John-Di,........vážná havárie

• Mikey
    Upřímnou soustrast
  • hona20VT
    Upřímnou soustrast :-(
  • Hanz16VT
    Taky upřímnou soustrast.
  • Vladik
    upřimnou soustrast
  • Jirka20VTplus
    Upřímnou soustrast a klid rodině. :(
  • Gogulko11
    Úprimnú sústrasť ... ma to za sebou chudak ... :(
  • LWQ
    Uprimnou soustrast :-( zivot je nekdy dost cynicka svine :-( ted uz se ma lepe, pozdravuj tam vsechny ...
  • von Raven
    Upřímnou soustrast :(
  • Jan Paukovic20VT
    Uprimnou soustrast rodine.
  • GeriX
    Úprimná sústrasť :(
  • Feki
    To je proste v prdeli..:( zivot je proste svine..:( Ti co zivot maji si ho nevazi a berou si ho a ti co zit chteji tak nechtene odchazeji i mladi..
    RIP je mi moc lito dalsiho fajn clena..:(
  • Meloun
    Upřímnou sostrast :-(
  • Coupe73
    :-(
  • _ACE_
    Špatná zpráva. RIP
  • Aladin
    :-( život je někdy pěkná potvora...
  • EDDY®
    je mi to strasne lito, odpocivej v pokoji kamarade :(
  • nocarret
    Upřímnou soustrast...pozdravuj tam Big Bena, doufám že na nás ostatní budete dávat pozor. Zůstaneš stále mezi námi jako člen klubu
  • Denis 1,9 JTD:(
    Vážně škoda, dobrých lidí je málo a ještě se stane toto...RIP
  • Dr.Ravic
    RIP měl jsem tě rád i když jsi mě zmrdal za rušení nočního klidu...
    je tě škoda brachu
  • Missicka
    Upřímnou soustrast.. :o( Nějak se tomu těžko věří. Joo holt život není vždy spravedlivý a kolikrát ukrácí čas těm, co si to nezaslouží. Byl to skvělý člověk! RIP
  • HGTer
    Úprimnú sústrasť :(
  • Coupe20VT PLUS :-D
    upřímnou soustrast...
  • kisik
    Upřímnou soustrast ;-(
  • miro20vt
    Uprimnu sustrast :(
  • Rascal1.816V
  • Luxor
    :-( odpočívej v pokoji...
  • amadeus69
    Upřímnou soustrast rodině, snad mu tam nahoře bude líp :(
  • Fugasik
    :(( upřímná soustrast,byl to super kluk
  • Pietro-Scuderia Italia
    Upřímnou soustrast,je me fakt lito. RIP
  • JohnyXX
    Upřímnou soustrast
  • Janinka 2.0.16VT
    Upřímnou soustrast celé rodině i přátelům
  • Phoboss 1,8 16V
    Upřímnou soustrast rodině a všem kdo ho znali... kamaráde budeš nám chybět, bez Tebe už srazy nikdy nebudou to co bývaly... :(
  • sebo 1.8 16V
    :( Nech odpočíva v pokoji
  • Jozef16VT
    R.I.P :-((( úprimnú sústrasť rodine
  • Pegas77
    uprimnou soustrast rodine :(
  • maik-x
    Doufal jsem že už byl z nejhoršího venku:-(. Upřímnou soustrast.
  • nuni
    prostě to nezvladnul,omlouvám se,nechci to teď tady rozebírat,ale pokud vím tak bojoval až do konce,bohužel ne vše záleží jen na vůli človška i když je to podstatná věc
  • Adys
    Chudáák :((( Bude nám moc chybět :'( Upřímnou soustrast jeho rodině a všem blízkým... R.I.P :((
  • maik-x
    Co se stalo? Proč umřel?
  • Aljaška
    :-( je mě to líto...
  • bubAk_
    odpocivej v pokoji kamo... nejak to nemuzu zkousnout sry kluci... jdu asi hodne piit...
  • nuni
    Bohužel to není prdel,sám jsem to nějak nemohl zkousnout a to už to vím asi týden,že to tak dopadne,jenom jsem tomu nechtěl věřit
  • Suvis 1.8 16V
    To si děláš prdel! To je v hajzlu toto... Rodině upřímnou sostrast. Bude mi chybět :(
  • nuni
    Bohužel mám,dnes ráno v 8.30h Mirek umřel
  • Suvis 1.8 16V
    Nuni, nějaké nové info ohledně Mirka nemáš?
  • nuni
    Čau,chtěli jste vědět něco nového ohledně Mirka,ale bohužel nic moc nového není.Volám jeho mámě každý týden a nového je vlastně jen to,že už mu dávají umělou tuhou stravu přímo do střeva a taky to,že čím dál míň využívá to podpůrné dýchání.Je to běh na dlouhou trať,ale Mirek je bojovník a všichni věříme,že to zvládne a bude zase v pohodě.Byl jsem za ním zatím jen jednou,ale hned jak se na to bude cítit,tak za ním zase určitě zajedu.Na srazu ho ale ještě neuvidíme,bude mít asi hodně dlouhou rehabilitaci.Hlavně at se začne zase hýbat,protože zatím je jeho hybnost úplně nulová.Napíšu sem až bude zase něco nového.Jinak pozdravy jsou mu pravidelně vyřizovány.
  • Aljaška
    :-( asi na tom není nejlíp co:-( tak ho zase moc a moc pozdravuj!!!!!!
  • von Raven
    nahoďte update, docela na něho občas myslím jak na tom je
  • Coupe73
    Řekni mu za všechny ať se drží a bojuje, že mu držíme palce.
  • Janinka 2.0.16VT
    To je dobře že bojuje ,stále moc držíme pěsti.Ale jak Tvůj příspěvek čtu tak asi moc dobře nevypadá ,je to fakt tak hrozné? No snad se to bude jen a jen lepšit.
  • nuni
    Tak mám za sebou návštěvu v nemocnici a po pravdě řečeno,nevím jak vám mám popsat Mirkův stav.V první moment jsem měl docela problém to ustát a asi se mi i párkrát zadrhl hlas,když jsem se mu snažil zvednout náladu,ale když jsem ho tam tak viděl,jak s tím vším bojuje,tak mi ho přestalo být líto a spíš jsem ho obdivoval.Pozdravy jsem vyřídil a po mrknuti očí,vám je mám oplatit.Básničku jsem mu neříkal,bylo to myšleno dobře,ale v jeho stavu by to nemělo ten správný účel.Napadla mě ale jiná věc,každý z vás kdo bude chtít,mu můžete natočit nějaký vzkaz a dát ho sem.Já to potom všechno stáhnu do netbooku a při další návštěvě mu to pustím.Chystám se tam zase v sobotu,tak do pátku můžete posílat videa.Hlavne at to jde stáhnout,internet mi asi na ARU nedovolí.
  • bubAk_
    Taky ze ho zdravim :)
  • Turok
    "Mirku hola, coupe volá."
    "Sraz se blíží, bude mela."
    Koukej se rychle uzdravit,
    At můžeš nás zase pobavit,
    Myslíme na tebe a držíme pěsti,
    At se tvůj zdravotní stav zlepší!

