Dnes 14

• Bekr
    Luis: já to měl přes tohle

http://www.nejlevnejsisupersporty.cz/rezervace.php ?kde=4

Měl jsem slevový poukaz a týpek byl v pohodě...v autě mi dal skoro volnost :)
  • Luis
    Kluci přes jakou společnost jste tu akci měli?
  • Bekr
    amadeus69: to je se trochu bál tomu dát,ale úplně nej bylo na dálnici na plzeň.Týpek na mě..tady všechny předjeď a až bude volno spomal na 60 a podřad na 2 a dej tomu co to jde:D já byl jak malej kluk :D

No doufám že ještě budu někdy moct si tohle vyzkoušet :D
  • amadeus69
    Bekr: já jel předminulej víkend a taky super :) řízení naprosto dokonalé, podvozek i na těch našich silnicích úžasně komfortní a ta jízda po okreskách uááá :)) Na dálnici jsem tomu chtěl pořádně šlápnout, ale víc jak 240 mě jet nenechal škoda :D
  • Bekr
    Dnes jízda do prahy a půlhodinové kočírování ferrari F430 v provozu...

Tenhle zážitek jsem dostal od přítelkyně za 990kč a můžu jen doporučit :)

Sice týpek seděl vedle mě,ale mohl jsem si s autem dělat co jsem chtěl...půlhodka se protáhla jen tak na hodku....týpek ochotnej a sakra dobrej pocit řídit takový auto :)

Konečně jsem si splnil aspoň na chvilku sen :)

2,3,4, a na tachometr cca 250km/h :D
  • GeriX
    to miro20vt: piestík 25€ za jeden kus, tesnenia komplet na obe brembá za 50€
  • Brano20VT
    6.

• Brano20VT
    5.
  • Brano20VT
    4.
  • Brano20VT
    3.
  • Brano20VT
    2.
  • Brano20VT
    Dnes Ameriky v Třebíči :
  • Johny
    Tak bude sa mi ľahšie šliapať po plyne, tomu uchytu na laminatovej kapote neverím :-)by to bola sranda keby sa to 250tke otvorilo ako konzerva :D
  • Honza
    jelikož je lehc ehnusně o5 sedím nad katalogy náhrandích dílů fiat/alfa lancia a zas vymešlím hovadiny...

jelikož stilo pije olej a začíná bejt kaput spojka, musím znova vytrhnout motor... jenže to co sem vymyslel teď:)je do nebe volajicí...

stavět na stávajicím bloku, nebo řešit jinej?
    no cesty jsou 2 u var. 1 je lákavá změna objemu až na 2l použitím některých komponent z AR 2l TS.. ty motory jsou jak lego, takže stačí jen upravit blok...

