Ježdění BRNO circuit 8.9.

• Aljaška
    já budu u parkoviště a pak se budu motat tam, chtěla jsem už jezdit, ale aasi se na to vyseru. Doval coupéčkééém aspoň jednou sakráá:-(
  • DooM 20VTLE
    Alejandro: ja jsem taky z Brna nekdy muzem pokecat! Mas icq ?

Ilonka: No chtel bych se tam stavit. Ale jak prijedu fakt netusim. Bud se svezu z liborem, nebo prijedu Feldou, nebo v Coupe. mam toho an ctvrtek hodne jak to provedu nevim, ale urcite tam budu koukat na Cčku tak se stav.
  • Alejandro
    doom: jj z Brna a ty?:)
  • Aljaška
    ha už vím. 15.9. to znamená teď ve čtvrtek. Doome budeš tam coupéčkem? A pak zajedem na UH po dlouhé době? :-):-)
  • Aljaška
    David20VT mě se líbilo, jak byl z tebe na prášky ten s R8:-) se tě nemohl zbavit. Si mu furt čumákem líbal zadek:-) A jen díky tobě jsem šla na okruh jezdit:-)A kdy jsou poslední jízdy??
  • DooM 20VTLE
    No teda a ja tam zrovna minule nebyl. Bude tam nekdo na ten posledni termin?

Ja jsem tento rok jel bohuzel jen jednou a to s casem 2:46, ale mam ucpanej vyfuk takze to jede tak 80%. Pristi rok to snad pojede uz i rychle rovne :)

Alejandro: Odkud jsi? Nejsi z Brna ?
  • Alejandro
    David: tyjo, já si tě vubec nevšim, to bylo asi tím deštěm.....tak 2:33 je fakt drsnej čas, když to člověk srovná s Podzimní a Jarní cenou a s časy co se tam jezdí, viz web: czechgp.com
    Jaké máš brzdové kotouče a desky, aby to zvládly?:) kolik máš asi koní?
    Nechápu jak jsi mohl zajet 2:35 na té vodě, nemáš to přestaveno na čtyřkolku?:P Tos musel asi dost riskovat na brzdy co?
  • Alejandro
    a kolik se v Brně dá zajet s Coupe na suchu?:) tipuju tak 2:40?
  • Aljaška
    Ty woe já to propásla, nééé:-(:-( já su debil:-(
  • Honza
    na okruhu sem byl 2x a to když byl postavenej ještě na hoškovickým letišti v rámci jarní serie CWC.. to je ale už snad skoro 5 let zpátky a je pravda že matador slicky maj tvrdý bočnice oproti seriový gumě:)

převody 5q vs. 6q snad nemá cenu ani řešit... pokud hodláš řešit převodocku, tak nech 5q a dej do ní stálej převod ze 156tky 2.5 V6... to je minimum co můžeš udělat, ale vmax ti padne na 230-240km/h při 6500...
  • Alejandro
    jinak nevím jestli to bylo za studena,bylo to po příjezdu na pumpu asi po 7 km:)takže spíš poloteplý:)
  • Alejandro
    honza: já když mám malý tlak tak pak sjíždím i písmenka z boku pneu:))A kolik jsi zajel ty čas?

Jinak převody nic moc, pětku jsem pomalu ani nestíhal zařadit. Je to s šestikvaltem lepší? Mělo by být
  • Honza
    3 bar na předek je trochu moc, ne? pokud to je za studena...

já podhušťoval až na 1.5 celý auto a stejně tlak vylezl na 2.5...
  • Alejandro
    ahoj
    po dlouhé době jsem se byl projet, nakonec začalo mírně pršet a byl jsem překvapen jak moc dobře bylo Coupe čitelné v zatáčkách i za takových podmínek. Klouzalo krásným kontrolovatelným smykem... Jel jsem jen jednu jízdu a nejrychlejší čas byl 2:57, kolik se dá zajet na suchu? Osvědčilo se mi nastavení předních tlumičů na maximální tvrdost, tlak pneu v předu 3 a vzadu podhustit na 2-2,2, aby neustřeloval zadek...
    Jinak to bylo dost zajímavé: Porsche 911, Ferrari nové, Lexus, Ford Focus RS, Subaru Impreza STI....Musím říct, že někteří jeli dost na doraz, jedno malé auto se mě snažilo furt předjet, nakonec jezdil i dvěma kolama mimo dráhu:))Docela jsem měl strach o svuj lak když jezdil zatáčky vedle mě:)Ale krásné svezení...