• Phoboss 1,8 16V
    Taky se připojuji k pozdravům!!! :)

Missicka: že bys mu koupila větší vařechu na Tebe? :D
  • Aljaška
    taky posílím milion pozdravů!!a ať nedělá krávu a kouká z té betle co nejdřív slézt:-D
  • Dr.Ravic
    taky ho prosím ode me pozdravuj a vyrid mu, ze mi vykradli v aute hudbu, tak ze se nemusi bat srazu, ze bude vicemene klid:-)
    a hlavne at se brzo uzdravi
  • Missicka
    Nuni: Taky vyřiď mé pozdravení a vzkaz, že na sraze nesmí chybět, páč mám pro něj překvapeníííí! :o) I když to mu asi vykecám už dřív! :oD Ať se rychle uzdravuje a je už aspoň brzy doma, to by se mu pak i nálada a stav rychleji zlepšoval.
  • Janinka 2.0.16VT
    Pokračujte.
    "Mirku hola, coupe volá."
    "Sraz se blíží ,bude mela."
  • Syky
    ja bych jel,ale jsem bohuzel v sobotu odjety...

Nuni pozdravuj ho ode me a ze se tesim na tu jeho slivovici,co mi porad slibuje...on bude vedet ;)
  • Luxor
    Můžeme napsat třeba skupinovou básničku... Kdo chce by mohl vyprodukovat verš nebo půlverš a další člen na něj plynule navázat - začínám -

"Mirku hola, coupe volá..."
    pokračuje další...

(pokud je to nevhodné tak to klidně smažte nebo ignorujte - jen snaha aby něco vzniklo, jinak v tomto případě není až tak podstatná kvalita jako kvantita "básničky" (od co nejvíce členů (půl)verše...)
  • Turok
    možná by stálo zato mu něco hezkého napsat, když za ním jdeš mohl bys mu to pak přečíst.