tj cesta ke skoro 160PS co mají některé AR z původem 1,8my není tak trnitá jak se zdá být... to znamená že stilo zůstane v baráku:) dokud nás smrt nerozdělí... podmínku to ale má -rozjdezdit tipo... po tom už snad dám pokoj a budu se věnovat občasnýmu vylepšování coupe..
  • miro20vt
    GeriX co ťa ta sada tesneni vysla aj s piestikmy ?
  • GeriX
    Úž skoro všetko máme na prestavbu a repas Bremba. Piestik a gumičky už došli z UK, pliešky z CZ, no aspoň farbu som vedel kúpiť u nás :) Chýba mi ešte brzdová hadička a medzikus na 20V, ale to už bohužiaľ nestihnem do zrazu.
  • JP
    :))) Před 10 lety se to tahalo ze Švýcarska do ČR a to co zbylo si teď zase odtahaj zpátky:)
  • Scoupe
    tak prave odjelo plusko smer Svycarsko..:/
  • kisik
    V Sobotu 3. místo na 250m do 4,0L . 1. místo Shragicz , gratuluji :-) .
  • Syky
    taky jsem ho po dlouhe dobre umyl a nalestil...moja uz mi nadavala....
  • Adys
    Tak jsem ho po dlouhé době umyl a naleštil :)
  • JardaITC
    ta devítistovka má tuším 106kw, tak to není zase tak moc rozdílu. Jednou jsme dali menší honičku po dálnici a coupe bylo jen dýchavičná mrcha líná :D
  • Jindřich
    Tak nakonec Ninja. Moc gratuluju.
  • k3lukas
    Tak ta moje ja zx 6r ale ma 95,5 kilowat tak se na tom sotva udrzim :D ale jede to pekelne
  • JardaITC
    není moje, ale bráchy. Je to ZX9R a jede jak prase :)
  • k3lukas
    Tak to jsme na tom podobne ale ja nemam jeste spolecnou fotku :D
  • JardaITC
    Moje coupe a Ninja :)
  • k3lukas
    Tak jsem si udelal zaseradost :)
  • xtryme
    To já jsem si konečně našel čas a lákl jsem kotoučovky =)
  • hona20VT
    sebo:je to teď nedávno poskládané,ale stačí jen pravidelně ofoukat stlačenám vzducem a sem tam projet hadříkem s příslušným přípravkem a je to. :-)
  • GeriX
    Je to Monza :) ale bohužiaľ nie s Coupe. Nordschleife je na zozname, ale to už s Coupe.
  • sebo 1.8 16V
    hona20VT
    ty to farbíš pred každým fotením ten motorový priestor? To by sa asi nedalo ani vo "foto-šope" krášliť :)
  • Aladin
    s Coupé? :-)
  • nocarret
    Nordšlajf :-)
  • GeriX
    No kde som bol cez sviatky? :)
  • hona20VT
    Už jsem měl dost tý origo šedi,tak jsem si udělal radost.Takhle je to o dost veselejší.Je to součást plánované proměny coupéčka.Tady je video:
    http://youtu.be/3kEuQZ2e94k
  • Johny
    To je čo za motor? to si bol kupiť včera vo fiate? ved to je ako nové, ba lepšie, fuuuu
  • Jozef16VT
    Tú fľašu mal dať on - tebe, zato, že sa mohol pokochať takým krásnym motorovým priestorom :-)
  • hona20VT
    Dnes jsem ůspěšně absolvoval technickou.Měl jsem štěstí na bývalýho závodníka a fandu do Fiatů.Stálo mě to jednu láhev do správných rukou a bylo to...
  • manny
    Ahoj,

abych nemusel zakládat nové téma, zeptám se tady. Měnil někdo snímač otáček na klice u 20VT? Jak časově náročná operace to může být? Já osobně to samozřejmě dělat nebudu, ale zajímá mě to.

Díky za odpověď.
  • Turok
    a základ..
  • Turok
    u mně se to už konečně rýsuje
  • Adys
    Není to vůbec složité... Já vůl jsem vytahoval celý altík, a přitom jsem to mohl vyměnit přímo na autě :D Kdyby si chtěl helpnout, tak napiš na maila ;)
  • Turok
    Fugasik mrkni na srazy Ostravsko a bude ti vše jasné :)
  • Fugasik
    Nevím jestli se mi to zdá,nebo co,ale žije vůbec ještě von raven?Nějak dlouho sem neviděl žádnej jeho příspěvěk...
  • Mertix
    jojo,nejspíš jo, sou to prkotiny, ale bez nářadí je to složitý :)
  • Adys
    Mertix: Altík ti nebude dobíjet kvůli špatným uhlíkům. Já je teď před týdnem měnil a pohoda :))
  • bubAk_
    Ace klobouk dolu, ty diody tomu seknou :)
  • kisik
    ACE: super ..
  • Mertix
    To já dnes koukal, kudy mi u termostatu po zahřátí utíká voda, proč asi nedobíjí altík, nastaruju, a ještě mi začala stříkat fontánka benzínu z palivový hadice, pěkně ztrouchnivělá je...chjo, fakt pech, alespoň mít nářadí, hm, nevim kdy už konečně budu jezdit :(
  • Janinka 2.0.16VT
    krásné
  • _ACE_
    Dnes po menším faceliftu ...
  • Syky
    UAAAAAAA uz se pomalinku probouzim :)
  • Scoupe
    samozrejme ze staci jen vyhodit pojistku ale tam mi neudela misto nad posilovacem a nezbavim se tim zbytecnych kil..:)
  • Elf 20VT
    Jak se dá zbavit ABS? nestačí jen vyhodit pojistku?
  • Scoupe
    tak koukam ze s ADOU jdem v podobnejch krocich, dnes sem anhodil HR pruziny akoni tlumice, zitra jde ven ABS...
  • AdaDC
    ještě jeden chybí
  • AdaDC
    dnes sice ne ale v PA - HR pružiny na autě, kat pryč a nový čepy dostal ten můj šrot :P
  • Fugasik
    Tak jsem taky zkoušel ale pořád se mi to zdá nic moc :/
  • Fugasik
    Jaký vosk,jaký nástroje:o) i zevnitř?:o)
  • Adys
    Fugasik: Leštil jsem to voskem a několikrát po sobě :)
  • Fugasik
    Adys a čímpak jsi to leštil?:)
  • Innocento
    Fešandy :-)
  • Jirka18
    Jak se budí italské princezny :-) vylezlo sluníčko tak už italský auta můžou ven :-)

