motor 20vt-úprava

• Scoupe
    jo 20VT bych bral jen kvuli tomu zvuku..:D
  • HGTer
    že jaké lovestorry :DDD
  • HGTer
    No vieš ja som človiečik zatažený na viac valce a proste mám silný citový vzťah k tomuto motoru po predošlej výbornej skúsenosti no bez turba a preto chcem skúsiť preplnovanú verziu,je to u mňa jednoducho výnimočný motor s krásnym hlasom mimo jiné,toť vše,stačí toľko??? :D Ale samozrejme nemám nič proti 16vt ani v najmenšom obe varianty majú svoje slabé aj silné stránky,ale 20vt je šitý na mieru pre mňa. ;)
  • Scoupe
    a muzu jen vedet proc chces jen 20VT a ne 16VT?
  • HGTer
    Aha,tak takto sa veci majú hmm...uvidíme jak sa to vyvinie a Scoupé dík,ale jedine 20vt,no nehnevám sa :D ;)
  • Scoupe
    no to ti nabizel Wali..:D on je ejho soucasnej majitel..:) kdyby si chtel 16VT tak moje moooozna by bylo volne..:)
  • HGTer
    A neviete niekto náhodou jak to vypadá napr.s tým bývalým Kejlisovím???
  • HGTer
    Scoupe!Tak nejak podobne to vychádzalo aj mne no to asi skôr pôjdem teda po niečom "HOTOVOM"ale nič to nemení na tom,že šetrím dalej :D Wali 16vt!vieš o niečom?,no jedine 20vt
  • Honza
    není problém v tom bejt na minimu a jezdit a taky není problém tom bejt za půlmega a jezdit trochu jinak s naprosto jinou spolehlivostí...
  • Honza
    + preventivní GO s případným vylepšením spodku či hlavy od cca 40czk vejš..

vše je jen na tom jak se cejtí tvoje peněženka a co se bude v průběhu vývoje srát
  • Scoupe
    pocitej spojkova lamela cca 6000-7000kckc turbo cca 20 000-25000kc walbro 2500kc, soft 5000kc vyfuk 5000kc ic 2500kc vstriky 7000-10 000kc, je to jen hrubej odhad ceny sem strilel +- takze me nechytejte nikdo za slovo
  • Wali 16vt
    nechceš spíš coupe s timto výkonem?
  • HGTer
    Chalani!Koľko by stála úprava na cca 350ps se vším všudy približne???