Stav Tachometru

• LWQ
    Aktualne mam neco kolem 194t km a pohoda ... :-) 2. cervence, kdy sem to koupil, tak tam bylo 186tk km ... holt, jezdim ... :-)
  • _ACE_
    Sebo: všchny coupátka jsou původem z Itálie,takže moře viděli:-)
    A já ho vzal vloni taky k moři projel jsem Chorvatsko a jen za tuto cestu najezdil pomalu 3000Km.Letos jsem moc nenajezdil no.
  • Coupe73
    No já jsem do něj letos vysypal cca 15000 kč a k dokonalosti už chybí pár dodělávek, jen teď na něj nemám čas. Ale musí to pochopit, stavím mu garáž s dílničkou. Příští rok bych ho chtěl protáhnout víc. Uvidíme :-)
  • sebo 1.8 16V
    Pozor na to aby vám nezrástli piesty A ty dôchodcovia v tom nemeckú ich prevetrali určite častejšie a na garáž zabudnite :) Ja ho mam z talianska aspoň ono videlo more :)
  • nocarret
    já dal letos 2950, potřebuju na to máknout, ložiska vzadu, kapku chčije olej a už mi tu přes rok ležej nááádherný svody od Phoba a big big foukačka...
  • _ACE_
    Taky něco přes 3000Km fakt ho beru jen na akce a výlety.
  • turbo
    800km a jen oprašování.
  • Elkar
    2 800 km letos... a to jsem ho bral i na nesmyslný cesty do práce :/
  • Honza
    letos najeto 300km...

nová stk, pár vyjížděk a stále spí:)
  • Coupe73
    To je jako já, letos najeto jen 3000 km. Což je za 10let 30000 kiláčku. :-)
  • nocarret
    tomu že většina stojí posledních pár let bych snad i věřil dle stavu v jakým se tyhle auta nachází
  • Coupe20VT PLUS :-D
    Jinak Kájo pleteš se. třeba já sem před 3 rokama kupoval svoje a mělo najeto jen 100.000km a zeptej se Marcela, když ten motor rozebírali, na kolik ho otipnuli :-DDDDD
    protože ty naše jsou zrovna po důchodcích, co s tím jezdili jen jednou za 2 roky na STK, jinak to jen stálo v garáži... :-D
  • sebo 1.8 16V
    no ja to viem podla koži na volante tak zodratá by musela byt jedine nekvalitná koženka .90% aut je stočených prečo by to moje nemalo byt
  • nocarret
    hele všechny Coupé maj už asi 5 let možná i dýl najeto kolem 130 tis. km to jste si nevšimli?
  • sebo 1.8 16V
    ja som aj tušil ze bude tak ale mam údaje ešte o servise priamo v taliansku a podla toho skúsim prepočítať .Mam na motore číslo 217 tisíc meniť rozvody Vymením ich pri 150tisic aj z variátorom aj tesneniami podla peňazí na 150 000by som chcel Go motora aby som vedel v akom stave som to kúpil
    když si s tím někdo pořádně vyhraje, tak to nikdo nepozná... vím o čem mluvim...
  • ZdenysM.L.
    U tebe nesedí čísla v jedné lajně .Čísla v řádce vypadají jak do klínu.Jasný ,že to poslední se hejbe:-)
  • ZdenysM.L.
    Ahoj.Chtělo by to fotku kolmo k těm číslům.Pozná se to podle toho jestli jsou čísla v jedné lajně pokud nesedí čísla v jedné lajně je to stočeny.
  • sebo 1.8 16V
    Písali tu ľudia ze poznať či je pretočený urobil som foto kupoval som pred rokom a pol