My new fiat...

• Pietro-Scuderia Italia
    Dekuji za komplimenty...uz se zacalo na to makat...Na jare bude jak novy :)
  • Tommy Angelo
    Krásný kousek :).Znám i pána,co tam má motor 1.3uno turbo :D na sprintech jen pořad první místo :D
  • Missicka
    Pietro-Scuderia Italia: Takový malý bobiš.. :o) Pěkné, pěkné!

Syky: Ty abys nevypustil nějakou perlu! :oD Spíš bych řekla, že by ses tam při své výšce ani nenarval! :oD
  • Pietro-Scuderia Italia
    je to zvlastni,ale je celkem velky ve vnitr na to ze ma neceli 3metry na delku a 1.3 na sirku.
    Uz jsem na to zacal makat,vsechno je tak jednoduche :-) mam radost!
  • Syky
    takove auto mit nemuzu....kdybych se zapomnel odpasat, dosel bych s tim az do obyvaku :D
  • Syky
    :D masakr :D
  • Pietro-Scuderia Italia
    A uz jsme doma :)

• Turok
    na mně je už to hooodně old school ale když se líbí! tak hlavně aby jezdil a dělal radost.
  • Pietro-Scuderia Italia
    Grazie!
  • nocarret
    Velká gratulace to je krásnej kousek!!!
  • Pietro-Scuderia Italia
    cena za generalku jeste nevim....jinak se tam 5valec nevejde.to jsem uz zmeril :-) ale multijet vypada ze by to slo dat :)
  • sebo 1.8 16V
    Pekný kúsok ale ja stých dedkov skorej Opel GT myslím ročník kedy sa začal robiť
    70 Ale ten je málokedy aj na ebay.
  • Pietro-Scuderia Italia
    lancia taky bude serie s malima upravama od pana carlo abarth...
  • LWQ
    Co za tu geeralku budou chtit ? :-)
  • Pietro-Scuderia Italia
    motor posilam do turina na generalku a zpatky se mi vrati s 48koni misto 18 ;-) dekuji vsem za pochvalu..jinak kasle bude serie.pokus sezenu kola abarth tak budu rad
  • LWQ
    Krasny :-) CO s tim planujes ? Renovaci do serie nebo nejaky projektik ? :-)
  • Scoupe
    moc pekne ale sem vice zvedav na lancii.. :)
  • GeriX
    Krása! Gratulujem! ;)
  • Lenoš20VTLE
    Doktore přidělá sajdu :D
  • Fugasik
    Slintám,klobouk dolů.Fakt nádhera :)
  • Dr.Ravic
    wow, to je parada.
    ale chtel bych te videt jak s timhle pojedes domu do IT:-) nebo tam das motor z coupe???
  • Belma LE
    To je borec !!
  • Pietro-Scuderia Italia
    zadecek...
  • Pietro-Scuderia Italia
    Delal jsem si velkou radost...dlouho jsem ji chtel a konecne mam krasne zachovale F500 L rok 1968!!!