http://youtu.be/CR3kRAeDcKE
  • Adys
    a PO :))
  • Adys
    Tak jsem si trošku pohrál se světly :) PŘEDTÍM.
  • K0K1N 20VT
    já jsem nezazimoval a auto jede a vypadá stejně, zima letos byla v pohodě :)
  • EDDY®
    Elkar: :D
  • Elkar
    V sobotu jsem oprášil, projel a zjitil, že to jede stejně jako na podzim.
  • _ACE_
    Taky jsem o víkendu začal s odzimováním,vyměnil jsem olej(zbytečně jsem zase kupoval SELENII :-) )Vyměnil manžetu(hnusná práce)a jen projel okolo garáží protože jsem ještě nevyzvedl značky z depozitu.
  • Hymla bez VT
    já byl taky venku (ale plnohodnotný odzimování to nebylo, v zimě jsem byl 2x fotit)
  • Luxor
    já větrám furt :-)
  • Brano20VT
    jo , ja som bol na slovensku takže + 650km :-)
  • amadeus69
    O víkendu bylo pěkně tak jsem provětral turbo :) Kdo taky nevydržel a odzimoval?
  • kisik
    http://www.fccuk.org/forum/ubbthreads.php?ubb=show flat&Number=791338
  • Luis
    Luis a The Stig :-)
  • Innocento
    Já ho pochopil tak, že tim řízenim myslel celek, nápravou počínaje. Kdo ví, kolik smyslu ten článek ztratil překladem.
  • Pegas77
    jestli ono to neni kvuli posilovaci, asi se nekomu zda slaby, me akorat nemam rad prilis silne posilave, jsou necitlive a vetru si auto lita po silnici do stran (ford focus combi par let zpatky)
  • Džanek

K rizeni.. ja kdyz sednu z coupe do cehokoli jineho (s vyjimkou Barchetty), tak mi to rizeni vsude pripada taky horsi az vylozene blby:D Holt clovek si nerad zvyka na neco jineho:) Bohate zkusenosti teda nemam, ale ke srovnani staci i 2-3 jiny auta:)
  • amadeus69
    Pegas77: ano byla
  • Pegas77
    s tim rizenim, estli neni problem to že je to dodatečně předělaný volant na pravou stranu, pak tam byvaj dodatečny převody a pak by to mohlo mit nějaky blbejsi chovani, byla vubec Coupe delana s pravostranym rizenim?
  • Turok
    no blbý ve smyslu.. než něco koupím tak se v tom projedu... auto po prodeji sotva jezdí jinak než před prodejem... v tomhle vidím blbost..
  • Tommy Angelo
    dobrý trouba v tom článku :DD takové miluju...
  • Innocento
    Proč by měl bejt někdo blbej? Holt jsou zvyklí na něco jinýho :-)
  • Turok
    Dík, tak přečteno a dohromady tam nic není jen samé sračky... ale to s tou turbo dírou nějak nechápu.. ani řízení mě se s tímhle autem jezdí suprově. tak nevím jestli jsem blbý já nebo ti dva angláni?
  • Innocento
    Vůbec by mě netrápilo, co si kdo bude myslet a komu co vyprávět :-)

