Chtělo by to nějaký srázek na Plzeňsku(Chebsku) =))

• Innocento
    To je paráda ten srázek :-)
  • Innocento
    Krisz : To že půjdeme spíš na pivo vypadá čím dál víc reálněji. Coupé nejede a nestihnu to vedle práce spravit.
    Poslal jsem ti mail.
  • krisz
    Tak innocento,ostaneme mi dvaja,takto vydim...podme na pivo radsej :D
  • Innocento
    Obecně někam jezdit se nevyplatí :-) Jasně, je to pochopitelný. Těch 6 lidí tam určitě nebude. Mě navíc teď rupnul drážkovanej řemen a namotal se všude možně. Do rozvodů snad ne. Tak je budu zejtra rozmotávat a měnit. Snad nebudou další komplikace a budu moct dorazit.
  • xtryme
    Já pojedu ale pod jednou podmínkou když tam bude alespon 6+ lidí mám to daleko a ject tam jen aby jsme tam byli 3 to se mi nevyplatí =)
  • krisz
    Tak pocitame,kto pride tento vykend?
  • krisz
    No hej,nebolo by spatne ten maly zraz aspon sa pokecame trosku,aj pocasie bude pekne dufam :)
  • Innocento
    Přijede nás tolik, kolik se nás tady domluví. Zatim jsme to probírali akorát s Kriszem.
  • xtryme
    Já 100% bych zájem měl kolik lidí ns mikrosrázku bude cca ?
  • Innocento
    Na víkend se v Plzni plánuje takovej mini sraz. Kdyby měl někdo zájem, tak sem pak hodíme detaily.
  • xtryme
    manny zaháknem tě =D !
  • manny
    Mně to teda nejezdí, resp. jezdí, ale jen kousek. Pak se motor nejspíš unaví a nebaví se se mnou :)
  • Britka
    to by tedy chtělo :)))) taky bych dorazila :)
  • xtryme
    bude =) snad=)
  • ZdenysM.L.
    Aby nám to hlavně jezdilo:-)))
  • xtryme
    To jsem já určitě nebyl a jsem z Mar lázní =)
  • Innocento
    A odkud jsi ty? Neviděl jsem tě náhodou v Plzni na Folmavský, minulej tejden někdy před šestou ráno?
  • xtryme
    Dlouho u žádný nebyl =))