Výměna povozu

• MINI
    jel sem se podivat na stejnou JTD 130...200km a nakonec se z toho vyklubala TD125 tak sem byl pěkně nasranej že majitel ani neví co píše do inzerátu..ale tak když už sem tam byl tak sem jí projel a buď to měl nějaký mrtvý nebo nevim..ta TD vůbec nejela.
  • MINI
    tak dneska sem prošel úspěšně dovozovkou tak už jen dát na úřad a čekat jak dlouho šmudlům bude trvat vydat českej TP. Už se nemůžu dočkat až jí pořádně proženu. Ten zvuk V5 mě dostává..furt mě nutí to vytáčet..to asi pak nebude jízda za 6,5 :-)
  • mrkinHGT
    jsem to měl chvíli :) pak to prodal..
    byla po dědečkoj co si jí hejčkal, v zimě nejezdila. By mě zajímalo kde jí je konec.
  • Elkar
    Tohle auto má tak strašněj zadek, jako Multipla předek.

;)
  • mrkinHGT
    Taky jsem měl krasnou 2,4 ale TD 125..
    Spolehlivé, málo žralo, a jelo pěkně :)
    Ještě určitě někde jezdí asi na moravě.
  • Mila84
    2,2 d-cat
  • Honzousak
    Právě že motory 2,4Jtd jsou jedny z nejlepších, táhne, nežere a je spolehlivej.....úplně, ale nachlup stejnou jsem si tenkrát chtěl koupit, nakonec padla volba na coupé........
  • Jan Paukovic20VT
    Paradicka plne schvalujnu mame doma taky 2x 1,6 a 2,0 20V A COUPE 20VT NA VYKENDY.
  • Elkar
    Decentní.
  • MINI
    kola z coupé a přeleštěno :-)
  • MINI
    tak ja bych to videl asi na2,4 nebo ta 3,6...nizsi obsahy nechci :-)
  • Ice-Man
    znám pár lidí co mají 2.4 diesel a no problem
  • Mila84
    no jo 159 ale co za motor? 2,4 diesel žere jako benzin a spolehlivost žádná, dynamika nevalná, 1,9tdi spotřeba lepší i spolehlivost ale dynamika nula, benzíny jsou spolehlivější ale žravý a dynamika nevalná takže jedině 3,2 V6
  • Coupe73
    Pěkna Mařenka. Opravdu, Coupe si nechej jen tak na víkendy.
  • Ice-Man
    alfa 159 schvaluju.
  • Elkar
    Mě je coupe pohodlný i na douhý cesty, ale ano.. schvaluju :)
  • MINI
    srandy bylo dost...teď sem chtěl něco co je pohodlný na dlouhý cesty, vybavený a moc to nežere.
  • Elkar
    Dobrý, jen s ní nebude taková sranda. :(
  • MINI
    1
  • MINI
    Tak koolegové coupáci...pořídil sem novej stroj a s coupé se pomalu loučim. Je stále na prodej ale už ho nahradila Marea Weekend 2,4 JTD HLX 2000 v černý metalíze a s červeným interiérem, je to krasavice, tak snad bude dobře sloužit pár let než uspořim na alfu 159.