Jinak taky vyřid moje pozdravy.
  • Scoupe
    ze zdraveji vsichni coupeckari....
  • JohnyXX
    Nuni: vyřiď i pozdrav ode mě
  • Adys
    Nuni: Taky prosím vyřiď pozdrav od Rikyho a Adyse :))) Díky moc. A ať se mu daří :)
  • Janinka 2.0.16VT
    no snad ano ,drž se ,jemu to pomůže
  • nuni
    Dík,vyřídím,hlavně abych to tam já sám zvládnul a dodal mu trochu dobré nálady
  • Janinka 2.0.16VT
    nuni: vyřid mu prosím moc pozdravů a že držíme pěsti at je zase ok.
  • nuni
    Zdravím všechny,právě mi volali Mirkovi rodiče,že s nima můžu navštívit Mirka v sobotu v nemocnici,není na tom sice zatím pořád moc dobře a asi si s ním ani moc nepokecám,ale snad mu to zvedne trošku náladu a pomůže v léčení.Dokonce mi jeho rodiče nabídli,ze by mohl jít jeste nekdo z klubu se mnou,tak kdyby někdo chtěl,dejte mi vědět,jsem s nima domluvený na sobotu ve 14h v nemocnici v Kroměříži.Upozorňuju,že by tam měl jít ale jen ten,kdo to zvládne psychicky,podle toho co vím,nevypadá moc dobře a zcela určitě ne tak,jak jej všichni známe.
  • Adys
    Nevíte někdo jak to s Mirkem teďka vypadá??? :) Díky
  • Missicka
    Paráda! Určitě se dá celý postupně do kupy. Je to přece náš JohnDi. :o)
  • Coupe73
    Dobré zprávy, jen tak dál.
  • Gogulko11
    Aj ked ho nepoznam ale nech sa drzi chalan !!!
  • Janinka 2.0.16VT
    dobrá zpráva ,snad to bude jen a jen lepší
  • Turok
    super tak držím palce aby by vše ok a brzo se mu zase vrátil cit do nohou i rukou! dík za info
  • Adys
    Super, to jsem rád že už je to lepší a lepší. Jen tak dál...:)
  • bubAk_
    super ze uz je to zase lepsi :) je to bojovnik :)
  • nuni
    Tak mám zase nové informace ohledně Mirka.Probuzený už je teda úplně,ale zatím ještě nemůže mluvit,protože je částečně na podpůrném dýchání a vede z něj spousta hadiček,ale s rodiči komunikuje aspoň mrkáním.Na CT mu žádné krvácení do mozku nenašli a břicho se mu docela dobře hojí.Bohužel zatím pořád nehýbá rukama ani nohama,ale snad to bude časem v pořádku.Má za sebou magnetickou rezonanci horní poloviny těla a tam teda žáný problém s míchou nenašli,ještě musí jít s tou spodní polovinou,ale to jej budou muset převézt do jiné nemocnice a to zatím odkládají a léčí teď hlavně to břicho a spoustu otoků.Chce to čas a dlouhou rehabilitaci,tak snad bude zase v pořádku.Za týden opět napíšu jak se jeho zdravotní stav vyvíjí
  • Aljaška
    super:-) Tak ať je mu jen líp a líp!!
  • Missicka
    Super! Snad už teď vše půjde už dobře, když je z nejhoršího venku. Držím pěsti dál!!!! ;o)
  • Jan Paukovic20VT
    Tak podto bych se podepsal.
  • bubAk_
    to LWQ: to by bylo fajn :) jinak Johndi drz se :)
  • LWQ
    A co mu poslat nejaky prani tradicni pozemni postou ? To je vice "osobni" nez tu na foru ... Treba by se to poslalo na nuniho a ten by to predal ... ;-)
  • Turok
    super zpráva!! možná by bylo fajn mu něco pak napsat nějaké přání až se probere určitě ho to potěší a pomůže k rychlejšímu uzdravení.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak snad i nejaka modlidba by pomohla.Pokud je tu nekdo verici.
  • Phoboss 1,8 16V
    Jen tak dál chlape, držím pěsti!!!
  • Shaman
    Držim palce
  • Adys
    Super, tak to rád čtu :) Za chvilku bude jako rybička...;) Jen tak dál...:)))
  • Tommy Angelo
    Super jen tak dál koukám jen samé pěkné zprávy :)
  • Janinka 2.0.16VT
    Dobrá zpráva,díkx za ni ,dál držím pěsti.
  • nuni
    Zdravím všechny,právě jsem mluvil s Mirovou mámou,tak věci se mají asi takhle.Mirek už není v Olomouci,ale zpět v Kroměřížské nemocnici a po fyzické stránce už je snad z toho nejhoršího venku.Žádné vnitřní krvácení u něj nenašli a částečně jej i odpojili od podpůrných přístrojů,akorát se mu nějak nechce pořádně probudit,ale snad se už brzo probere naplno.Zítra jej čeká vyšetření na CT a tam zjistí,jestli neměl nějaké krvácení do mozku.Doufám že už si tu smůlu vybral a teď už se bude rychle zotavovat.Až budu zase vědět něco nového,tak se o to s váma podělím.
  • Jan Paukovic20VT
    Tak at se chlapak z toho dostane drzime mu palce vsichni doma.
  • Jimmy
    po týdnu se tu dostanu a toto vidím...drž se miro, ať si cobydup zdravé jak řípa:) jak to s ním teď vypadá??
  • Turok
    nuni nějaké novinky ohledně Mirka??
  • Johny
    Držim palce, dufajme že sa z toho rýchlo dostane, podla obrazkov ta nehoda až tak strašne nevyzerala :-((( Xlapi Uno už na cesty nepatrí :-( uzdrav sa xlape !!!!
  • Dr.Ravic
    drž se Johne...
    jak píše Turok, kdo by me pak na srazu buzeroval za hudbu:-)))
    teda ja vlastne uz zadnou nemam, diky fetky:-)
  • Fugasik
    Jej,snad budeš ok :/
  • von Raven
    :-( jak na tom je ted?
  • amadeus69
    Držím ti palce ať na sraze můžeme zase pokecat!