http://www.ulozto.cz/xiA7zkz/001-tif
  • Turok
    co se píše v tom článku? rád bych si to taky přečetl, ale už to nejde stáhnout..
  • Elkar
    To ano, ale nakonec si to přečte někdo kdo bude všm kámošům tvrdit jak o FC četl, co ej to za turbodíru a počet lidí co odradí na základně tohodle bludu-článku od koupě FC bude exponenciálně růst.
  • Džanek
    v tom clanku je uplny H....O aute asi 3 vety. Zbytek zvasty, ze si stary pan lecil krizi pozdniho veku v popisu jeho syna. Proste takovy ty "livestyle" zgryndy ala "speed". O aute samotnem nic nez, ze se pry hrozne ridi (??) a ze starymu panovi vadila turbodira, ktera je pry uplne vsude.... Nechapu tenhle styl "motoristicke zurnalistiky", kdy autor naplaca par subjektivnich dojmu, ktery ctenari predklada v radoby cool ale spis zbytecne absurdinim podani... Objektivni hodnota clanku nula.
  • 20VT LE
    Innocento: nahraj to prosimtě na ulozto.cz, tam už je vyčerpanej limit stažení a nedá se to stáhnout.
  • amadeus69
    GeriX: Moc pěkné ;)

Johny: No nemyslím si právě mezi tou sortou lidí cos vyjmenoval je spousta automobilovejch fajšmekrů. To že tady u nás si všichni kdo mají peníze kupujou ty samé značky (ferrari, lambo..) neznamená, že je to tak všude ve světě ;)
  • GeriX
    Prišli brembá od Scoupeho! Zajtra sa začína repas bŕzd. Pekne sadli pod 16ky a je tam ešte dosť rezervy :)
  • Johny
    Feki: To škaredý bolo v uvozovkách mne sa tiež to auto páči ale podla mna nejaký multimilionar (politik, privatizér, tunelár pripadne variácia na iný spôsob hajzla) si nejakú lanciu nekúpi a tobôž nie v podobe takej nabrusenej beštie ale pojde bo dokonalom uhladenom ferrari, čo vyloží v bare na stôl klučik od lancie? :-)
  • Feki
    Johny nevim ale ja pri pohledu na ten Stratos taju a to jsem ho nikdy nevidel(a asi ani nikdy neuvidim) nazivo..! Je to nadherny auticko a mam rad kdyz nekdo ozivy legendu v podobnym stylu jakym bylo auto udelany pred X lety..
    Cena je jina vec...;)
  • Elkar
    Nic překvapivýho se tam nepíše no.
  • Johny
    a k tomu testu jazdeného fiatu coupe: ludia kua nestrašte ešte som sa ani poriadne nepovozil a mam v aute už 10tis evry :-)
  • Johny
    k tomu stratosu: Rozprávka na dobrú noc, je to "škaredý" špecial ktorý s elegantnými a luxusnými ferrari nemože konkurovať pretože by oslovil inú skupinu zákazníkov, takže o čom to je skôr by ten projekt bol stratový pretože zaplatiť dvojnásobok za o 20cm kratšie ferrari ktoré je iba ostrejšie naladené nieje reálne a rozprávky môžu tlačiť viete komu ale ludia zožerú všetko.
  • Innocento
    Tady je ten článek z letošního Autocaru.

