Pozor na cleny:

• Jindřich
    kdyžtak pak napiš jméno ať vim na koho si dávat pozor
  • Scoupe
    tak to dej vedet, urcite to nechce nechavat tyhle borce v klidu to to pak opakujou vesele dale.. jinak s Emcem i Maxem sem ted v kontaktu tak to snad dobre dopadne maji cas do konce mesice pak az nekdy pojedu kolem nevaham a pujdu na navstevu.. bez servitek..
  • sebo 1.8 16V
    no a keď si to tu niekto bude čítať kto by chcel ojeb.. si to 2 rozmysli. A ne zavadzať "vstupne" alebo sa smiať ze novy sú sto ho FC blbý:(
  • yaban
    uz jsem ho dohledal, pak poreferuju .-)
  • Jindřich
    A čim přijel, jak vypadal, pár lidí od aut tu znám (i sviní), číslo mi nic neřiká ale tyhle šmejdi používaj víc telefonů a každýmu dávaj jinej telefon
  • yaban
    prevodovka radi jen prvni dva kvalty..z peti :-) to je malo. Sundal jsem vanu, no pilin jak ve frezarne. Dali jsme si sraz v ulici Tovarni 20, byl tam nejaky sklad jakesi firmy, ale nemela s nim nic spolecneho. Asi je to ztracene, ale ja se jen tak nedam .-)
  • Scoupe
    a prevodovka nefunkcni jo? tak adres vis nekde sis e snim sesel ne tak hura na vylet.. 3:)
  • yaban
    cislo funguje, ale ani na sms nereaguje. Koupil jsem pro zakaznika automatickou prevodovku, nemel jsem z ceho vybirat, byla jedina na prodej, jinde jsem nesehnal. Kdyby nahodou nekdo narazil na automat s kodem ERY z Passata 1,9tdi roku 2000 85kw, mam urcite zajem
  • Scoupe
    hehe a cislo funguje? co ti provedl?
  • yaban
    to je vse co mam, kdybych mel adresu, uz jsem ve zpravach .-)
  • Scoupe
    mail nebo adresu na toho dobraka nemas? jinak c Maxem jsem jiz v kontaktu tak snad to dopadne..
  • yaban
    neni sice z klubu, ale poradne jsem si nabil drzku. Neznate nekdo nahodou cloveka s timto telefonnim cislem ? 606033986 je z Usti nad Labem a rozprodaval Passata B5 na dily.. Diky za kazde info. V kazdem pripade bacha na nej..
  • Scoupe
    sice starsi zalezitost ale ja nezapominam a neodpoustim : Petr Matoušek, Raabova 564, Pardubice 53003 nevyzvednuty balik..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    problém se sráčema je nekonečnej,držim palec ať jich je co nejmíň
  • Scoupe
    tak treba Maxik si sere do huby shanel potik na 16V a nabidl mi ze koupil na 20VT tak ze to udelame vymenou ja mu ho poslal a od te doby nereaguje a Emco si nechal polsat balik a nevyzvedl ho takze se mi vratil a sem -361kc za postovne a dobirku na Sk..
  • amadeus69
    Možná by nebylo od věci vždy napsat co konkrétní člen udělal, ať to má nějakou vypovídací hodnotu i pro ostatní ;)
  • HGTer
    téééda,ostuda"hoši" :/
  • Scoupe
    c.2 Emko
    Emil Kuruc
    Na rúrkach 5
    08001
    Prešov
  • Scoupe
    adept c. 1 nick : !!!M@xi!!!
    Karviná -Ráj V Aleji 649/33 Martin Rutka
  • Scoupe
    tak moje sbirka zmrdecku se opet rozrostla tak bych sem hodil tenhle topic a hazejte sem mistni podelavace..