cerveno-cierny kozeny volant

• jardast
    sebo : musis koupit nabu http://www.autofashion.cz/zbozi/produkt-43241/isot ta-naba-ke-sportovnimu-volantu-fiat-coupe.html a pote uz odpovidajici volant (temer jakykoli)
  • Coupe73
    ZdenysM.L. na to se ani neptej, nebo tě odvezou. Já vím kolik to Jirku vyšlo, ale za něj to říkat nebudu.
    Má to moc hezké, ale těch peněz.
  • ZdenysM.L.
    Jirka: kolik tě stálo čalounění sedaček ?Práce+materiál?Dík
  • sebo 1.8 16V
    Nechcem zakladať nove temä Keby som chcel športový volant kupuje sa to na nejaký rozmer ?
  • JirkaV-Juhelák
    Myslíš jako takhle?
  • stefanel 1.8
    neoplati sa ti potom dat ho radsej precalunit do koze v nejakej firme? cenovo to vychadza priblizne rovnako plus si urcis farbu a presivanie.
  • DeeKay
    komplet cely volant,ale bez airbagu.ja si ho tiež planujem kupiť.
  • stefanel 1.8
    aljasko: no ja by som si ked tak dal cely volant, lebo nechcem aby 1/3 bola hrubsia nez ostatok.

ale motivom mojim bolo hlavne to, aby bol volant hrubsi a posobil prijemnejsie, preto som chcel rady niekoho, kto hrubsi volant ma, ci je to rozdiel..

deekay: predavaju cele volanty, ci len tu kozu, ktoru si potom napasujes na volant..lebo prave takemuto typu doplnkov som sa chcel vyhnut
  • DeeKay
    na alegro.pl su dosť často na predaj,cena okolo 70e.
  • Aljaška
    můžeš si nechat potáhnout jen tu část, co chceš červenou. Měla jsem to.
  • stefanel 1.8
    Tak ma napadlo trosku ozivit interier.
    Ma niekto skusenosti s precalunenim volantu? Chcel by som to v dvojkombinacii.

Ked to dam do firmy a budu davat dole volant, moze dojst k nejakej deaktivacii airbagu, ktoru neodhalim na prvy pohlad?

Ako sa s kozenym volantom jazdi?

Prikladam velmi hruby "nakres" toho ako by som chcel, aby to vyzeralo :)