http://www.uschovna.cz/zasilka/H1EZH9GEII6CHCGK-54 P

Majitele nepotěší, protože je vidět, že je to všude stejný. Koupí vylítanej sráč a udělají z toho vizitku italům :-) Ale napsaný je to pěkně.
  • bubAk_
    prosím nascenujte to nekdo :) chtel bych taky mrknout :)
  • ZERO
    Já mám Autocar z dubna 2010 a tam je několikastránkový test Fiatu Coupé proti jiným autům.
  • Pegas77
    Innocento: je možno nascanovat a nekam nasdilet?
  • Innocento
    Četl jste někdo článek o Fiat Coupé v Autocaru 02/2012? :-)
  • Denis 1,9 JTD:(
    No škoda, aspoň že mám doma plakát New Stratosu...
  • HARIBO
    http://ifaster.tiscali.cz/novy-stratos-%E2%80%93-z emrel-drive-nez-se-narodil/
  • Dr.Ravic
    mazec
  • ZERO
    Rub:
  • ZERO
    Kamaráda malý syn má kartičky s auty. DNES jsem u něj našel tuhle. Líc:
  • Scoupe
    moje je detske takze logicky o vyfuk prislo, a pro rok 2012 pro vas mame par prekvapeni tak snad se bude libit.. 3:)
  • Dr.Ravic
    Hymlo a kde máš tu masku?:-)))
  • Aljaška
    coupé už patří mezi "dospěláky" a tak dostalonovej fejfuck:-) konečně to má "koule":-)
  • Hymla bez VT
    DNES jsem ve zdaví došel z pochování basy

oslava masopustu byla oto náročnější, že jsme vyhráli s kamošem cenu za nejlepší masku
  • AdaDC
    návod je obdobnej cj tady, jen mi u otce v dílně dali 3 kelímky brusných past bůhvíjaký značky(nevim bez potisku) a leštičku s regulací otáček, vypadala jak flexa a už se jelo, já je měl total hlavně zevnitř,paraboly jsou v cajku, tak výsledek je uspokojivej pro mě
  • kisik
    Dneska výměna filtru,starej dostal pořádně zabrat ,je uplně rezaví .
  • ZdenysM.L.
    Adac: pecka světla a máš návod?Sem s ním.Nebo si použil ten co je tady?
  • AdaDC
    hotovo
  • Syky
    jo,ja jsem vic doleva :D
  • Aljaška
    noo tak konkrétně ty Sykouši jsi jistě hnééd porovnával, zda je na tom ten čokl líp že:-D:-D tě znám...:-D:-D
  • Coupe20VT PLUS :-D
    hheeeeej tak to je mazec :-D pes a má na zádech vykérovanýho bimbase :-D

