Pocet 20vt LE na slovensku

• Kapscha
    no vyrobili ich malicko cez 1500 ks a kdo vie kolko z nich ece chodí : )
  • marcin
    Jeffo 20VT_LE najky kontak sa na teba najde okrem skype?:-D som z Lipan by sme mohli dat spycha cez velku noc,inak som videl tvoje auto pri mercedese v PO na Košickej
  • 20VT
    Nevyrobili jich jenom 1500?
  • Jeffo 20VT_LE
    v podstate ano ... je to presne 12.1999 ...
  • Kapscha
    Jeffo a jaky mas rocník to by mala byt 2000-ka ze
  • Jeffo 20VT_LE
    moje vyherne cislo je nr.1553 :)) ... staram staram, uz je po celolaku kedze sa mi nepacili urcite miesta na auticku :) ... teraz vyzera este lepsie
  • encore
    Ja len tak zo zvedavosti sa pytam :)
  • Kapscha
    jeffo 20vt le mas peknucky kusok len tak dalej sa pekne on staraj a hlavne dobry servis
    a k tomu poctu co ja viem tak su zatial 3-mozno-4 kusy
  • Kapscha
    encore mal si mu zavolat a zistil by si co je voveci ja som snim tlelefonoval a ono v skutocnosti vobec nebolo na predaj
    ako mne to bolo hned podozrive take auto za taku cenu to by bolo az neuveritlne
  • encore
    Neviete nahodou ci niekto kupil to tmavo sede LE co na autobazar.eu stalo 3300 ? Zevraj to bol "zaujimavy" inzerat tak by ma zaujimalo ci ho niekto kupil alebo co s nim je.
  • Kapscha
    no co ja viem tak zatial o 3-och kusoch aj z mojim zeby len tak malo. Jeffo a jake mas cislo ja mam nr.0392
  • Jeffo 20VT_LE
    jedna limitka sa hlasi z Presova :) ...
  • sebo 1.8 16V
    JP
    aké postrehy z GTV 6V ?
  • LWQ
    JP: Moc krasna Alficka ;-)
  • JP
    To asi nikdy nezjistíš, nebo je to LE napsáno přímo v TP? Já mam GTV Cup, což je prakticky jako Coupé LE, jenom je jich teda podstatně míň (25 kusů s volantem vlevo a V6 motorem) a že je to originální Cup můžu zjistit jenom podle VINka v ePeru nebo přímo u AR, takže to neni jak zjistit ani z pohledu registru mot. vozidel...
  • Kapscha
    zaujimalo by ma kolko limitiek je na slovensku