reklama na Hundai

• Ice-Man
    genesis je lepčí
  • GeriX
    videl som to naživo, je to zaujímavé autíčko, ale kúpiť by som nekúpil
  • LWQ
    Uz jste videl ten novej pokus Hyundaje ? :-D Co vy na to ? Podle me, zajimavej haluz :-D chudak kdosi to koupi :-D

http://auto.idnes.cz/veloster-auto-znacky-kockolap -de6-/auto_testy.aspx?c=A110920_180121_auto_testy_ fdv
  • Adys
    SORRY ZA SPAMY! :D :D
  • Adys
    Taky pěkné videjko ;)

• Adys
    a tahle už tu myslím zazněla:

• Adys
    Nevím jestli to tu už někdy bylo, ale když jsme u těch reklam... :)

• Suvis 1.8 16V
    Manny, vidím, že se bavíme asi oba, co? :D
  • manny
    Však jo, Suvisi. Já už dávno pochopil, že vysvětlovat cokoli někomu, kdo o to nestojí, i když to člověk myslí dobře, nemá smysl. Tak nezbývá, než se tím jen bavit - tím samozřejmě nemyslím tebe.

Viva la TV Nova :)
  • Suvis 1.8 16V
    Jasné, já neříkám, že nedělám chyby. Ale existuje hranice, za kterou už to nedávám.
  • manny
    Suvisi, mně se chce brečet, a mně toto téma připadá... :D

Sry :)
  • Luis
    jako marketák musím nechat že reklama je povedená - uvádí příklady že vždy klasika není klasika... ale pak se snaží hrát na patriotismus když mluví o tom že to jsou česká auta. bohužel nepochopili že češi nejsou patrioti a nějaká loajalita ke značce tady prostě není. bohužel češi řeší cenu a nic jiného je nezajimá... mě se líbí reklama těch protikladů ale za konec reklamy bych jim rozbil držku...
  • jardast
    jj souhlas..Skoda uz davno neni ceska znacka a hlavne jejich "dizajnéry" nechapu
  • Suvis 1.8 16V
    Kamile, mě se chce brečet, když vidím, jak někdo kurví češtinu, ale u tohoto člověka se už radši nevyjadřuji.
    Tommy, ty asi nechápeš jednu věc. Já jsem tu reklamu neviděl. Pokud tady chceš na něco vyjádřit názor, tak dodej materiál, na kterém se dá "stavět"... Mě toto téma připadá strašně zbytečné, zvlášt na foru FCC...
  • Kamil
    Mě se zase chce řvát, když vidím, jak někdo opakovaně kurví slovo SLYŠÍM. Mucinky muck.
  • Turok
    che :) o já nevím ale pro mně v tom rozdíl není škoda už dávno není "česká" automobilka. V obou fabrikách dělají češi... reklama ne reklama žijeme ve svobodné zmi každý at si koupí co chce. Já osobně kdybych si měl vybrat mezi těma dvěma beru hyundai.. když srovnám cenu/výbavu/záruku je to jasné.
  • Tommy Angelo
    no aspoň Belma pochopila :) chce mě urvat jak to sliším jak hundai se snaží potopit tou reklamou škodovku
  • Belma LE
    Hyundai je přece klasický čeký auto :-D Taky se vždycky otřesu když to slyším vedle z telky
  • Suvis 1.8 16V
    Hunda? Nějaká nová automobilka? :-D Sem hod aspon odkaz, když už na to chceš znát názor...
  • Tommy Angelo
    co říkate lidičky na reklamu jakou si dělá Hunda???(ČESKÉ VOZY NEMOHOU BÝT NIKDY SVĚTOVÉ)co vy na to? mi skoro tečou nervy jak to sliším!!!