Zajímavé :-)

• Tommy Angelo
    pěkné pěkné :)
  • Elkar
    Jako koncept.. proč ne.. ;)

• Missicka
    Krááááása! Jen nevím, zda bych s tímto krasavcem vyjela domů na kopec. :oD
  • marcin
    krasne
  • Bystroch
    je to opravdu krásné.Myslim že by nám slušelo
  • Belma LE
    že bych se za cca 10 let vrátil k Fiatu Coupé? Sice malá pravděpodobnost, že by to někdy vyrobili, ale i tak se těším :-D Je to kus
  • Coupe73
    no tak to je masakr...krása
  • jardast
    Jo a jestli ten koncept spatří světlo světa chceme jako stávající majitelé předchozího modelu 50-ti procentní slevu :-D

I když někteří z nás si ho už díky výdajům za servis předplatili :-DDD
  • jardast
    Jo a jestli ten koncept spatří světlo světa chceme jako stávající majitelé předchozího modelu 50-ti procentní slevu :-D

I když někteří z nás si ho už díky výdajům za servis předplatili :-DDD
  • jardast
    Ten článek mě zahřál u srdce :-) Fiat Coupé je nejjedinečnější auto na světě :-) Ale na tomhle konceptu je zásadní chyba a to ta,že chybí na straně ty dvě linky,které jsou pro ty naše miláčky tak typické :-)
  • Turok
    luxusní věta je tato:
    “I used to own a Fiat Coupe 16v Turbo, and whilst it frequently broke down and cost me a fortune in repair bills, I just didn’t have the heart to get rid of it. I still turn my head every time one drives past me,” Norris told Carbodydesign.

volně přeloženo - mám coupé 16vt a ikdyž se často porouchal a mně stály opravy majlant neměl jsem to srdce se jej zbavit. Pokaždé se otočím když jede nějaké kolem mně...
  • Innocento
    Já už teda založil prasátko se štítkem Fiat Dino :-)
  • Ice-Man
    líbí se mi to jen z uhlu jak je na prvni fotce
  • Turok
    předek super ale ten zadek se mě nelíbí :)
  • Kubajz20VT
    Mazec...:)
  • jardast
    http://www.autohotest.com/6679/peter-norris-imagin es-2012-fiat-dino/