Mercedes CLK Coupé 200 Kompressor Sport

• sebo 1.8 16V
    pišu spotrebu okolo 10l/100Km myslím porovnateľne z FC
  • JP
    Pověst nepověst, spotřebák na to stojí prakticky stejně a "nespotřebák" na Coupé taky neni až tak levnej. Podle mě to vyjde nastejno. Samo jestli to teda nenehodláš servisovat přímo v MB, tam by to mohlo bejt dražší.
  • Elkar
    Je to mercedes, ten má trochu jinou pověst než fiat...
  • sebo 1.8 16V
    ceny náhradných dielov nie sú porovnateľne z FC?
  • Jan Paukovic20VT
    Jel jsem vnem v DE mel ho jeden znamej ne ze by to byla nejaka uplna sracka a myslim ze to kabrio bylo urco i tesi nes bude coupe ale i tak cekal jsem mnohem vjetsi zazitek houpe se to jak kocar. No proste pohodlny auto ale moje ocekavani to nenaplnilo vybava bude u malo kusu ta nej best a cena nahradnich dilu bude stale i u tak stareho auta nekde jinde. Ni nehanim ale za tyhle penize bych treba tet sel do BMW 530D kdys us nemce. Je to sice auto obrovsky ale nahon na zadek a vysoky vykon a rozlozenost vahy s zajistujou lepsi svezeni a ta spotreba by pro mnohe byla urcite nezanedbatelna. Tet jezdim kolem jednoho naprodej do prace cerny 2 sady kol 204tis najeto 4900.
  • sebo 1.8 16V
    to to je coupe ne kabrio Mal si to auto?
  • Jan Paukovic20VT
    Podle mych skusenosti kabrio pro duchodce.
  • sebo 1.8 16V
    Ja viem ze sa to sem nehodí viezol sa v takom niekto ? Alebo bol niekto takého majiteľ? dik
    http://www.autobazar.sk/inzerat/268279/mercedes-cl k-coupe-200-kompressor-sport/?i9=6cec07455546