já mám prostě štěstí....!!! >:D

• Ice-Man
    tos mu zas měl co poradit:)))
  • Dr.Ravic
    kdyby jsme se o tech bezpecacich nebavili, co???:-)))
    gumy nemam, ale mohl bych ti posefovat semi-slicky...
  • Luis
    Syky ty seš kuwa střelec :-)
  • Elkar
    CO NEJDE SILOU, JDE JEŠTĚ VĚTŠÍ SILOU.
  • Syky
    jooo to uz nejak poresim.-..

a ty bezpecaky jsem uz jsem jako sikovny kluk poresil..:D kladivo a majzl, spravim to jak hajzl :)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    :-DDDDDD si prostě v prdeli kluk... tak sundej obě nápravy a dej jiné i se zdravýma kolama... :-D

PS: rada: nesháněj jinej zvedák. stačí, když najedeš na nějaké vyšší prkno nebo třeba cihlu, nebo já nevim co... a pak dáš klasickej hever pod auto jako normálně...
  • Syky
    kurva problem ale co jsem zjistil ale az za hodinu....vlastne dva...autoi nezvednu,mam to moc nizko,ale to se da vyresit lepsim zvedakem..

ALE nmam tam bezpecnostni sroub a ten jsem ztratil,takze nemuzu kurva ani sundat kola to je zivot :D
  • Elkar
    *sadface*
  • Coupe20VT PLUS :-D
    napiš Ravicovi... třeba by jich pár ještě měl :-D
  • Brano20VT
    Syky ty vole daj si tam už nejaký normálný rozmer , to čo tam máš je rozmer na Ferrari , inak cítím s tebou
  • jardast
    Me zas nekdo ukradl ventilky z kol...oproti tvemu problemu to neni nic ale taky to nasere...ZMRDI!!!
  • Syky
    kuva kdyz nesejmu vyfrezovanou cestu coz byla moje chyba a auto rozjebu,tak dneska jedu dom a na hlavni silnici kde se nema z kama vzit,nekdo mrdl dlazebni kostku a ja ju samozrejme musim trefit.....

obe prave gumy odesly do vecnych lovišť a kdo má rozměr 245/35 R17 vi,ze to kurva neni levna zalezitost....

dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy