Neštěstí

• Ice-Man
    piloti tam lítají údajně nalití.
  • Denis 1,9 JTD:(
    Sebo: Podle mě to není čudné všetřování, ale média hltají každou informaci, i nepodloženou. Vyšetřování není ukončené, a média čekají na každou informaci, kterou musí nafouknout, aby měly větší zisky.
  • sebo 1.8 16V
    Hm už dementovali tu brzdu zase vymyslia niečo iné co potom znova z dementujú .Nejaké čudne vyšetrovanie je to
  • Innocento
    Mě nějak nejde do hlavy, že už něco kolem tejdne zkoumají záznam z černý skříňky, kterej nebude zrovna extra dlouhej a nikdo z expertů by si nevšimnul tak zásadní věci?
  • Jimmy
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/244561-kap itan-zriceneho-letadla-s-hokejisty-udelal-osudovou -chybu-neuvolnil-brzdu.html ne letadlo ale kapitan...
  • sebo 1.8 16V
    Kamil
    más pravdu tak isto tam ma niekto 10 deti bez toho aby ich bol schopný vychovať ba vôbec dat im pitnú vodu ,Príroda ma svoje hranice na m2
  • Kamil
    Jedinej kdo za to muze je vedeni klubu, ktere je nechalo v takovych strojich letat.
    Nestesti to kazdopadne je, nicmene je zajimave, ze africkemu hladomoru takova pozornost doprana vubec nebyla. 40lidi tam umre kazdou hodinu a jsou to taky otcove, synove, dcery..
  • Elkar
    Prostě Rusko je strašně kontrastní. Vyspělost státu by se měla posuzovat podle nejzapadlejší vesnice; v tom by si Rusko moc dobře nevedlo.
  • LWQ
    Honza: nerikam ze v Rusku neumeji hi-tech veci, ale k cemu jim je umet hi-tech veci, kdyz v bezne situaci se setkas s podudrzovanym srotem ? :-/

A nepodcenuju je, potencial maji veliky, ale to neni vse ...
  • Honza
    převzato z AHC:

Ivan Hlinka je povolal...
  • Luis
    Bůh si je vzal do nebe protože chtěl aby se andělé naučili hrát hokej... rip :-(
  • Honza
    ano je to tragédie... upřímnou soustrast pozůstalým

...ale nemusej z toho všichni dělat buchví co, rozesílat "spamy" do meilu a na FB a já nevím co... prostě se stalo a nikdo s tím nic neudělá

jardast: klídek... 31 let není zas tak moc.. po celým světě v komerční dopravě věhlasných aerolinek lítaj i starší letadla...

YAK byl na svou dobu poměrně dobrý letadlo (rusové při jeho vývoji zkopírovali to nej z toho co tehdy lítalo po světě..) problém byl že neměl systém včasnýho varování před kolizí (kvůli tomu dostal zákaz létání po světě -krom rusky mluvících zemí..)..

zprávy o této nehodě ze zahraničních serverů hovoří o kolizi s anténou místního vysílače takže asi tak...

LWQ: rusko a zaostalý - jak v čem... spíš to je taková ruská nátura a přístup že se to zdá že jsou 100let za opicema. V rusku uměj taky high tech, takže bych je zas tak nepodceňoval
  • Shaman
    Nech odpočívajú v pokoji
  • Elkar
    No, včera jsem měl odpoledne jak vymalovaný.

Co říct no.. raděj na dovolenou do Kambodži než do Ruska.
  • LWQ
    To je priserna ztrata, pritelkyne (sice od videni) docela znala Pavola Demitru a vcera cely vecer probrecela :-(

Tyden budu nosit na ruce cernou pasku a uprimou soutrast rodinam touto tragedii poznamenanych ...

BTW: Absolutne nechapu, ze Rusko je porad tak silene zaostale a to nejen technicky, ale predevsim myslenim. V soudne, moderni zemi si nikdo nedovoli cokoliv osidit, ale u nich je to bezne. Asi dle teorie "nas mnogo", tedy se ztratami se pocita, je to statistika ! Doufam, lec asi najivne, ze vse vysetri a odpovedne povedou k zodpovednosti + zastavi provoz vsech letadel nesplnujicich moderni pozadavky na provoz a bezpecnost. At se alespon nejakym nestestim predejde ! :-(
  • Aljaška
    R.I.P. :-(
  • GeriX
    Česť pamiatke týchto výborných hráčov:

Karel Rachůnek (ČR)
    Jan Marek (ČR)
    Josef Vašíček (ČR)
    Pavol Demitra (SR)

a ostatným cestujúcim.

Nech odpočívajú v pokoji!
  • jardast
    JP : jasny..muj vybuch..
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    veliká škoda
  • JP
    jardast: To letadlo bylo starý asi 18 let a po světě lítaj zcela běžně mnohem starší letadla. Chápu tvoje pocity, ale pláčeš na nesprávnym hrobě. Co je příčinou nehody ví momentálně jenom pánbůh a novináři (ti to ale věděli už včera). Většinou je to souhra lidských chyb, technika sama jako taková fatálně selže jenom výjimečně. Podle neověřenejch informací nasáli do jednoho motoru ptáka.
  • Bystroch
    Je mi z toho smutno.Budou mi chybět
  • Coupe73
    Je mi z toho hodně na nic...
  • Fugasik
    To je v prdeli :((...
  • sebo 1.8 16V
    :(
  • jardast
    http://www.facebook.com/pages/Karel-Rach%C5%AFnek- Josef-Va%C5%A1%C3%AD%C4%8Dek-a-Jan-Marek-RIP/11173 8692265226?ref=ts&sk=wall
  • Kubajz20VT
    To je strašný..:-(
  • jardast
    VŠECHNY RUSÁKY KTERÝ JSOU ZA TO ZODPOVĚDNÝ BY MĚLI SLAVNOSTNĚ POPRAVIT!!!JAK MŮŽE LÍTAT 31LET STARÝ LETADLO???
  • jardast
    BUZERANTI RUSKÝ A JEJICH STO LET STARÝ LETADLA!!!RADŠI AŤ CHCÍPNE TISÍCH RUSKEJ KRETÉNŮ,KTERÝ NEJSOU SCHOPNÝ MÍT V CAJKU LETADLA!!!NEŽ JEDNI Z NAŠICH NEJLEPŠÍCH HOKEJISTŮ!!!!
  • Syky
    ajeje :(
  • Janinka 2.0.16VT
    Tak to je hodně smutné :(

http://hokej.sport.cz/clanek/190870-spadlo-letadlo -s-hokejisty-jaroslavle-mozna-zahynuli-i-marek-rac hunek-a-vasicek.html