Autosalon 2011

• Dr.Ravic
    :-)))
  • Jelo
    :D

nejsi ty náhodou polda ? :D))
  • Dr.Ravic
    Jelo: nechci te zklamat, ale spis to vypada ze bude krast radia:-))))
  • Jelo
    Veteránů opravdu hodně. Jinak bych 600km nejel. Ale Každý má jiné požadavky. Je totam asi o 300% lepší než minulý autosalon,ale asi o 50%horší než jsem býval zvyklý. Ale asi stárnu :))
  • Rodriquez
    Nebylo to tam špatné ale zase mě to nijak neoslnilo, je tam spousta veteránů které mě mile překvapili, nejvíc mě dostal jeden Mercedes, ten byl opravdu nádherný... tuningu jsem tam moc neviděl, snad 8 aut... nic moc.. jinak jsem byl spokojeny, jen mi tam chyběli výstavci motorek... je to škoda že to nespojili i s motorkama, takové nové Ducatti nebo bych rád viděl Triumph, ty nové vypadají moc hezky... snad příště, každopádně za vílet to myslím stojí, je tam hodně historie aut s možnotí koupě nějakych těch veteránů.... u jednoho jsem málem podlehnul :D Triumph Spitfire, chlápek mě málem překecal :D
  • Koty
    ještě dotaz stojí to za to tam jet? abych nejel zbytečně 600km a nebyl zklamán? :-(
  • nocarret
    ad 7 neni to ten model šlapací?
  • Koty
    chystám se v úterý :-)
  • Jelo
    takhle řeže zatáčky. Přesně za 2 měsíce má 3 roky.
  • Jelo
    Chachaaa. Dík. Uznávám že jet z KalamárůVarů na otočku není úplně nejlepší nápad,ale kdyby jsi chtěl nouzově přespat,tak to není problém.
  • Jelo
    10.
  • Jelo
    9.Alfa Romeo a "pěkný kola" :))
  • Jelo
    8.
  • Jelo
    7.Pěkný kola
  • Jelo
    6.
  • Jelo
    Karel : zatím nemám lístek - ještě nevím :(
  • Jelo
    5.
  • nocarret
    super moc pěkný budeš na wtcc za 14 dnů?
  • Jelo
    4.Naprostá krása.
  • Jelo
    4.
  • Jelo
    3.Pěknej gauč.
  • Jelo
    1.
  • Jelo
    Malá návnada pro ty kdo půjdou. Je to posledně lepší než minule.Víc vystavovatelů,větší plochy atd.