to ste si nechali někde udělat? :-D
  • Syky
    Ilonka vsude vidi jen to jedno, aaaach jo zensky....ja tam vidim krasneho....pejska...
  • Dr.Ravic
    :DDDD
    toho pindoura jsem si ani nevšiml, já jen že je to pěknej pejsek :))))
  • Aljaška
    Dr. Ravic je krásné, že na mě myslíš, když vidíš čur..a:-D asi na mě myslíš často :-D:-D:-D
  • AdaDC
    a udělal si radost
  • AdaDC
    a tak vymejšlim kraviny
  • AdaDC
    nudil jsem se
  • amadeus69
    Myslím že při velkém štěstí se sehnat dají, a cena tak nejmíň 17-18 tis. spíš víc. Daleko líp se dají sehnat z LE tam by ses do 16 možná vešel.
  • stefanel 1.8
    Jo, len som chcel vediet kolko by stali priblizne, ci kolko sa predali za posledne obdobie, lebo z casu na cas sa vyskytne vsetko...
    ty neseženeš... nejde ani tak o hodnotu, ale o to, že jich je málo.
  • stefanel 1.8
    Kolko maju hodnotu tie tvarovane kozene sedacky z pluska? Tie co su v LE, ale cele cierne s cervenou nitou presivane...samozrejme vo vybornom stave?? Dik
  • Dr.Ravic
    dnes jsem si vzpomněl na Aljašku:)
  • stefanel 1.8
    asi si myslel x-type(najlepsie v diesli a kombiku)...xj40...to je uplne iny svet ako x-type, pozri napr. Jaguar sovereign, o ten konkretny mi ide:)
    prostě MONDEO v jiném kabátku...
  • stefanel 1.8
    Nema niekto skusenost s jaguarom, napr xj40 a pod. Limuziny od 1990-1999...ceny su za hubicku a auta su to prenadherne...aka je poruchovost, naklady, dostupnost ND ...nemyslim na bezne jazdenie,ale len pre radost a na zvysok roka pod plachtu
  • marcin
    celkom vystizne :-)
  • marcin
    ty polsky nekupuj,poriadne zabrzdis a hned sa ti pokrivia,skusenost od kamosov co to kupili a menili po 2000km
  • Scoupe
    asi bych na 16VT sel cestou brzd z 20VT chovai se uplne jinak ted to mzu posoudit kdyz mam doma obe motorizace.. ty 4pisty brembo jsou opravdu trochu jinde..
  • Luxor
    2AdaDC: co je to za značku?
  • Feki
    tyhle derovano-drazkovany nevim ale diry ma v nabidce Adam na svejch strankach: coupefiat.wz.cz
  • kisik
    Nemáš na ně odkaz,nebo název? Díky .
  • Feki
    kisik nebudou mel jsem je taky 2 roky... a ok
  • kisik
    Myslíte,že ty díry budou praskat i když je jich tam tam málo ?
  • Elkar
    to sou zimmerman to já poznám :D
  • kisik
    Mooc pěkné ;-) ,značka?
  • K0K1N 20VT
    profi car,otec tam má slevu,jinak je za 1300 myslím a značku už si taky nepamatuju ale i 1300 docela jde.
  • DooM 20VTLE
    K0K1N 20VT: A kde jsi ho sehnal ?
  • K0K1N 20VT
    dnes jsem měnil termostat a komu se to neohřívá, můžu doporučit, sehnal jsem za 914 Kč novej, za chvíli je tam 80 stupňů, krásně to drží a hlavně topí :)
  • Brano20VT
    vo Fiate maju akciu model mesiaca : MAREA a MULTIPLA , je možnost nakupit náhradné diely so zlavou až 50 % , je to super akcia doporučujem
  • Brano20VT
    vo Fiate maju akciu model mesiaca : MAREA a MULTIPLA , je možnost nakupit náhradné diely so zlavou až 50 % , je to super akcia doporučujem
  • Janinka 2.0.16VT
    Brano: no jo ,ale tady se mluví o autech :)))
  • amadeus69
    Teprve měsíc mám auto pod plachtou v garáži a už mám absťák :(((
    Chci už jaro :D
  • Brano20VT
    HARIBO , ja vlhké miesta vyhladávám :-)
  • Syky
    ja tez!
  • HARIBO
    bacha na vlhke mista,..:)
  • Brano20VT
    Dnes sucho a slnečno , nabijam baterku a idem na to :-) :-) :-)
  • JohnyXX
    HARIBO nemáš zač ;)
  • HARIBO
    Paráda :o) Díky!
  • JohnyXX
    HARIBO myslíš tenhle: http://www.coupefiat.wz.cz/coupe7.html
  • HARIBO
    Potrebuji odkaz na spoilery od Adama.
    Máte ho někdo?

Díky,.
  • Fugasik
    Co stojí oprava poloosy na 1.8 ?:(
  • Innocento
    Já to málem schytal dneska. Tady v tom kraji má každej potřebu svítit mlhovkama vepředu i vzadu přesto, že je téměř jasno. Pak jsem takovýho experta na bezpečnost potkal v zatáčce na mokrejch kostkách, jak jede bokem a volant je mu velkej.
  • K0K1N 20VT
    kurde,když prší,tak mám odstup ne? Hlavně s felicií bez abs,naštěstí jsem nejel cupečkem.
  • GeriX
    Warhol:
    je to len základný typ v červenej farbe
  • jardast
    Dnes jsem pokročil v osvětlování svýho mazla :-)
  • Hymla bez VT
    děkuju kluci
    uvidím jak dluho to vůbec vydrží
  • Luis
    Hymlouši to je krásná práce, ocenuju a kdyby se ti chtělo i moje víčko je potřeba zkrášlit :-)
  • Shaman
    Naozaj pekne
  • Kubajz20VT
    Dobrá práce...:)
  • Hymla bez VT
    "až dnes" jsem zkrášlil víčko nádrže které doteď nahrazoval vršek od spreje :-D už jen namontovat
  • Hymla bez VT
    .
  • Warhol
    jak vypada model malucha? je to esko?
  • GeriX
    stefanel 1.8: v e-shopoch je to drahé, ja kupujem cez eBay, niekedy za desatinu normálnej ceny, treba to dobre vychytať :)

