-
06:03:05 4.1.2009
mam novy poznatek :) dal jsem stredovy dil a misto zadku stredovy dil z nake audiny (absorbcni tlumic) a koncovku, pekny zvuk ale pri navarovani sem nemel koleno tak je tam pred tim audi zlom asi 45° a zadni trubka nelicovala na stredovou a myslim ze asi o pul centaku mirne presahla dovnitr potrubi :)) takze jak jedu parada, ajk to orostuju nad 5000 tak to zacne pistet ale jak brutalni turbo :) jen to tak nejede.... jinak absorbcni tlumice jsou stokrat lepsi na basovejsi zvuk nez hola trubka po konec nebo rezonatory, to uz mam vyzkousene
-
18:50:37 6.8.2008
a co výkon? stejnej neb horší? mě "rupnul" vlnocev (taková ta hranatá krabička - úplně první díl výfuku) a to je mazec - krabál jako když klepeš práznejma konzervama a výkon byl ten tam :-) ze začátku to chrastilo jako když klepeš plechama o sebe a pak rupnul úplně :-( . Vlez pod to a koukej jestli ti to někde fouká . Jesltli bude vlnovec tak hlavně nepořizuj orig. - ve Fiatu 11tis. ;-)
-
05:45:08 24.7.2008
duzna ven by hucela nebo fucela, jak bys startnul studene auto mohla by tamtudy kapat voda, plech taky drnca a je nad katem, nad tim stredem, u zadku i na konci, vzdycky takovy kus a taky sem zazil ze o neho klepal nemocny vyfuk, rincet by moh jak by se uvolnil sam, dalsi moznost je lambda a kat, mohlo uhnit ocelovy kryti lambdy a zacit vevnitr mlatit o kat, ze by se rozstrelil kat se mi nezda pac sem s nim nekolikrat za jizdy mlaskl o zem a furt drzi ale kdyby se prece rozstrilel tak ten hrnec za nim je pruchozi a nic by nedrzel, hrnec u zadniho kola je pruchozi a nic by nedrzel, mozna zadni tlumic ma prepazky to nevim ten sem nekuchal a mohlo by to rachat v nem, ten predposledni u zadniho kola je jen tlustsi trubka prochazejici durch pres dve komory, trubka je derovana a obalena asi skelnou vatou a nerez sitkou, to mohlo uhnit a mydlit se v tom prostoru hrnce ale vnitrek je taky obalovany vatou, takze predpokladam ze ti to triska bude pred katem nebo v poslednim koncovem hrncu, nebo plech o vyfuk, musis uchem pod auto a upresnit misto kde
-
14:45:39 23.7.2008
Asi se mi rozpadl buď kaťák nebo přední tlumič.Chrastí to úděsně.Táži se proto,jak by vypadal zvuk výfuku,kdybych přední tlumič zrušil?Pro informaci uvádím,že zadní tlumič mám seriový.