Neznáte někdo tohle Coupe?

• Aljaška
    A taky nikde není daný, že kdyby to auto koupil za 80 000 nebude na tom muset nic dělat. Ceny coupéček jdou dolů, ať se nám to líbí nebo ne. A teď hold za 35 000 třeba seženeš to, co ještě před nedávnem stálo 60 000. JE to prostě v pí*i:-):-):-):-):-)
  • JP
    Proč proboha hned dělat na autě za 30 ramena, komplet brzdy, spojku, variátor a kupovat dvě sady novejch gum s novýma kolama? Ještě nikdy jsem nekoupil auto na kterym by bylo v nejbližší době potřeba vyměnit všechno tohle, nemluvě o tom že ani netušíš jestli s tim třeba bude jezdit v zimě apod... Na Coupé jsem po koupi (před 6 lety) dělal rozvody, oleje a 3 podpálený ventily, dohromady jsem v tom byl asi za 12 s prací, pak jsem jezdil 2 roky prakticky bez údržby (když nepočítám oleje, filtry, svíčky). Třeba spojku jsem zatim nedělal vůbec a zimní kola taky nemam. Trochu se divim, že jsi do toho nezahrnul ještě třeba autorádio, koberečky, garážový stání...

Když nekoupíš úplnou vránu tak tam prostě rozhodně nebudou investice za 50. Chce to zůstat trochu na zemi a nestrašit hned každýho potenciálního coupéčkáře tragédií, Coupé na provoz neni tak drahý auto (když teda člověk neservisuje u hovad, necpe tam Starline díly, nebo neprovádí "tuning" metodou pokus-omyl, ale to se pak sype jakýkoliv auto).
  • Sanko
    ZdenysM.L. : promiň, ale neptal jsem se tě na to kolik budu investovat do auta, ale jestli o něm někdo neví něco bližšího:) Jinak tvoje tvrzení, že do něj 50 nacpu mě moc nezajímá, protože mám doma servis a vím jak se pohybují ceny. Nevím proč bych měl hnedka dělat variátor, spojku a další věci?? Nejvíc mě pobavila ty Alu kola :D :D
  • Fantomas
    vím pouze, že je ze Stoda u Plzně, ale jak je na tom auto, to nevím
  • ZdenysM.L.
    a to ti nesmí kleknout motor.
  • ZdenysM.L.
    Ramena , komplet brzdy , spojka sada, rozvody , variator, dvě sady gum + alu kola nová,pokud dobře počítám tak materiál je za cca 50 000kč bez práce.Určitě si myslíš že auto který je cca 13let starý bude bez investic?
  • JP
    50 na servis 1.8? To jí chceš renovovat nebo co?:D
  • ZdenysM.L.
    Vybíráš podle fotek ?Co asi dostaneš za 35klapáků?Máš dalších cca 50klapáků na servis?
  • Sanko
    Ahoj,
    našel jsem si na internetu tohle Coupe co bychom chtěli s kamarádem koupit a docela nás zaujalo, nevíte o něm někdo bližší info? :)
    http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/fiat/coupe/ 9069443