Pegas77: nie len Fiaty, len tak náhodne čo sa mi zapáči, hlavne staré pretekárske vozy. Fiata mám ešte len 5 kusov (ďalšie už na ceste), ale Coupe musí byť :)

Zatiaľ zbierka vyzerá takto:

2x Fiat Coupe
    Fiat 131 Abarth (Alitalia) - krása!
    Datsun 240Z
    Lancia 037 Rally Evo (Martini)
    Ford RS200
    Fiat Abarth 1000 SP 1966
    Fiat 126p

a na ceste sú už:

Fiat Abarth 3000 1971
    Fiat Abarth OT 1300 1966
    Alfa Romeo GTAm 1970
    Lancia Fulvia 1969
    Schlesser Renault Megane Dakar2000
    Fiat Abarth Simca 2000 GT 1963
    Alfa Romeo Alfetta GTV 2.0 1976
    KREMER K3 Le Mans 1982 (Porsche)
    Fiat Abarth 595 competizione
    Fiat Abarth 031 1975 - môj favorit číslo 2 :)
    Lancia Stratos (Alitalia)

Keď mi prídu spravím si fotku.
  • stefanel 1.8
    GeriX- kde sa daju kupit take paradicky? Hned by som ich dal na stol:)
  • Pegas77
    GERIX: budes sbirat jen fiaty?

pokud ano priprav se na minimalne 300 kousku protoze FIAT se velmi cinil co se typu tyce a modelu existuje vice nez dost
  • GeriX
    Pretekárske Coupe vo farbách polície :D a môj miniaturizovaný miláčik Ink Black :P
  • GeriX
    Zase ma napadlo detstvo, začal som zbierať autíčka v mierke 1:43 a dnes mi došli 2 vzácne kúsky zbierky :)
  • GeriX
    Dneska vychádzam z bytovky a čo vidím? Nový Fiat Freemont
  • Feki
    Pepo koukam že máš stejnou plachtu jako já..:) ale na P406 coupe by to chtělo o par cm delší..:)
  • Syky
    tyyyy vole dnes jsem to slysel v radiu....

Ondro hlavne o tom nemluv,nebo se mi to vnukne do mysli a budu taky killovat :/
    zase se ti zdálo něco ošklivého Sykouši? :_D
  • Kubajz20VT
    Tak Syky a seš jasnej... :D :D http://www.novinky.cz/krimi/249660-v-otrokovicich- objevili-ubodanou-zenu-podezrely-sedel-v-hospode.h tml
  • nocarret
    Brano hade :-))) nene jen jsem kravil .-)
  • Brano20VT
    Kájo zas si ujížděl ? :-)
  • Dr.Ravic
    nocarret: málem sis dal dárek k svátku, co?:-)
  • Elkar
    No vida, já na to plachtu ani nedávám, tak dobrej lak zase nemám.
  • _ACE_
    Taky jsem dneska Coupečko uspal do března má naordinovanej zimní spánek s občasným probuzením za ůčelem údržby.
  • Kubajz20VT
    Včera jsem namontoval novej Blow off od Apexi a fouká bezvadně!! :)))
  • HARIBO
    Ja dostal smyk pri najezdu na kruhac Trebon a prvni kruhac v CB Iveco stalo pred kruhacem, tak jsem to trosicku prislap,. mokro a bez fce.ABS uz jsem se videl v nem - skoro na dvere spolujezce :)Boze boze to bylo ostudy :)
  • nocarret
    no až jsem se divil co ta teplota dělá s gumama kapku jsem blbnul na kostkách a minul jsem pouliční lampu tak o 10cm fakt už jsem se v ní viděl .-)
  • sebo 1.8 16V
    Maserati malo kedy stretneš ne ešte aby si ho stihol napárať
  • Syky
    jakto? uz to tak nelepi jak je chladno? :)
  • nocarret
    Tak šup teď zas sem ju, včera jsem málem rozflákal Maserati, nejvyšší čas ho dát spinkat