Tigra or Puma

• Warhol
    mazdu 323 BG62 GT, a jestli bude chtit neco lepsiho tak at jde makat
  • sebo 1.8 16V
    Hm výhodnosť široký pojem tigra ma spotrebu okolo 6,5 ale koľko stoji to auto ak dáš za Naftáka o 1000 euro viac koľko kilometrov za tých 1000 urobíš?A druha vec za tu 1000 môžeš mat splynovač a za koľko jazdíš zo silným motorom? Za menej ako tu naftu a rýchlejšie sú investície zaplatené .Tigra je podla mňa vhodne auto pre 2!!! mladých ludi .Nové naftáky sú iné café ale tiež sa ten nárast nevráti na spotrebe by si musel urobiť 150tisic km aby sa to začalo rátať a to človek čo ma na nove staré predáva
  • Ice-Man
    klasická otázka a velmi jednoduchá odpověd.
    tigra je šrot. puma je s tím hodně srovnávaná , ale je to auto uplně někde jinde.
    za sebe bych ale vybíral někde uplně jinde.
    pokud si bude náklady kolem auta platit sám tak mu kup nějaké dieselové malé autko at mu to moc nežere a může hodně jezdit, protože to je to co potřebuje nejvíc.
    naco mu bude silné auto které moc žere. to se akorát někde vymele, nebo mu to bude víc stát než jezdit a to je mu na nic.
  • Shaman
    SEBO má pravdu. Ja ho nechcem zabiť. Ja mám vodičak 5 mesiacov a som si kupil 2.0 20v a podla tychto poznatkov by som najradšej kupil Matiza ((((((-:
  • sebo 1.8 16V
    Na slovensku jeden predával 2L 16V turbo tigru a tiež prerábka schválená v nemeckú zapísaná v TP .Myslím ze 18 ročnému 66Kw pri 1,4 bohate stači
  • Coupe20VT PLUS :-D
    když tigru, tak s 2.0 16V :-D o jedné sem kdysi věděl.

motor z calibry v základu 150PS, udělanej od LEXMAULa...
    a měla ten motor dokonce napsanej v TP.

ale to si asi nechtěl slyšet
  • Fugasik
    Hmm já nevím myslím že tygra aj puma je auto pro ženskou...radši fakt tu MX3
  • Jan Paukovic20VT
    Souhlasim S Lenosem ma vlastni skusenost a to se zde neprobyral svak karoserie.
  • Thor
    Tigra má stejný podvozek jako Corsa B. Tzn. spíš měkčí ale čitelný a skvělý na blbnutí na rozbité okresce.
    Milionkrát lepší než FobieII.
    A jak Lenoš píše 1.6 žerou olej, měly problém s ovalitou válců.
  • Kamil
    Mazdu MX3, je to drzak a luzkova uprava je dostatecna i pro 185cm..
  • Lenoš20VTLE
    jestli Tigru určitě 1,4 ta 16 není povedenej motor už z výroby žere olej
  • sebo 1.8 16V
    Jasne že tigru zadnú imitáciu sedačiek vyhodiť a urobiť tam núdzovú lehadkovú časť ale ak je vyššieho rastu tak ani jedno ja mam 173cm a v zadu v Tigre sa mi nedalo sedieť takže jedine pre deti .Vydeľ som tigru prerobenú v zadu mala "nákladný" priestor to bolo supe
  • Shaman
    Ahoj mladež aj skor narodeny. Hladam niekoho kto má skusenosti s Tigrou alebo s Pumou. Syn má 18 a chcem mu niečo kupiť. Poradte. Dakujem.