomu tusim i 5let zaruku na stalost barvy. Stalo ho to ale myslim 25.

Sam bych do toho sel jen u novejsiho auta, nebo po celolaku..
  • Dr.Ravic
    nahod fotky super white. jsem zvědavej
  • Johny
    Tiež som sa na to vysral, xcel som karbon, vdaka bohu, auto je už celolak super white :-)
  • Syky
    ja jdu do toho na jaro...
  • JP
    Kamarád si nedávno nechal potáhnout OII fkombíku žlutou fólií za podobnou cenu... Pro jeho účely je to naprosto super (je to taxi), ale na normální auto bych to nechtěl ani kdyby mi za to ještě zaplatili. Lesk se s dobrym lakem vůbec nemůže rovnat, hrany a detaily nikdy nebudou vypadat tak jak by měly a trvanlivost i barevná stálost je proti laku na hovno (už teď po 3 měsících je trochu vidět jak to bledne). Možná je to dost způsobený nějakou levnější fólií, ale viděl jsem na autě i kvalitnější (a matnou) - po 2 letech to bylo dojebaný že bych se v tom styděl jezdit a radši to strhnul, ať už by pod tim bylo cokoliv.
  • Kamil
    Zdar a silu:)

Narazil jsem na tuhle akci, sam to nevyuziju, ale treba se to tu nekomu hodi - http://www.pepa.cz/cs/sleva-50-na-autofolie-sedan- hatchback-coupe-za-9000-kc/

Za 9tisic mit prakticky novy 'lak' mi prijde super.