A všichni ostatní dávejte na sebe pozor!
  • Missicka
    Věřím, že se z toho dostane, musí.. Jak psal Turok: "Bez něj ty srazy nebudou ono!" :o( Je to jeden z nejúžasnějších lidí, které jsem poznala. Takže Johnku bojuj!!!!
  • marcin
    taktiez drzim palce...
  • Hanz16VT
    Držím palce.
  • miro20vt
    Taky drzim palce
  • LWQ
    Drz se, at jsi zas brzy oukej !
  • Coupe73
    Držím palce ať vše dobře dopadne.
  • Tommy Angelo
    Miro drž se!!!chlape jeden!ty máš pevný kořínek!!!
  • JohnyXX
    Kuš tak to je smůla :( hlavně ať se z toho dostane držím pěsti
  • Kubajz20VT
    To je hrozný...:-(
  • nocarret
    tak hodně štěstí v neštěstí..drž se
  • Syky
    to zmakne chlapak! drzim pesti!
  • Janinka 2.0.16VT
    Moc držíme pěsti at ten boj vyhraje.
  • Feki
    To snad ne.... Urcite se z toho dostane.. Drzime pesti!!!!!!
  • Turok
    Držíme ti s Luckou palce!!Musíš se z toho vylízat protože bez Tebe ty srazy nejsou ono!!!
  • Scoupe
    a sakra, drz se chlape...
  • Aljaška
    :-( néé:-( držíme pěsti štěstí!! MUSÍ být OK:-(
  • Luis
    Drž se kamarade !
  • bubAk_
    drz se kamo.... :(
  • Phoboss 1,8 16V
    John-Di... jsme s Tebou chlape!!! Drž se!!!
  • Adys
    Chudák John, snad se z toho dostane :( Držíme mu s Rikym palce. :/
  • Shaman
    Drž sa.
  • kisik
    Kurna jezděte opatrně a počítejte i s "blbcem" na silnici.
  • HARIBO
    :o(
  • Brano20VT
    JOHNY DRŽ SA !!!!!!!
  • Luxor
  • Coupe20VT PLUS :-D
    tak držim palec ať se z toho vylíže...
  • Suvis 1.8 16V
    Já si říkám, že jsem ho dlouho neviděl na ICQ... Přesně jak píšeš, at se z toho dostane!
  • nuni
    Většina z vás ho znáte nejen z fóra,ale i osobně,tak vás určitě bude zajímat že měl Mirek minulý týden vážnou nehodu a je teď v kritickém stavu v umělém spánku v nemocnici v Olomouci.Mluvil jsem dnes z jeho mámou a je na tom hodně zle.Domluvili jsme se spolu,že se jí vždy tak po týdnu ozvu a ona mi řekne jak na tom Mirek je. Tak mu držte palce ať se z toho dostane.http://www.pozary.cz/clanek/48751-vazna-dopravni-n ehoda-v-kromerizi/